fbpx

Online Reiki kring

Voor iedereen met minimaal Reiki I

Vaak hoor ik van mensen die een Reiki cursus hebben gedaan, dat ze er graag meer mee bezig zouden willen zijn, maar niet goed weten wanneer en hoe ze dat kunnen doen.

 

Hoe fijn zou het zijn als je een plek zou hebben waar je met gelijkgestemden bezig bent met Reiki?

 

Hoe fijn zou het zijn als je energiekanaal weer verbreed werd, zodat blokkades daar opgeruimd worden en je rust voelt?

 

Hoe fijn zou het zijn als je samen met anderen de zelfbehandeling doet, zodat je je diepe ontspanning voelt?

Dat is wat je gaat doen tijdens de online Reiki kring. Meld je daarom aan via onderstaande knop.

Door de online Reiki kring:

voel je diepe ontspanning en rust, omdat we samen de zelfbehandeling gaan doen

ruim je blokkades op, omdat je een Reiki blessing krijgt

worden je verlangens makkelijker werkelijkheid, omdat we een oefening doen om je energiefrequentie/trillingsfrequentie te verhogen

Inhoud van de online Reiki kring

We starten de online Reiki kring met een korte voorstelronde. Daarna geef ik je een Reiki blessing.

 

Met de Reiki blessing verbreed ik je energiekanaal, zodat de energie weer beter stroomt en er weer blokkades in je energiekanaal worden opgeruimd, voor rust en ontspanning en het weer beter luisteren naar en volgen van je intuïtie.

Na de Reiki blessing doen we een oefening om je energiefrequentie/trillingsfrequentie te verhogen, zodat je je verlangens veel makkelijker en sneller werkelijkheid laat worden.

Tot slot begeleid ik het doen van de zelfbehandeling, zodat je weer weet hoe die gaat, je dit weer zelf na de Reiki kring op kan pakken en je tijdens deze avond al direct die diepe rust binnen in jezelf voelt.

Praktische informatie

  • * De online Reiki kring is op donderdag 26 september 2024.

 

  • * De online Reiki kring is via Zoom en van 19.30uur tot 21.30uur.

 

  • * Voor deze online Reiki kring heb je minimaal Reiki I nodig. Deze kun je bij mij of bij iemand anders gevolgd hebben. Ook als je bij mij de workshop “Ontspanning voor kinderen” hebt gevolgd, kun je deelnemen.

 

  • * Zorg dat je deze 2 uur niet gestoord wordt. Het is belangrijk dat je ergens comfortabel kunt zitten, zodat je tijdens de Reiki blessing je beide voeten op de grond kan zetten en een zelfbehandeling kan doen. Tijdens de zelfbehandeling kun je ook op een meditatiekussen zitten.
  • * Zorg ervoor dat je comfortabel zittende kleding aan hebt en eventueel een deken in de buurt hebt die je om je heen kan slaan als je daar behoefte aan hebt.

 

  • * Van de online Reiki kring komt een opname die een week beschikbaar is, zodat je deze terug kan kijken om je te helpen bij de zelfbehandeling of als je er onverhoopt toch niet bij kan zijn.

De investering

De investering voor de online Reiki kring is slechts 4,99 en je kan je investering zelfs terug verdienen.

 

Voor iedere aanmelding die via jou komt, krijg je 50% van het bedrag dat diegene heeft betaald. Als er 2 mensen via jou zich aanmelden, dan heb je je investering al terug. Je kan zelfs winst maken, als meer mensen zich via jou aanmelden.

 

Zorg ervoor dat deze mensen bij de bestelling jouw naam invullen, zodat ik weet dat ze via jou komen.

 

Meld je dus nu aan via onderstaande knop en deel met andere mensen die minimaal Reiki I hebben dat deze online Reiki kring zal plaatsvinden.