fbpx

Reiki II cursus

Om te leren Reiki op afstand te geven, ruimtes te reinigen en je intuïtie verder te ontwikkelen

Heb je een Reiki I cursus gevolgd en is dat langer dan 3 maanden geleden? En wil je weer een stap zetten in je eigen ontwikkeling, je intuïtie nog verder versterken, leren hoe je ruimtes kan reinigen, Reiki op afstand kan geven, Reiki naar het verleden of naar de toekomst kan sturen voor nog meer rust en zelfvertrouwen?

Dan is het tijd om de Reiki II cursus te gaan volgen.

Wat leer je tijdens de Reiki II cursus?

Je intuïtie wordt nog sterker en je behandeling wordt wel 4 keer krachtiger

Je leert 3 Reiki-symbolen waarmee je Reiki geeft op afstand en aan het verleden en toekomst

Je leert Reiki te sturen naar het verleden, zodat je situaties waar je nu nog last van hebt los kunt laten en daar rust bij voelt

Je leert Reiki sturen naar de toekomst, zodat je bijvoorbeeld bij een gesprek dat je spannend vindt rust en zelfvertrouwen voelt

Je leert Reiki geven op meerdere auralagen, waardoor je, naast op fysiek niveau kunt helen, ook op mentaal en emotioneel niveau kunt helen

Je leert Reiki geven met je ogen, adem en klanken, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om door blokkades heen te breken

Je leert hoe je je eigen trillingsniveau verhoogt, waardoor je meer aan kan trekken van dat wat je graag wil en zo makkelijker en met meer plezier je doelen bereikt

Je leert nog meer Reiki-technieken, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om jezelf en anderen ontspanning en rust te geven

Eenmalige investering

PRIJS betaling in 1 keer, inclusief lunch: 299,- (vrijgesteld van btw)

Vier termijnen

PRIJS betaling per maand, inclusief lunch: 79,-(vrijgesteld van btw)

Om je aan te melden klik je hieronder op de knop met de datum waar je je voor aan wil melden. Na betaling ontvang je binnen 15 minuten een mail met informatie over de cursus.

Waarom de Reiki II cursus bij Selma volgen?

Bij de meeste Reiki II cursussen volg je het in 1 of 2 dagen. Bij mij volg je de cursus in 2 dagen, kun je mij tussendoor onbeperkt mailen met je vragen en hebben we na 2 maanden na de cursus een contactmoment om te bespreken hoe het oefenen op personen in die 2 maanden is geweest.

 

Daarnaast gaan we vooral veel oefenen en veel doen met als doel je intuïtie nog verder te versterken, zodat je daar ook in het dagelijks leven op kan vertrouwen. Ik geloof dat je je mooiste leven kan leiden door op jezelf en je eigen intuïtie te vertrouwen. Dat is wat Reiki je brengt, naast dat je mooie Reiki-behandelingen aan jezelf en anderen kan geven voor ontspanning en rust.

 

Voorafgaand aan de cursus ontvang je van mij vragen om te beantwoorden. Op basis van die vragen bepaal ik waar we ons tijdens de cursus op focussen, zodat je op maat gemaakte cursus volgt én alles leert wat je nodig hebt voor Reiki II.

Inhoud van de Reiki II cursus

In de Reiki II cursus leer je 3 symbolen waarmee je afstandsbehandelingen kan geven, je Reiki-behandeling nog krachtiger en diepgaander maakt en waarmee je Reiki naar het verleden en de toekomst kan sturen voor nog meer ontspanning, rust en zelfvertrouwen.

 

Om deze 3 symbolen toe te kunnen passen tijdens het geven van Reiki krijg je tijdens Reiki II 3 inwijdingen, verdeeld over de 2 dagen. Tijdens elke inwijding krijg je 1 symbool die je na die inwijding direct kan inzetten.

 

Bij Reiki I leer je vooral Reiki te geven op het fysieke lichaam, dus de fysieke laag in de aura. Bij Reiki II leer je om ook Reiki te geven op de mentale en emotionele laag.

 

Tijdens de Reiki II cursus leer je hoe je een mentaal-emotionele behandeling geeft en hoe je bijvoorbeeld een nieuwe, positieve overtuiging kan versterken, waardoor je veel makkelijker daarin kan geloven en nog veel meer in jezelf gelooft. Daardoor bereik je je doelen veel makkelijker.

 

Je leert nog meer Reiki-technieken, zoals Reiki geven met je ogen, adem en klanken. Daarnaast ontdek je een techniek die je helpt om je eigen energie nog verder te versterken en om je eigen groei te vergroten.

 

Je ontdekt welke techniek je kan gebruiken om je lichaam te ontgiften en hoe je slechte gewoontes of verslavingen behandelt.

 

Van alle bovenstaande punten ontvang je de theorie op papier en digitaal.

Inhoud dag 1
 • * Welkom + voorstelrondje
 • * Uitleg over de inwijdingen
 • * Inwijding 1
 • * Uitleg en oefenen van de symbolen
 • * Inwijding 2
 • * Oefenen van mentaal-emotionele genezing (versterken van een positieve overtuiging/gedachte)
 • * Afsluiting
Inhoud dag 2
 • * Welkom + vragen beantwoorden
 • * Inwijding 3
 • * Korte herhaling en oefening van de symbolen
 • * Samen toepassen en oefenen van één van de Reiki-technieken
 • * Uitleg over hoe je een afstandsbehandeling doet
 • * Oefenen van het geven van een afstandsbehandeling
 • * Nabespreken van de afstandsbehandeling
 • * Afsluiting + afspraak maken voor een 1 op 1 gesprek over 2 maanden om je ervaringen te bespreken en vragen te stellen

Praktische informatie

De Reiki II cursus volg je, afhankelijk van de dag waarop je deelneemt, in de Middenbeemsterstraat in Tilburg of in de Aphroditestraat in Tilburg.

De Reiki II cursus vindt plaats op 2 dagen van 6 uur met ongeveer een maand tussen beide dagdelen in met maximaal 3 deelnemers. Dit is inclusief lunch.

Na afloop van de cursus hebben we na 2 maanden een 1 op 1 gesprek via Zoom, zodat je je ervaringen kan delen en je vragen kan stellen over de behandelingen die je in die 2 maanden hebt gedaan

Tijdens de cursus en in de 2 maanden na de cursus mag je mij onbeperkt mailen met je vragen

De theorie ontvang je zowel digitaal als op papier

Allebei de dagen van de Reiki II cursus zijn inclusief lunch, welke ik verzorg. Je kunt voorafgaand aan de cursus je dieetwensen doorgeven.

Ik ben aangesloten bij Reiki vereniging De Cirkel. Na afloop van de Reiki-cursus kun je je inschrijven bij deze Reiki vereniging.

Je kunt je aanmelden voor 1 van onderstaande Reiki II cursussen:
- Woensdag 16 oktober en woensdag 23 oktober van 10.00 tot 16.00uur (Middenbeemsterstraat in Tilburg) (Nog 3 plekken)

Deze dames hebben al een Reiki-cursus bij Selma gevolgd

Eenmalige investering

PRIJS betaling in 1 keer, inclusief lunch: 299,-(vrijgesteld van btw)

Vier termijnen

PRIJS betaling per maand, inclusief lunch: 79,-(vrijgesteld van btw)

Om je aan te melden klik je hieronder op de knop met de datum waar je je voor aan wil melden. Na betaling ontvang je binnen 15 minuten een mail met informatie over de cursus.

Meest gestelde vragen

Ik kan de data die nu gepland staan niet. Wat nu?

Schrijf je in voor de wachtlijst. Daarmee laat je mij weten dat je interesse hebt. Zodra meerdere mensen zich aangemeld hebben en dezelfde dagen als beschikbaarheid opgegeven hebben, stuur ik je een berichtje om een datum af te spreken.

 

Klik hier om het formulier in te vullen en op de wachtlijst te komen.

Voor wie is de Reiki II cursus?

De Reiki II cursus is voor degenen die na Reiki I meer verdieping willen en die niet alleen op fysiek niveau willen behandelen, maar ook op mentaal en emotioneel niveau. Daarnaast leer je nog meer Reiki-technieken en leer je onder andere om positieve overtuigingen/gedachten te versterken, waardoor je nog beter in je vel zit, nog makkelijker ontspanning en rust voelt en je doelen eerder bereikt.

 

De Reiki II cursus is ook voor degenen die hun intuïtie nog verder willen ontwikkelen en willen versterken, zodat ze hun leven leiden op hun eigen voorwaarden.