Ontdek hoe Reiki jou als moeder met jonge kinderen helpt je weer jezelf te voelen

Klik hier om deze blog te beluisteren op Spotify.
Klik hier om deze blog te beluisteren op Apple Podcasts.

Moeders met jonge kinderen dragen vaak een onzichtbare last met zich mee: de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade. Een last die ervoor zorgt dat ze zich opgejaagd voelen, stress ervaren en vaak twijfelen wat nou het beste is. Het is een soort schaduw die boven het dagelijks leven hangt, waardoor ze niet voluit genieten en continu bezig zijn met wat nog niet goed is.

Ontdek nu of je ook last hebt van deze blokkade door hier te klikken en de checklist te doorlopen.

Het leven als moeder met jonge kinderen is een bijzondere reis vol liefdevolle momenten en kostbare herinneringen. Maar laten we eerlijk zijn, deze fase kent ook uitdagingen. De constante druk, de verantwoordelijkheden en het jongleren tussen de behoeften van je kinderen, je partner, je werk en jezelf kunnen soms te veel zijn. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat je in de avond veel te moe bent om nog iets voor jezelf te doen of iets leuks met je partner of vriendinnen. Of je snauw tegen je kinderen of je partner.

Misschien herken je het gevoel van opgejaagdheid wanneer je probeert alles goed te doen. Je wil het perfect doen in je rol als moeder, als partner, als werknemer/ondernemer, als dochter, als vriendin, maar tegelijkertijd voel je dat je tekortschiet. Twijfels en kritiek op jezelf nemen de overhand, waardoor je het gevoel hebt dat je het niet goed doet.

Deze strijd in jezelf kan vermoeiend zijn en heeft een hele grote impact op hoe je je voelt. Je verlangt naar rust, naar de vrijheid om te genieten van de kleine momenten en je wil je niet langer verliezen in twijfels. Laat ik je een geheim vertellen. Er is een levensveranderende kracht die je kan helpen om deze last te verlichten: Reiki.

Je hebt misschien al gehoord van Reiki, maar laten we het echt begrijpelijk maken. Stel je voor dat deze stap als een verfrissend briesje is na een hectische dag. Reiki is geen rocket science, het is niet ingewikkeld. Het is eerder een goede buddy die je helpt om bij jezelf naar binnen te gaan en naar je intuïtie te luisteren. Het is zoals een soort innerlijk navigatiesysteem die je de weg wijst door alle knopen en obstakels die je groei in de weg kunnen zitten.

Reiki is niet zoals de hard knallen van vuurwerk, maar eerder het rustige gloeien van een kaars. Het werkt op een subtiele manier, maar o man, wat zijn de effecten magisch. Reiki omringt je met een kalmerende energie die je diep vanbinnen voelt. Het helpt je overtuigingen en emoties die al langere tijd vastzitten met liefde los te laten. Het lijkt op het smelten van bevroren ijsblokjes, waardoor ruimte ontstaat voor frisse, positieve vibes.

Waarom werkt Reiki dan speciaal voor jou als toegewijde moeder zo goed? Nou, het versnelt het resultaat wat je wil behalen op een bijzondere manier. Door Reiki te combineren met praktische stappen behaal je tien keer sneller resultaten. Daarnaast voelen de stappen die je zet veel lichter en makkelijker. Waarom? Omdat Reiki al op energetisch niveau begonnen is met de grote schoonmaak.

En dit is jouw uitnodiging om diep te duiken in deze stap. Geef jezelf de kans om Reiki te omarmen en die innerlijke last te verminderen, zodat zelfvertrouwen en rust naar boven kunnen komen en je hele lijf kunnen voelen. Zie Reiki als die buddy die je ondersteunt, terwijl je groeit en transformeert.

Voel je de nieuwsgierigheid kriebelen? Sta je open om deze stap te wagen? Ik daag je uit om de deur te openen naar je goed voelen, je weer jezelf te voelen en rust. Geef Reiki de kans om je te begeleiden naar die unieke, stralende versie van jezelf die altijd al heeft gewacht om tevoorschijn te komen.

Ben je klaar om de kracht van Reiki te ontdekken voor jezelf en te omarmen? Jouw reis van groei en transformatie begint hier. Ontdek hoe Reiki jouw leven kan omgooien en neem die volgende stap door deel te nemen aan het online programma “Stralend jezelf” VIP. Bij de VIP-variant krijg je Reiki-sessies erbij, zodat je tien keer sneller de resultaten van het online programma behaald.

Klik hier om meer te ontdekken en je volgende stap te zetten op dit avontuur door je aan te melden voor het online programma.

Geschreven door Selma Michielsen-van Noije

Selma helpt moeders met jonge kinderen die zich opgejaagd voelen en verlangen naar overzicht en rust. Zij helpt hen om zich weer stralend zichzelf te voelen door middel van het combineren van praktische opdrachten, helende meditaties, familieopstellingen en Reiki.