fbpx

Je kind beter begrijpen

Met een Luisterkindafstemming

Als ouder zijnde wil je natuurlijk het allerbeste voor je kind. Het ouderschap brengt dan ook heel veel mooie momenten, maar zeker ook heel veel uitdagingen met zich mee. En soms weet je gewoonweg niet wat je het beste voor je kind kan doen.

 

Denk dan bijvoorbeeld eens aan Sara. Zij is een gevoelig meisje van zeven jaar oud. Haar moeder merkte dat ze de laatste tijd onzeker en teruggetrokken was, vooral als het om school ging. Ze wilde weten hoe ze Sara kon helpen om zich zelfverzekerder te voelen en zich thuis te voelen in de klas, maar ze wist niet hoe. Dat maakte haar verdrietig.

 

Of denk aan Tim, een energieke jongen van zeven jaar oud. Hij had regelmatig last van boosheid en frustratie, wat hij uitte door heel hard te gillen, door te slaan en te schoppen of door met dingen te gooien. Zijn moeder voelde zich machteloos, omdat Tim soms uit het niets boos leek te worden. Ze kwam er maar niet achter wat Tim dwarszat en wat hij nodig had om beter met zijn gevoelens en emoties om te gaan.

 

Of denk aan het verhaal van Lotte. Een meisje van zes jaar oud. Lotte had moeite om ‘s avonds in slaap te vallen. Ze was bang in het donker. Lotte kwam vaak uit haar bed en vertelde dan dat ze bang was en niet alleen wilde zijn. Haar moeder vroeg zich af waarom Lotte zo bang was en wat ze nodig had om beter te kunnen slapen en haar angsten kon overwinnen.

Dit zijn allemaal voorbeelden van verhalen van ouders die ergens tegenaan liepen met hun kind en hier graag een oplossing voor wilden.

 

Loop jij ook tegen zo’n situatie aan? En zou je graag van je kind zelf willen horen wat hij of zij nodig heeft om met de situatie om te gaan?

 

Zou je tips willen die écht bij je kind passen en die dus ook echt werken?

Dan raad ik je aan om een Luisterkindafstemming aan te vragen, want daarmee krijg je de antwoorden rechtstreeks vanuit het onderbewuste van je kind.

Vragen die je kan stellen in de Luisterkindafstemming

 • * Waarom wordt mijn zoontje vanuit het niets boos?
 • * Waarom wil mijn zoontje niet eten in de avond en hoe kunnen wij hier bij helpen?
 • * Hoe vindt mijn dochter het gezin waarin ik opgroei?
 • * Hoe kunnen we onze dochter het beste ondersteunen in haar ontwikkeling?
 • * Wat is ervoor nodig om mijn dochter te helpen zindelijk te worden (overdag of in de nacht)?
 • * Voelt mijn dochter zich veilig in bed? Wat heeft ze hiervoor nodig?
 • * Mist mijn dochter haar oma en voelt ze oma dichtbij?
 • * Zit mijn dochter op haar plek op school? En wat heeft ze hiervoor nodig?
 • * Hoe komt het dat mijn zoon moeite heeft met sociale contacten en dat hij fysiek wordt op een negatieve manier?
 • * Hoe kunnen we mijn zoon het beste begeleiden in het aangaan van sociale contacten en het omgaan met anderen?
 • * Hoe kan ik mijn dochter helpen om lekker in haar vel te zitten?
 • * Wat heeft onze dochter van ons nodig?

Wat levert de Luisterkindafstemming jou en je kind op?

Concrete tips en handvatten die precies aansluiten bij je kind en waar je direct mee aan de slag kan om de situatie te veranderen en op te lossen

Veel herkenbaarheid, wat nieuwe inzichten oplevert en waardoor je je kind (nog) beter begrijpt

Overzicht en rust, omdat je een document met duidelijke richtlijnen hebt die je zo vaak terug kan lezen als je zelf wil en omdat je de tips direct kan toepassen

Waar mogelijk zal er door de afstemming al direct iets veranderen in de situatie

Hoe gaat een Luisterkindafstemming in zijn werk?

Op het moment dat je een aanvraag doet voor een Luisterkindafstemming, dan ontvang je een mail van mij. Daarin staat wat ik van je nodig heb om de afstemming te kunnen doen, zoals de naam van je kind, de geboortedatum, een foto waar je kind alleen op staat en de vragen die je hebt.

 

Na ontvangst van deze informatie, ontvang je van mij binnen 2 weken de Luisterkindafstemming. In die 2 weken pak ik een moment om de afstemming te doen. Je kind hoeft daar niets voor te doen en merkt hier niets van. Je hoeft hier dus geen rekening mee te houden en je kind hoeft nergens naartoe voor een afspraak.

 

Tijdens de Luisterkindafstemming maak ik contact met het onderbewuste van je kind. Je kunt dit ook zien als het voeren van een gesprek van hart tot hart of van ziel tot ziel. Ik ga in de energie in gesprek met je kind en praat met hem of haar. Ik stel de vragen die je hebt en ik zet de antwoorden in een document.

 

Na afloop van de afstemming stuur ik het document direct per mail naar je toe. Het kan zijn dat je direct al het een en ander herkent en het kan zijn dat je dingen (nog) niet herkend. Lees het een aantal keer rustig door, laat het bezinken en pas de tips toe die je eigen kind aan je geeft.

De voordelen van een Luisterkindafstemming

Veel voordeliger dan een kindercoach, kinderpsycholoog of andere hulpverlener, omdat je maar 1 Luisterkindafstemming nodig hebt

Het geeft een veilig gevoel, omdat niemand 'met de billen bloot' hoeft te gaan

Het is veel dieper dan live contact, want je kind kan op zijn/haar eigen tijd en tempo het verhaal doen

Er is alle tijd voor het gesprek, omdat het in de energie plaatsvindt en je kind gewoon door kan gaan met zijn/haar alledaagse activiteiten

Al je vragen worden, indien mogelijk, beantwoord, in plaats van dat je voor elke vraag een aparte sessie moet boeken en betalen

Je bespaart tijd en geld, omdat je geen (reis)tijd en reiskosten kwijt, omdat ik de Luisterkindafstemming op afstand doe en op een moment dat het beste uitkomt, terwijl je kind thuis of op school is of in bed ligt

Praktische informatie

 • * Je kunt alleen een Luisterkindafstemming aanvragen voor jezelf of je kind (zolang die nog niet volwassen is).

 

 • * Is je kind ouder dan 10 jaar? Dan ontvang ik graag een korte video of geluidsfragment dat of hij zo toestemming geeft voor de afstemming. Laat je kind dan ook zelf vragen stellen waar hij of zij antwoord op wil in de afstemming.

 

 • * Na betaling ontvang je automatisch van mij een mail binnen 15 minuten met daarin wat ik van je nodig heb om de afstemming te maken.

 

 • * Zodra je die gegevens toegestuurd hebt, maak ik de afstemming binnen 2 weken en stuur ik hem direct per mail naar je toe.

 

 • * Je kind hoeft er niet voor thuis te blijven, kan gewoon naar school, spelen en slapen. Hij of zij zal er niets van merken. Het kan zelfs zijn dat je kind geconcentreerder aan het werk is.

 

 • * Je mag al je vragen stellen. Hier zit geen limiet op. Ik kan alleen geen toekomstvoorspellingen doen of antwoord geven op vragen als wat de zielsmissie is van je kind. Verder mag je alle vragen stellen. Ik kan niet garanderen dat alle vragen beantwoord worden, maar ik ga wel mijn best hiervoor doen.

 

 • * Doordat je al je vragen mag stellen, is 1 Luisterkindafstemming voldoende. Dit is vele malen goedkoper dan een kindercoach, kinderpsycholoog of een andere hulpverlener. Daar zijn vaak meerdere gesprekken nodig en met een Luisterkindafstemming niet.

 

 • * Uiteraard mag je op een later tijdstip nog een Luisterkindafstemming aanvragen, maar laat daar een aantal maanden tussen zitten. Vaak zitten in de afstemming genoeg tips en antwoorden om mee aan de slag te gaan, waardoor het niet nodig is op korte termijn nog een afstemming aan te vragen.

 

 • * Een Luisterkindafstemming geeft veel inzicht en het is natuurlijk het allermooist als je daadwerkelijk met de handvatten uit de afstemming aan de slag gaat. Dan pas vindt de echte verandering plaats.

 

 • * Een Luisterkindafstemming kan confronterend zijn. Weet dus dat het pittig kan zijn, maar dat het juist ook nieuwe inzichten en handvatten geeft om je situatie te veranderen.

Deze mensen gingen je voor

Over Selma

Elk kind verdient het om zo lang mogelijk kind te zijn

 

Mijn naam is Selma Michielsen-van Noije. Ik woon samen met mijn man Daan en zoon Mees in Tilburg en ik help moeders (en hun kinderen) van een gestrest en opgejaagd gevoel naar ontspanning, rust en liefde voor zichzelf, zodat ze stralend zichzelf zijn en voluit genieten van hun leven met hun gezin, familie, vrienden en werk.

Een aantal jaren geleden was ik degene die altijd maar hard aan het werk was. Als ik niet nuttig bezig was, dan voelde ik me rot. Ik zei bijvoorbeeld op mijn werk overal ja op. Ik nam extra taken op me, omdat ik het idee had dat ik alleen goed genoeg was als ik iedereen aan het pleasen was.

 

Niets was minder waar, want dat gevoel dat ik het niet goed deed en altijd wel iets of iemand tekort deed, bleef.

 

Ik vond het heel lastig om momenten voor mezelf in te plannen en om echt te ontspannen, want ja, als ik niets deed, dan was ik niet nuttig bezig, toch? Het huishouden deed zich niet vanzelf en alle andere klusjes en taken ook niet.

 

Daarbij had ik ook nog eens last van het idee dat anderen het beter konden en ik het niet goed deed. Ik had onwijs veel last van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade. Deze blokkade beheerste mijn complete leven.

Ik was continu bang dat mijn man (toen vriend) mij zou verlaten, omdat hij op straat zo een veel leukere meid tegen het lijf kon lopen. Ik twijfelde heel erg aan mezelf, waardoor ik me nog minder goed kon ontspannen.

 

Ik wist ook van jongs af aan dat ik graag moeder wilde worden. En ik wist ook dat ik niet wilde dat mijn kinderen zich zo zouden voelen als ik. Ik wilde dat zij zich makkelijk konden ontspannen (wat ik niet kon) en dat ze rust voelden. Ik was er dan ook helemaal klaar mee dat ik mezelf continu naar beneden haalde en mijn onzekerheid mijn leven liet bepalen. Ik ging met mezelf aan de slag, omdat ik het voorbeeld wilde zijn voor mijn toen toekomstige kinderen.

 

Waarom?

 

Omdat ik wil dat mijn zoon zo lang mogelijk kind kan zijn, zolang mogelijk vrij, onbevangen, onbekommerd, gelukkig en speels blijft, makkelijk ontspant en rust voelt.

 

Om ervoor te zorgen dat mijn zoon dat voelt, heb ik daar als moeder mee aan de slag te gaan, zodat ik mijn ervaringen van vroeger en mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade niet doorgeef.

 

Waarom vind ik dit zo belangrijk?

 

Omdat ik zelf een kind van gescheiden ouders ben en weet hoe het is om snel volwassen te worden en het plezier en zorgeloze van het kindzijn (onbelemmerd, onbekommerd, vrij, speels, et cetera) verloren te zijn. Ik was het zo gewend om alle ballen in de lucht te houden. En ik verlangde zo erg naar rust, wat ik niet kon vinden.

Ik voelde me daardoor opgejaagd en gestrest en kon niet genieten van mijn eigen successen en al helemaal niet goed ontspannen.

 

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, zoals de scheiding van mijn ouders, het overlijden van de partner van mijn vader, ziekte bij de nieuwe partner van mijn vader en het overlijden van de partner van mijn moeder, ben ik voor mijn ouders gaan zorgen en verloor ik de onbezorgdheid en speelsheid van het kind zijn.

 

Het lukte me niet om mijn ouders gelukkig te maken (dat moeten ze toch echt zelf doen) en mede daardoor ging ik geloven dat ik het niet goed deed en dus dat ik niet goed genoeg was. Ik ging alleen maar harder mijn best doen, maar het werkte niet.

 

Omdat ik dit niet aan mijn toekomstige kinderen wilde doorgeven, ging ik met mezelf aan de slag.

Ik volgde NLP-trainingen, familieopstellingen, en Reiki-cursussen om mijn “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade te doorbreken.

 

En nu kan ik me heel makkelijk ontspannen en voel ik in de basis rust. Ik gun het elke ouder en vooral elk kind om ook die rust te voelen, zodat ze zo lang mogelijk kind kunnen zijn.

 

Naast de familieopstellingen en Reiki-cursussen die ik geef, is Luisterkind een prachtig middel om te ontdekken wat er speelt bij kinderen en om hen hun eigen adviezen te laten geven.

 

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek is als er meer liefde en lichtheid en minder conflict is.

Ik help daarom moeders die zich opgejaagd voelen en kinderen die onrust ervaren en verlangen naar ontspanning en rust.

 

Hoe je dat kan bereiken, dat ontdek je door een Luisterkindafstemming aan te vragen. Vraag deze nu aan via de knop hieronder.

De investering

De investering voor een Luisterkindafstemming bij mij is slechts 75,-. Hier bespaar je veel geld mee als je het vergelijkt met een kindcoach, kinderpsycholoog, speltherapeut of andere hulpverlener.

 

Daar kom je vaak uit als je vastloopt met je kind, dan kom je al snel bij een hulpverlener uit en zal je minimaal 3 afspraken nodig hebben (vaak zelfs meer) om iets te veranderen aan de situatie. Als zo iemand 100,- per uur vraagt (en vaak is dit meer), dan zou je daar al 300,- kwijt zijn.

 

Als je bij mij een Luisterkindafstemming aanvraagt, bespaar je dus veel geld. En je mag ook nog eens al je vragen stellen en dat voor slechts eenmalig 75,-. Fijn, toch?

 

Vraag daarom nu een Luisterkindafstemming aan via bovenstaande knop.

Meest gestelde vragen

Hoe doe jij dat, zo’n Luisterkindafstemming?

Ik ga op een rustig moment zitten, doe mijn ogen dicht, doe een korte meditatie en dan start ik de afstemming. Ik maak dan contact met het onderbewuste van degene die de Luisterkindafstemming aanvraagt (je kunt het ook voor volwassenen aanvragen) of op het kind. (Wil je een afstemming voor jezelf aanvragen? Klik dan hier).

 

Andere mensen zeggen dat ze contact maken van hart tot hart of van ziel tot ziel. Net hoe je het zelf willen noemen. Je kunt het voor je zien als, dat ik in de energie in gesprek bent met de volwassene of het kind. We hebben een gesprekje,  zoals je in het dagelijks leven een gesprek met iemand hebt. Alleen gaat het gesprek in de energie veel makkelijker, omdat daar niet je alledaagse belemmeringen en (negatieve) gedachten zitten die je tegenhouden.

Is 1 Luisterkindafstemming voldoende?

Ja, 1 Luisterkindafstemming is voldoende. Je mag onbeperkt al je vragen stellen. Ik kan niet garanderen dat alle vragen beantwoord worden, maar ik ga daar wel mijn best voor doen. Doordat je al je vragen mag stellen, is 1 afstemming voldoende, in plaats van dat je bijvoorbeeld bij een kindercoach of kinderpsycholoog meerdere sessies moet boeken.

 

Doordat ik afstem op het onderbewuste van je kind zijn er even geen belemmeringen, waardoor hij of zij vrij kan spreken. In het onderbewuste van je kind zitten alle antwoorden, maar door onze ervaringen in het verleden, onze opvoeding, et cetera, zijn we dat contact wat verloren.

 

Het mooie is dat ik door het contact met het onderbewuste van je kind de antwoorden krijg die echt vanuit hem- of haarzelf komen. Deze antwoorden en tips passen dan ook echt bij je kind en, als je deze toepast, zullen ze ook werken.

Mag ik echt een onbeperkt aantal vragen stellen?

Ja, je mag al je vragen stellen die je hebt. Ik kan niet garanderen dat ze allemaal beantwoord worden, maar ik ga wel mijn best daarvoor doen.

 

Het kan zijn dat er al zoveel gebeurt in het gesprek met je kind, dat hij of zij op een gegeven moment ‘klaar’ is met het gesprek. Ik ga dan niet door pushen om antwoord te krijgen op jouw vragen. Ik volg daarin je kind en wat hij of zij nodig heeft.

 

Ook kan het zijn dat je kind geen zin heeft om over een bepaald onderwerp te praten waar jij graag antwoord op wil hebben. Dat respecteer ik, waardoor ik ook hier niet ga door pushen. Dan kan het zijn dat niet al je vragen beantwoord worden, maar in de meeste gevallen lukt dat wel en zal je dus ook antwoord krijgen.