fbpx

Rust in de tent!

Balans in bedrijf en moederschap

 

Voor ondernemende moeders die zich opgejaagd voelen en verlangen naar rust

Herken jij het volgende?

 • * Je voelt je opgejaagd, omdat je het graag voor iedereen goed wilt doen. Je wilt een goede moeder, partner, vriendin en dochter zijn en je wilt goed zijn voor je klanten. Hoe hard je je best ook doet, toch voelt het altijd wel alsof je het voor iemand niet goed doet. En dat wil je niet, dus probeer je nog meer je best te doen. Daardoor loop je jezelf voorbij.

 

 • * Als je bij je kinderen bent, dan wil je er voor je klanten zijn. En als je bij je klanten bent, dan wil je er voor je kinderen zijn. Continu is er een tweestrijd in jezelf gaande.

 

 • * Je voelt je bij het opstaan eigenlijk al moe. Toch ga je gedurende de dag maar door en sta je amper stil. Het is voor jou heel normaal dat je je moe voelt, dus daar heb je maar mee te dealen, toch?

 

 • * Je voelt je geleefd, omdat je continu aan het opruimen bent. Ondanks dat lijkt jouw huis voor jouw gevoel alsnog fulltime een troep. Je wordt er gek van.

 

 • * Je zou zo graag meer rust willen voelen, maar je staat altijd ‘aan’.

 

 • * Je hebt behoefte aan overzicht en structuur, zonder to do lijst raak je het overzicht volledig kwijt. Alleen deze lijst komt nooit af, waardoor je je opgejaagd voelt en tijd tekort hebt in een dag.

Het liefst zou je dat opgejaagde en onrustige gevoel weg willen stoppen

Rust in je hoofd en lijf, daar verlang je naar, maar hoe je dat kunt doen, dat weet je nog niet.

 

Klaarstaan voor ander is heel normaal, vind je. Alleen heb je vaak het idee dat je het voor iets of iemand niet goed genoeg doet. Daardoor ga je alleen maar harder werken, want je wilt je graag nuttig voelen, toch?

 

Stilstaan is echt geen optie voor je, want dan voel je je nutteloos en daardoor voel je je rot. Dus ga je maar weer aan de slag.

 

Als je jezelf hierin herkent, dan nodig ik je van harte uit voor de gratis masterclass “Rust in de tent! Balans in bedrijf en moederschap”.

Na het volgen van deze masterclass

weet je hoe je van opgejaagd gevoel naar overzicht en rust gaat

ontdek je waarom alleen maar coachsessies, erover praten en praktische tips niet werken voor de lange termijn

ontdek je dat niet alles vanuit je hoofd op te lossen is en leer je wat energetische healings voor je kunnen doen

weet je hoe je ervoor zorgt dat je daadwerkelijk je kinderen meegeeft wat je graag wilt dat ze leren

weet je hoe je ervoor zorgt dat iets wat je wilt veranderen ook blijvend verandert

ontdek je wat je belangrijkste taak als ondernemende moeder is

Praktische informatie

 • * De masterclass geef ik live op woensdag 13 april om 9.30uur.
 • * De masterclass duurt ongeveer 1,5 uur.
 • * Ik maak er graag een interactieve masterclass van waarbij je je vragen kunt stellen, neem dus vooral goede zin mee 😉
 • * Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Je ontvangt naderhand een link naar de replay.
 • * De replay is 36 uur beschikbaar.

Referenties

Over Selma

Ieder kind verdient het om op te groeien zonder stress.

 

Mijn naam is Selma Michielsen-van Noije en ik help ondernemende moeders van een opgejaagd gevoel naar meer overzicht, rust en liefde voor zichzelf, zodat ze voluit kunnen genieten van hun leven met hun gezin, familie, vrienden en bedrijf.

 

Waarom?

 

Omdat ik zelf een kind van gescheiden ouders ben en weet hoe het is om snel volwassen te worden en het plezier en zorgeloze van het kindzijn (onbelemmerd, onbekommerd, vrij, speels, et cetera) verloren te zijn. Ik was het zo gewend om alle ballen in de lucht te houden. Ik voelde me daardoor opgejaagd en gestresst en kon niet genieten van mijn eigen successen.

Sinds 2016 run ik mijn eigen coachingspraktijk, waarin ik vrouwen hielp om een goedlopend bedrijf neer te zetten. Ik merkte alleen dat mijn impact op de wereld zoveel groter mag zijn, dan alleen een goedlopend bedrijf neer te zetten.

 

Pas toen ik in 2021 mijn eigen verhaal onder ogen ging zien en besefte waarom ik doe wat ik doe en wat ik hier te doen heb op de wereld, vielen opeens alle puzzelstukjes in elkaar. Ik had namelijk niet voor niets op mijn 21e mijn HBO Pedagogiek diploma behaald. Toen wilde ik er al voor zorgen dat kinderen zolang mogelijk kind kunnen zijn.

 

Daarom help ik nu ondernemende moeders met een opgejaagd gevoel naar een leven vol rust, vrijheid en liefde voor zichzelf, zodat ze dit door kunnen geven aan hun kinderen.

 

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek is als er meer liefde en lichtheid en minder conflict is. Ik help daarom ondernemende moeders die in hun eigen jeugd iets heftigs hebben meegemaakt, zoals een scheiding, overlijden of ziekte en daarin de speelsheid en onbezorgdheid van hun jeugd zijn kwijtgeraakt. Ik help hen naar meer overzicht en rust, zodat ze meer liefde voor zichzelf ervaren en deze liefde door kunnen geven aan hun kinderen.

 

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, zoals de scheiding van mijn ouders, het overlijden van de partner van mijn vader, ziekte bij de nieuwe partner van mijn vader en het overlijden van de partner van mijn moeder, ben ik voor mijn ouders gaan zorgen en verloor ik de onbezorgdheid en speelsheid van het kind zijn.

 

Uiteindelijk koos ik ervoor om te vluchten en dat was de beste beslissing ooit, maar ik begrijp dat dit een overlevingsmechanisme is en dat dit voor jou natuurlijk geen optie is.

 

Ik heb een jaar in Amerika als au pair gewerkt. Even helemaal weg uit mijn omgeving. Dat is mijn redding en de start van mijn eigen persoonlijke ontwikkelingsreis met familieopstellingen, NLP-trainingen en Reiki-behandelingen en Reiki-cursussen geweest. Pas toen ik zowel energetisch als mentaal met mezelf aan de slag ging, voelde ik steeds meer overzicht, rust en liefde voor mezelf. En dit gun ik jou ook!

 

Ik geloof namelijk heel sterk als jij als ouder aan jezelf werkt, dan kunnen jouw (toekomstige) kinderen zo lang mogelijk onbezorgd kind zijn. Ze zien hoe jij omgaat met tegenslagen en leren daar heel veel van. Hier profiteren ze in hun hele leven van.

 

Als jij jouw oude bagage en patronen opruimt, dan geef je jouw kind(eren) het mooiste cadeau dat je ze kan geven. Hun moeder… die overzicht heeft en rust voelt, zodat ze met haar volledige aandacht in het hier en nu is en geniet van haar gezin én haar bedrijf.

 

Ben jij er klaar voor? Om op te ruimen en van een opgejaagd gevoel naar overzicht, rust en liefde voor jezelf te gaan?

 

Zet dan nu de eerste stap door je aan te melden voor de gratis masterclass Rust in de tent! Balans in bedrijf en moederschap.