fbpx

Stralend jezelf

Van opgejaagd gevoel naar ontspanning, rust en liefde voor jezelf
Dat er zoveel op je af zou komen als moeder had je niet verwacht. Je had wel bedacht dat het druk zou zijn, maar je bent nu continu aan het rennen en vliegen zonder een moment van rust.

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je alles voor elkaar hebt. Je hebt een prachtig gezin, een fijne partner en een eigen bedrijf of een baan in loondienst. Je spreekt regelmatig af met vriendinnen en je helpt actief op de school of de sportvereniging van je kinderen. Maar zelf voelt het niet zo.

 

Continu heb je een opgejaagd gevoel, vanaf het moment dat je ‘s ochtends wakker wordt tot het moment dat je in bed stapt. Je weet van jezelf dat je je eigen vervelende ervaringen en patronen van vroeger meeneemt en dat ze doorwerken in je gezin van nu, waardoor je vaak snauwt tegen je kinderen en/of je partner.

Herken je het volgende?

  • * Aan de buitenkant lijkt het alsof je het goed voor elkaar hebt, maar je bent bang dat er een moment komt dat je door de mand valt en dat mensen zien dat je niet al die ballen hoog kunt houden.

 

  • * Je bent heel streng voor jezelf en je mag geen fouten maken. Alles moet goed zijn. Je zegt daarom overal maar ja op, want nee zeggen is een teken dat je iets niet aan zou kunnen of dat het niet goed zou gaan. Dat ja zeggen gaat automatisch, terwijl je soms ook wel eens nee zou willen zeggen en niet alle verantwoordelijkheden op je schouders zou willen nemen.

 

  • * Je voelt je moe vanaf het moment dat je ’s ochtends wakker wordt tot het moment dat je naar bed gaat. Maar je gaat toch door, ondanks dat je je moe voelt, want je bent niet anders gewend.

 

  • * Door die vermoeidheid ben je snel prikkelbaar, want je hebt van alles in je hoofd zitten wat nog gedaan moet worden. En jij bent degene die het moet doen, omdat het anders niet gedaan wordt of niet goed gedaan wordt. Het mag wel eens gedaan zijn met die vermoeidheid, vind je. Hoe fijn zou het zijn om energie over te houden, in plaats van dat je het gevoel hebt achter de feiten aan te lopen en in de avond geen puf meer te hebben?

 

  • * Wat ik bij veel van mijn klanten zie, is dat ze altijd bezig zijn, want als ze bezig zijn, dan zijn ze nuttig. Ze geloven diep vanbinnen dat ze pas goed genoeg zijn als ze nuttig bezig zijn. Stilstaan is geen optie, want dan voelen ze zich rot. Dat opgejaagde gevoel wat ze hebben, dat wordt dan alleen maar groter.

Het laatste waar je op zit te wachten, is dat mensen je een zeurpiet vinden. Je wil niet zielig gevonden worden. Je wil dat mensen je zien als een krachtige en zelfverzekerde vrouw die alles onder controle heeft, maar voor jezelf voelt dat niet altijd zo.

 

Je hebt in je jeugd genoeg meegemaakt en je hebt een hekel aan mensen die daarin blijven hangen, aan mensen die vol zelfmedelijden zitten.

Daarom doe je er alles aan om je daar niet op te focussen, zodat andere mensen je niet irritant vinden. Daarom zeg je heel vaak dat het goed met je gaat, terwijl dat niet altijd zo is. Je wil dat iedereen ziet hoe sterk je bent.

 

En het mooie is dat je ook zo onwijs sterk bent. Anders zou je niet kunnen staan waar je nu staat. De andere kant is, is dat de rust ver te zoeken is en het opgejaagd en gestreste gevoel overheerst. Je wil het namelijk allemaal zo goed doen en je durft bijna geen nee te zeggen.

 

Buikpijn krijg je ervan, omdat je zo erg baalt dat je weer over je grenzen heen hebt laten gaan en niet duidelijk hebt gezegd dat je het er niet mee eens bent. Je kan jezelf wel voor je kop slaan, omdat je het weer hebt laten gebeuren.

Maar dat komt, omdat je je vaak afvraagt wat nou een goede moeder is. De een zegt dat je altijd thuis moet blijven bij je kinderen. De ander zegt dat je juist moet werken, je dromen na moet jagen en tegelijkertijd ook voor jezelf moet zorgen. Je bent er gewoon helemaal door in de war. Het liefst wil je voor jezelf duidelijk hebben wat een goede moeder is, zodat je precies weet wat de juiste keuzes zijn.

 

Je vindt het heerlijk om moeder te zijn en tegelijkertijd wil je niet alleen maar moeder zijn.

Je wil ook ondernemer/werknemer zijn, partner zijn, vriendin zijn, van betekenis zijn voor anderen en jezelf blijven ontwikkelen op werkvlak. Je wil quality tijd voor jezelf en ook samen met je partner, maar je voelt je vaak schuldig als je voor jezelf kiest.

Soms verlang je naar de tijd zonder kinderen.

Daarna voel je je schuldig, omdat je deze gedachte hebt, want je houdt zielsveel van je kinderen.

De reden dat al het voorgaande speelt en de reden dat je je moe, onzeker, gefrustreerd en gestrest voelt, is, omdat je last hebt van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade.

 

Hoe vaak in een week heb je een vorm van deze gedachte? Bijvoorbeeld “Ik ben geen goede moeder”, “Ik heb het weer verpest als partner” of “Wat ik doe op mijn werk is niet goed genoeg.” Is dat dagelijks, 5 keer per week, 3 keer per week?

 

En word je hier knettergek van?

 

Dat snap ik helemaal. Deze gedachte heeft namelijk heel veel invloed. Het heeft invloed op hoe jij je voelt, dus de energie die je uitstraalt en energie is besmettelijk. Denk maar eens aan je partner die chagrijnig thuiskomt. De sfeer thuis en jouw eigen humeur gaan dan ook mee naar beneden.

 

De “Ik ben niet goed genoeg” blokkade heeft dan ook invloed op je hele leven, op hoe je je kinderen opvoedt, op de relatie met je partner, familie en vrienden, op je werk, et cetera.

 

Zeker voor je kinderen is het belangrijk dat je hiermee aan de slag gaat.

Kinderen leren voor 90% door na te doen en als ouder ben je daarin een heel groot voorbeeld. Door kinderen te laten zien hoe je met tegenslagen omgaat en hoe je aan jezelf kunt werken, zodat je overzicht, rust, vertrouwen, ontspanning en vooral liefde voor jezelf voelt, worden ze weerbaarder en zelfverzekerder en gaan ze ook (nog) meer van zichzelf houden. Dit dragen ze de rest van hun leven mee en is de allerbelangrijkste basis voor een vrij leven waarin ze hun doelen kunnen bereiken. Dat wil je toch voor je kind(eren)?

 

Wil je hier dus iets aan veranderen en wil je je eindelijk weer jezelf voelen? Dan heb je deze blokkade te doorbreken.

En dat is wat je doet in het online programma “Stralend jezelf”. Hierin ga je de blokkade niet met je ratio doorbreken door alleen maar op de oppervlakte aan de slag te gaan met bijvoorbeeld affirmaties, jezelf 3 complimenten geven per dag, leren nee zeggen.

 

Nee, je gaat de blokkade in het online programma op een diepe laag doorbreken, op onbewust niveau, zodat je dit heelt en transformeert en je het de rest van je leven verandert en je je weer jezelf voelt.

 

En zo creëer je je eigen definitie van wat een goede moeder is, zodat je aan je eigen standaarden en voorwaarden voldoet en je je meet aan je eigen meetlat in plaats  van die van anderen. Zo maak je de keuzes die bij jou en je gezin passen.

Door het online programma:

voel je je weer jezelf en niet meer alleen maar moeder

ga je van het gevoel dat er altijd een takenlijst is naar voluit genieten in het hier en nu

ga je van een gevoel van onrust en overweldigd zijn naar rust en ontspanning

ga je van onzeker en gestrest naar een relaxte en zelfverzekerde moeder

creëer je je eigen definitie van een goede moeder, zodat je de keuzes maakt die passen bij jou en je gezin

voel je opluchting, omdat je de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade en tegenhoudende familiepatronen doorbreekt en je het op je eigen manier mag doen

heb je een vrij gevoel, omdat je jezelf bent en de vrouw en moeder kan zijn die je graag wil zijn

Eenmalige investering

PRIJS betaling in 1 keer: 197,-

Zes termijnen

PRIJS betaling per maand: 39,-

Hoe gaan we dit bereiken?

Ik geloof erin dat je alleen rust kunt creëren als je niet alleen praktische tips en tricks toepast, maar vooral ook op een diepere, onbewuste laag oude patronen opruimt. Zo zorg je ervoor dat je eigen vervelende ervaringen van vroeger je gezinsleven van nu niet meer beïnvloeden.

 

Daarom combineer ik praktische opdrachten met begeleide meditaties/visualisaties die een laag dieper gaan dan de gratis meditaties op Youtube, waardoor je de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade en familiepatronen die je niet meer dienen doorbreekt.

 

Je gaat met de modules aan de slag, zodat er bij jou ruimte ontstaat, je overzicht ervaart en je rust voelt. Vanuit die rust voel je dat je goed genoeg bent, wat je ook doet. Daardoor voel je je weer jezelf, kun je weer genieten en trots zijn op jezelf en alles wat je al hebt bereikt.

 

Als je kiest voor het online programma VIP dan gaan we ook energetisch verder opruimen, omdat ik je Reiki ga geven en duiken we dieper in je situatie tijdens de coachsessies.

 

Ben je er klaar voor om je weer jezelf te voelen en niet meer alleen moeder te zijn?

 

Meld je dan nu aan voor het online programma “Stralend jezelf”.

De verschillende modules:

Module 1

Van continu moe naar energieke moeder

Module 2

Doorbreek de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade

Module 3

De vrouw en moeder zijn die je graag wil zijn

Module 4

Voluit genieten van je gezin in het hier en nu

Bonussen

- Meditaties en visualisaties voor rust en ontspanning en om je weer jezelf te voelen
- Besloten podcast ``Zonder schuldgevoel genieten van je gezin én je werk``

Inhoud van het online programma

14 Video's

14 Video's

4 Besloten podcastafleveringen

4 Besloten podcastafleveringen

8 Meditaties/visualisaties

8 Meditaties/visualisaties

4 Digitale werkboeken

4 Digitale werkboeken

Je verdient het om je weer jezelf te voelen, zodat je kinderen zo lang mogelijk kind kunnen zijn

Mijn naam is Selma Michielsen-van Noije. Ik woon samen met mijn man Daan en zoon Mees in Tilburg. Ik help moeders om stralend zichzelf te zijn, zodat ze van een opgejaagd gevoel naar ontspanning, rust en liefde voor zichzelf gaan, zodat ze zich weer zichzelf voelen, ze voluit genieten van hun leven met hun gezin en zodat hun kinderen vrij, speels en onbevangen op kunnen groeien.

 

Elk kind verdient het namelijk om zo lang mogelijk kind te zijn.

 

Een aantal jaren geleden was ik degene die altijd maar hard aan het werk was. Als ik niet nuttig bezig was, dan voelde ik me rot. Ik werkte op een BSO en ik had soms een kort lontje naar de kinderen toe. Daarnaast zei ik op mijn werk overal ja op. Ik nam extra taken op me, omdat ik het idee had dat ik alleen goed genoeg was als ik iedereen aan het pleasen was.

 

Niets was minder waar, want dat gevoel dat ik het niet goed deed en altijd wel iets of iemand tekort deed, bleef.

 

Toen ik moeder werd, kwamen ook meteen de meningen en waarheden van mensen uit mijn omgeving en mensen online/op social media over opvoeden en ouderschap op me af over bijvoorbeeld borstvoeding of flesvoeding, je kind 5, 3, 1 of geen dagen naar de opvang, met of zonder kinderen op vakantie, et cetera.

Als ik jaren geleden moeder was geworden en ik had deze meningen en waarheden gehoord en gelezen, dan had het me onwijs onzeker gemaakt. Ik had dan continu het idee gehad dat ik het niet goed deed als moeder, dat ik geen goede moeder was.

 

Destijds had ik namelijk onwijs veel last van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade. Deze blokkade beheerste mijn complete leven.

 

Ik was bijvoorbeeld continu bang dat mijn man (toen vriend) mij zou verlaten, omdat hij op straat zo een veel leukere meid tegen het lijf zou lopen. Ik twijfelde heel erg aan mezelf.

 

Ik wist al van jongs af aan dat ik graag moeder wilde worden. En ik wist ook dat ik niet wilde dat mijn kinderen zich zo zouden voelen als ik, onzeker, opgejaagd, onrustig, met een kort lontje. Ik was er dan ook helemaal klaar mee dat ik mezelf continu naar beneden haalde en dat ik mijn onzekerheid mijn leven liet bepalen.

 

Ik ging met mezelf aan de slag, omdat ik het voorbeeld wil zijn voor mijn (toekomstige) kinderen.

 

Waarom?

 

Omdat ik wil dat mijn zoon zo lang mogelijk kind kan zijn en zich vrij, onbevangen, onbekommerd, gelukkig en speels voelt.

 

Om ervoor te zorgen dat mijn zoon dat voelt, heb ik daar als moeder mee aan de slag te gaan, zodat ik mijn eigen ervaringen van vroeger en mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade niet doorgeef.

 

Waarom vind ik dit zo belangrijk?

 

Omdat ik zelf een kind van gescheiden ouders ben en weet hoe het is om snel volwassen te worden en het plezier en zorgeloze van het kindzijn (onbelemmerd, onbekommerd, vrij, speels, et cetera) verloren te zijn. Ik was het zo gewend om alle ballen in de lucht te houden.

 

Ik voelde me daardoor opgejaagd en gestrest en ik kon niet genieten van mijn eigen successen en al het moois in mijn leven.

 

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, zoals de scheiding van mijn ouders, het overlijden van de partner van mijn vader, ziekte bij de nieuwe partner van mijn vader en het overlijden van de partner van mijn moeder, ben ik voor mijn ouders gaan zorgen en verloof ik de onbezorgdheid en speelsheid van het kind zijn.

 

Het lukte me niet om mijn ouders gelukkig te maken (dat moeten ze toch echt zelf doen) en mede daardoor ging ik geloven dat ik het niet goed deed en dus dat ik niet goed genoeg was. Ik ging alleen maar harder mijn best doen, maar het werkte niet.

 

Omdat ik dit niet aan mijn (toekomstige) kinderen wilde doorgeven, ging ik met mezelf aan de slag.

 

Ik volgde NLP-trainingen, familieopstellingen, Reiki-behandelingen en Reiki-cursussen om mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade te doorbreken. Nu besluit ik zelf of we fles- of borstvoeding geven, ongeacht de mening van anderen, hoeveel ik werk, of we met of zonder onze zoon weggaan. Gewoonweg, omdat ik voel dat ik het goed doe en dat het oké is.

 

Wat ik helaas miste in al deze losse trainingen en cursussen, is de combinatie tussen het praktisch aan de slag gaan, het werken met het onbewuste en de overtuigingen die daar vast zitten en het energetische. Daar ligt juist de kracht. Je kunt pas praktisch aan de slag en de praktische stappen snel en makkelijk laten werken als je de blokkade op onbewust en energetisch niveau doorbreekt.

 

Daarom heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld om ook jou te helpen je “Ik ben niet goed genoeg” blokkade te doorbreken, zodat je eindelijk weer jezelf kan zijn als vrouw, partner, vriendin, werknemer/ondernemer, moeder, et cetera.

 

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek is als er meer liefde en lichtheid en minder conflict is.

En dat kan alleen als steeds minder mensen last hebben van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade. Daarom help ik moeders daarbij, zodat ze rust voelen, voelen dat ze er wel toe doen en zich weer zichzelf voelen, zodat ze weer liefde voor zichzelf voelen en deze liefde door kunnen geven aan hun kinderen.

 

Ik geloof namelijk heel sterk als je als ouder aan jezelf werkt, dan kunnen je (toekomstige) kinderen zo lang mogelijk onbezorgd kind zijn. Ze zien hoe je omgaat met tegenslagen en leren daar heel veel van. Hier profiteren ze in hun hele leven. Zeker nu ik zelf moeder ben, zie ik hoe belangrijk dit is.

 

Als je je oude bagage en patronen opruimt, dan geef je je kind(eren) het mooiste cadeau dat je ze kan geven. Hun moeder… die makkelijk ontspant, overzicht heeft, rust voelt en zichzelf is, zodat ze met haar volledige aandacht in het hier en nu is en geniet van haar gezin én haar werk.

 

Ben je er klaar voor om je weer volledig jezelf te voelen als vrouw, partner, vriendin, dochter, werknemer/ondernemer, moeder, et cetera?

 

Investeer dan nu in het online programma “Stralend jezelf”.

Eenmalige investering

PRIJS betaling in 1 keer: 197,-

Zes termijnen

PRIJS betaling per maand: 39,-

Let op: Mogelijkheid op extra begeleiding

Je hebt nu de mogelijkheid om te kiezen voor het online programma VIP. Je krijgt dan:

  • * het online programma Stralend jezelf
  • * 2 coachsessies van 60 minuten via Zoom
  • * 2 Reiki afstandsbehandelingen
  • * onbeperkt mailcontact tussen de afspraken door 10 weken lang

 

De investering voor het online programma VIP is 499,-

Eenmalige investering VIP

PRIJS betaling in 1 keer: 499,-

Zes termijnen VIP

PRIJS betaling per maand: 89,-

Meestgestelde vragen

Voor wie is het online programma?

Voor moeders die de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade willen doorbreken en zich weer zichzelf willen voelen. Die niet meer alleen moeder willen zijn, maar zich ook weer vrouw, partner, vriendin, dochter, werknemer/ondernemer willen voelen.

Voor wie is het online programma niet?

Het online programma is niet voor vrouwen die blijven hangen in zelfmedelijden en alleen anderen de schuld geeft van hoe hun leven er nu uitziet. Het is belangrijk dat ze kunnen kijken naar hun eigen aandeel en bereid bent om hier mee aan de slag te gaan.

 

Het online programma is niet voor vrouwen die alleen maar pleisters willen plakken met trucjes om voor (korte termijn) rust te ervaren. Het is belangrijk dat ze naar de kern van hun opgejaagde gevoel willen gaan en deze kern willen aanpakken, zodat ze niet voor een paar dagen een verandering hebben, maar voor de rest van hun leven.

 

Het online programma is ook niet voor vrouwen die specifieke therapeutische begeleiding nodig hebben en depressieve gevoelens ervaren.

Wanneer is het het juiste moment om in te stappen?

Het feit dat je nu op mijn website bent en deze tekst leest, is al een teken dat het nu het juiste moment is, anders zou je niet tot het einde van deze pagina lezen. Je weet zelf heel goed dat je zo niet langer door kunt gaan en al die ballen hoog kunt houden. Je voelt je opgejaagd en je voelt je gestrest, maar je wil het niet.

 

Je wil je weer jezelf voelen. Je weet alleen niet hoe en waar je moet beginnen, want het moeder zijn vraagt bijna al je tijd en energie.

 

Daarnaast wil je niet meer dat je eigen vervelende ervaringen van vroeger en je “Ik ben niet goed genoeg” blokkade je gezin van nu beïnvloedt. Je wil dit niet doorgeven aan je kinderen. Als je dit zo ziet en ervaart, dan is het absoluut zekers te weten nu het juiste moment. Het liefst gisteren al 😉

Wat is Reiki?

Reiki staat voor universele levensenergie en is overal om ons heen. Alles bestaat uit energie. Binnen de Reiki betekent dat dat alles bestaat uit Reiki. Ook door jou stroomt energie, stroomt Reiki.

 

Een Reiki-behandeling is een healing door middel van energie, waarbij ik je extra Reiki/energie geef. De energie komt vervolgens op plekken in je lichaam en op andere plekken in je energielichaam, waar dat het nodig is.

 

Reiki heelt blokkades, waardoor je bepaalde zaken loslaat die je niet meer dienen. Daardoor ontspan je beter, voel je rust, ervaar je vertrouwen en heb je energie. Je slaapt beter en dieper, waardoor je zaken verwerkt (onder andere in je slaap verwerk je wat je overdag meemaakt, net als bij kinderen).

Ik heb al van alles geprobeerd, waarom gaat dit me wel echt helpen?

Ik geloof dat dit online programma je echt gaat helpen, vanwege de manier waarop ik de opdrachten insteek. Je leert geen trucjes die maar kort helpen, maar je gaat echt diep van binnen de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade doorbreken.

 

Ik geloof heel erg in het programma, dat ik zelfs een niet goed, geld terug garantie geef. Mocht je in de twee weken dat het online programma gestart is toch merken dat dit niet bij je past? Dan krijg je het volledige bedrag dat je betaald hebt terug. Belangrijk is dan wel dat je actief de opdrachten hebt gemaakt.

Wat als ik in ben gestapt, maar toch spijt krijg?

Mocht je in de eerste twee weken dat je met het online programma bent gestart toch merken dat dit niet die bij je past? Dan krijg je het volledig bedrag dat je betaald hebt terug. Belangrijk is dan wel dat je actief de opdrachten hebt gedaan.

 

Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je leerproces. Ik zal er alles aan doen om je hierin te ondersteunen en je leerproces te faciliteren en uiteindelijk is het aan jou om daadwerkelijk de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn.

 

Geloof me… in de eerste twee weken weet en voel je dat het online programma inderdaad bij je past. Vertrouw daar maar op 😊

Dus… ben je nu klaar om je weer jezelf te voelen?

 

Meld je dan nu aan voor het online programma en start direct.

Eenmalige investering

PRIJS betaling in 1 keer: 197,-

Zes termijnen

PRIJS betaling per maand: 39,-