fbpx

Jezelf beter begrijpen

Met een Luisterkindafstemming voor volwassenen
Dat er zoveel op je af zou komen als moeder had je niet verwacht. Je had wel bedacht dat het druk zou zijn, maar je bent nu continu aan het rennen en vliegen zonder een moment van rust.

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je alles voor elkaar hebt. Je hebt een prachtig gezin, een fijne partner en een eigen bedrijf of een baan in loondienst. Je spreekt regelmatig af met vriendinnen en je helpt actief op de school of de sportvereniging van je kinderen. Maar zelf voelt het niet zo.

 

Continu heb je een opgejaagd gevoel, vanaf het moment dat je ‘s ochtends wakker wordt tot het moment dat je in bed stapt. Je weet van jezelf dat je je eigen vervelende ervaringen en patronen van vroeger meeneemt en dat ze doorwerken in je gezin van nu, waardoor je vaak snauwt tegen je kinderen en/of je partner.

Herken je het volgende?

 • * Aan de buitenkant lijkt het alsof je het goed voor elkaar hebt, maar je bent bang dat er een moment komt dat je door de mand valt en dat mensen zien dat je niet al die ballen hoog kunt houden.

 

 • * Je bent heel streng voor jezelf en je mag geen fouten maken. Alles moet goed zijn. Je zegt daarom overal maar ja op, want nee zeggen is een teken dat je iets niet aan zou kunnen of dat het niet goed zou gaan. Dat ja zeggen gaat automatisch, terwijl je soms ook wel eens nee zou willen zeggen en niet alle verantwoordelijkheden op je schouders zou willen nemen.

 

 • * Je voelt je moe vanaf het moment dat je ’s ochtends wakker wordt tot het moment dat je naar bed gaat. Maar je gaat toch door, ondanks dat je je moe voelt, want je bent niet anders gewend.

 

 • * Door die vermoeidheid ben je snel prikkelbaar, want je hebt van alles in je hoofd zitten wat nog gedaan moet worden. En jij bent degene die het moet doen, omdat het anders niet gedaan wordt of niet goed gedaan wordt. Het mag wel eens gedaan zijn met die vermoeidheid, vind je. Hoe fijn zou het zijn om energie over te houden, in plaats van dat je het gevoel hebt achter de feiten aan te lopen en in de avond geen puf meer te hebben?

 

 • * Wat ik bij veel van mijn klanten zie, is dat ze altijd bezig zijn, want als ze bezig zijn, dan zijn ze nuttig. Ze geloven diep vanbinnen dat ze pas goed genoeg zijn als ze nuttig bezig zijn. Stilstaan is geen optie, want dan voelen ze zich rot. Dat opgejaagde gevoel wat ze hebben, dat wordt dan alleen maar groter.
 • Het laatste waar je op zit te wachten, is dat mensen je een zeurpiet vinden. Je wil niet zielig gevonden worden. Je wil dat mensen je zien als een krachtige en zelfverzekerde vrouw die alles onder controle heeft, maar voor jezelf voelt dat niet altijd zo.

   

  Je hebt in je jeugd genoeg meegemaakt en je hebt een hekel aan mensen die daarin blijven hangen, aan mensen die vol zelfmedelijden zitten.

  Daarom doe je er alles aan om je daar niet op te focussen, zodat andere mensen je niet irritant vinden. Daarom zeg je heel vaak dat het goed met je gaat, terwijl dat niet altijd zo is. Je wil dat iedereen ziet hoe sterk je bent.

   

  En het mooie is dat je ook zo onwijs sterk bent. Anders zou je niet kunnen staan waar je nu staat. De andere kant is, is dat de rust ver te zoeken is en het opgejaagd en gestreste gevoel overheerst. Je wil het namelijk allemaal zo goed doen en je durft bijna geen nee te zeggen.

   

  Buikpijn krijg je ervan, omdat je zo erg baalt dat je weer over je grenzen heen hebt laten gaan en niet duidelijk hebt gezegd dat je het er niet mee eens bent. Je kan jezelf wel voor je kop slaan, omdat je het weer hebt laten gebeuren.

  Maar dat komt, omdat je je vaak afvraagt wat nou een goede moeder is. De een zegt dat je altijd thuis moet blijven bij je kinderen. De ander zegt dat je juist moet werken, je dromen na moet jagen en tegelijkertijd ook voor jezelf moet zorgen. Je bent er gewoon helemaal door in de war. Het liefst wil je voor jezelf duidelijk hebben wat een goede moeder is, zodat je precies weet wat de juiste keuzes zijn.

   

  Je vindt het heerlijk om moeder te zijn en tegelijkertijd wil je niet alleen maar moeder zijn.

  Je wil ook ondernemer/werknemer zijn, partner zijn, vriendin zijn, van betekenis zijn voor anderen en jezelf blijven ontwikkelen op werkvlak. Je wil quality tijd voor jezelf en ook samen met je partner, maar je voelt je vaak schuldig als je voor jezelf kiest.

  Soms verlang je naar de tijd zonder kinderen.

  Daarna voel je je schuldig, omdat je deze gedachte hebt, want je houdt zielsveel van je kinderen.

Denk je al snel dat iets ‘te moeilijk’ voor je is, waardoor je bepaalde dingen niet aan durft te gaan en jezelf saboteert in je groei?

 

Zou je graag meer zelfvertrouwen willen, zodat je je niet meer laat tegenhouden, maar vol voor je dromen en dat fijne en relaxte gezinsleven te gaan?

 

Loop je over van de to do’s, maar heb je er te weinig energie voor? Vind je het moeilijk om bepaalde taken los te laten, terwijl je liever die tijd aan je gezin of jezelf zou willen besteden?

 

En wil je van een opgejaagd gevoel naar overzicht, ontspannen en rust gaan, zodat je je weer jezelf voelt, stralend jezelf kan zijn en voluit geniet van je leven met je gezin, je eigen behoeften, je werk, je sociale leven, et cetera?

 

En zou je willen dat je alle antwoorden had die je verder helpen om van een opgejaagd gevoel naar overzicht en rust te gaan?

 

Vraag dan een Luisterkindafstemming voor jezelf aan. Met een Luisterkindafstemming krijg je de antwoorden rechtstreeks vanuit jezelf, vanuit je onderbewuste.

Vragen die je kan stellen in de Luisterkindafstemming

 • * Hoe kan ik negatieve energie loslaten? Hoe kan ik überhaupt makkelijker loslaten?
 • * Hoe kan ik mijn kinderen zo goed mogelijk helpen in hun ontwikkeling?
 • * Hoe kom ik met mijn man meer op één lijn?
 • * Wat heb ik nodig om me fijner te voelen in mijn relatie?
 • * Ik heb soms heel erg last van mijn rug. Waar komt dit vandaan en wat kan ik eraan doen?
 • * Hoe kom ik uit mijn hoofd en kan ik beter naar mijn gevoel luisteren, zodat ik minder twijfel/onzeker ben?
 • * Hoe kom ik erachter welk pad ik mag bewandelen?
 • * Hoe komt het dat ik zo onzeker ben?
 • * Waarom word ik zo snel emotioneel en hoe kan ik dit veranderen?
 • * Hoe komt het dat ik zo weinig energie heb?
 • * Hoe weet ik welke baan/welk werk bij mij past?
 • * Wat kan ik doen om te ontspannen en rust te voelen?
 • * Hoe kan ik beter mijn grenzen aanvoelen én aangeven? En hoe kan ik duidelijker aangeven wat ik juist wel nodig heb?
 • * Waarom ben ik zo perfectionistisch en kan ik zaken moeilijk loslaten?
 • * Wat maakt dat ik moeilijk met gevoelens kan omgaan?

Door een Luisterkindafstemming voor jezelf:

krijg je concrete tips en handvatten die precies aansluiten bij jou en wat je nodig hebt en waar je direct mee aan de slag kan om de situatie te veranderen en op te lossen

zie je veel herkenbaarheid, wat nieuwe inzichten oplevert en waardoor je jezelf (nog) beter begrijpt en jezelf geeft wat je nodig hebt, zodat je weer jezelf kan zijn

ervaar je overzicht en rust, omdat je een document met duidelijke richtlijnen hebt die je zo vaak terug kan lezen als je zelf wil en omdat je de tips direct kan toepassen

zal er, waar mogelijk, al direct iets veranderen in de situatie tijdens de afstemming

Hoe gaat een Luisterkindafstemming in zijn werk?

Op het moment dat je een aanvraag doet voor een Luisterkindafstemming, dan ontvang je een mail van mij. Daarin staat wat ik van je nodig heb om de afstemming te kunnen doen, zoals je naam, geboortedatum, een foto waar je alleen op staat en de vragen die je hebt.

 

Na ontvangst van deze informatie, ontvang je van mij binnen 2 weken de Luisterkindafstemming. In die 2 weken pak ik een moment om de afstemming te doen. Je hoeft daar niets voor te doen en je merkt hier niets van. Je hoeft hier dus geen rekening mee te houden en je hoeft nergens naartoe voor een afspraak.

 

Tijdens de Luisterkindafstemming maak ik contact met je onderbewuste. Je kunt dit ook zien als het voeren van een gesprek van hart tot hart of van ziel tot ziel. Ik ga in de energie in gesprek met jou. Ik stel de vragen die je hebt en ik zet de antwoorden in een document.

 

Na afloop van de afstemming stuur ik het document direct per mail naar je toe. Het kan zijn dat je direct al het een en ander herkent en het kan zijn dat je dingen (nog) niet herkend. Lees het een aantal keer rustig door, laat het bezinken en pas de tips toe die je jezelf geeft.

De voordelen van een Luisterkindafstemming

Veel voordeliger dan een coach, psycholoog of andere hulpverlener, omdat je maar 1 Luisterkindafstemming nodig hebt

Het geeft een veilig gevoel, omdat niemand 'met de billen bloot' hoeft te gaan

Het is veel dieper dan live contact, want je kan op je eigen tijd en tempo het verhaal doen

Er is alle tijd voor het gesprek, omdat het in de energie plaatsvindt en je gewoon door kan gaan met je alledaagse activiteiten

Al je vragen worden, indien mogelijk, beantwoord, in plaats van dat je voor elke vraag een aparte sessie moet boeken en betalen

Je bespaart tijd en geld, omdat je geen (reis)tijd en reiskosten kwijt, omdat ik de Luisterkindafstemming op afstand doe en op een moment dat het beste uitkomt, terwijl je thuis of op je werk bent of ergens anders

Praktische informatie

 • * Na betaling ontvang je automatisch van mij een mail binnen 15 minuten met daarin wat ik van je nodig heb om de Luisterkindafstemming te maken.

 

 • * Zodra je die gegevens toegestuurd hebt, maak ik de afstemming binnen 2 weken en stuur ik hem direct per mail naar je toe.

 

 • * Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Je kan gewoon doorgaan met je dagelijkse bezigheden. Je zal er niets van merken. Het kan zelfs zijn dat je geconcentreerder aan het werk bent.

 

 • * Je mag al je vragen stellen. Hier zit geen limiet op. Ik kan alleen geen toekomstvoorspellingen doen of antwoord geven op vragen als wat je zielsmissie is. Verder mag je alle vragen stellen. Ik kan niet garanderen dat alle vragen beantwoord worden, maar ik ga wel mijn best hiervoor doen.

 

 • * Doordat je al je vragen mag stellen, is 1 Luisterkindafstemming voldoende. Dit is vele malen goedkoper dan een coach, psycholoog of een andere hulpverlener. Daar zijn vaak meerdere gesprekken nodig en met een Luisterkindafstemming niet.

 

 • * Uiteraard mag je op een later tijdstip nog een Luisterkindafstemming aanvragen, maar laat daar een aantal maanden tussen zitten. Vaak zitten in de afstemming genoeg tips en antwoorden om mee aan de slag te gaan, waardoor het niet nodig is op korte termijn nog een afstemming aan te vragen.

 

 • * Een Luisterkindafstemming geeft veel inzicht en het is natuurlijk het allermooist als je daadwerkelijk met de handvatten uit de afstemming aan de slag gaat. Dan pas vindt de echte verandering plaats.

 

 • * Een Luisterkindafstemming kan confronterend zijn. Weet dus dat het pittig kan zijn, maar dat het juist ook nieuwe inzichten en handvatten geeft om je situatie te veranderen.

Deze mensen gingen je voor

Over Selma

Je verdient het om stralend jezelf te zijn

 

Mijn naam is Selma Michielsen-van Noije. Ik woon samen met mijn man Daan en zoon Mees in Tilburg en ik help moeders (en hun kinderen) van een gestrest en opgejaagd gevoel naar ontspanning, rust en liefde voor zichzelf, zodat ze stralend zichzelf zijn en voluit genieten van hun leven met hun gezin, familie, vrienden en werk.

Een aantal jaren geleden was ik degene die altijd maar hard aan het werk was. Als ik niet nuttig bezig was, dan voelde ik me rot. Ik zei bijvoorbeeld op mijn werk overal ja op. Ik nam extra taken op me, omdat ik het idee had dat ik alleen goed genoeg was als ik iedereen aan het pleasen was.

 

Niets was minder waar, want dat gevoel dat ik het niet goed deed en altijd wel iets of iemand tekort deed, bleef.

 

Ik vond het heel lastig om momenten voor mezelf in te plannen en om echt te ontspannen, want ja, als ik niets deed, dan was ik niet nuttig bezig, toch? Het huishouden deed zich niet vanzelf en alle andere klusjes en taken ook niet.

 

Daarbij had ik ook nog eens last van het idee dat anderen het beter konden en ik het niet goed deed. Ik had onwijs veel last van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade. Deze blokkade beheerste mijn complete leven.

Ik was continu bang dat mijn man (toen vriend) mij zou verlaten, omdat hij op straat zo een veel leukere meid tegen het lijf kon lopen. Ik twijfelde heel erg aan mezelf, waardoor ik me nog minder goed kon ontspannen.

 

Ik wist ook van jongs af aan dat ik graag moeder wilde worden. En ik wist ook dat ik niet wilde dat mijn kinderen zich zo zouden voelen als ik. Ik wilde dat zij zich makkelijk konden ontspannen (wat ik niet kon) en dat ze rust voelden. Ik was er dan ook helemaal klaar mee dat ik mezelf continu naar beneden haalde en mijn onzekerheid mijn leven liet bepalen. Ik ging met mezelf aan de slag, omdat ik het voorbeeld wilde zijn voor mijn toen toekomstige kinderen.

 

Waarom?

 

Omdat ik wil dat mijn zoon zo lang mogelijk kind kan zijn, zolang mogelijk vrij, onbevangen, onbekommerd, gelukkig en speels blijft, makkelijk ontspant en rust voelt.

 

Om ervoor te zorgen dat mijn zoon dat voelt, heb ik daar als moeder mee aan de slag te gaan, zodat ik mijn ervaringen van vroeger en mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade niet doorgeef.

 

Waarom vind ik dit zo belangrijk?

 

Omdat ik zelf een kind van gescheiden ouders ben en weet hoe het is om snel volwassen te worden en het plezier en zorgeloze van het kindzijn (onbelemmerd, onbekommerd, vrij, speels, et cetera) verloren te zijn. Ik was het zo gewend om alle ballen in de lucht te houden. En ik verlangde zo erg naar rust, wat ik niet kon vinden.

Ik voelde me daardoor opgejaagd en gestrest en kon niet genieten van mijn eigen successen en al helemaal niet goed ontspannen.

 

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, zoals de scheiding van mijn ouders, het overlijden van de partner van mijn vader, ziekte bij de nieuwe partner van mijn vader en het overlijden van de partner van mijn moeder, ben ik voor mijn ouders gaan zorgen en verloor ik de onbezorgdheid en speelsheid van het kind zijn.

 

Het lukte me niet om mijn ouders gelukkig te maken (dat moeten ze toch echt zelf doen) en mede daardoor ging ik geloven dat ik het niet goed deed en dus dat ik niet goed genoeg was. Ik ging alleen maar harder mijn best doen, maar het werkte niet.

 

Omdat ik dit niet aan mijn toekomstige kinderen wilde doorgeven, ging ik met mezelf aan de slag.

Ik volgde NLP-trainingen, familieopstellingen, en Reiki-cursussen om mijn “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade te doorbreken.

 

En nu kan ik me heel makkelijk ontspannen en voel ik in de basis rust. Ik gun het elke ouder en elk kind om ook die rust te voelen, zodat ze zo lang mogelijk kind kunnen zijn.

 

Naast de familieopstellingen en Reiki-cursussen die ik geef, is Luisterkind een prachtig middel om te ontdekken wat er bij jou speelt en om tips en adviezen naar boven te krijgen die écht bij jou passen en écht gaan werken.

 

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek is als er meer liefde en lichtheid en minder conflict is.

Ik help daarom moeders die zich opgejaagd voelen en kinderen die onrust ervaren en verlangen naar ontspanning en rust.

 

Hoe je dat kan bereiken, dat ontdek je door een Luisterkindafstemming aan te vragen. Vraag deze nu aan via de knop hieronder.

De investering

De investering voor een Luisterkindafstemming bij mij is slechts 75,-. Hier bespaar je veel geld mee als je het vergelijkt met een coach, psycholoog of andere hulpverlener.

 

Daar kom je vaak uit als je vastloopt. Dan zal je al snel minimaal 3 afspraken nodig hebben (vaak zelfs meer) om iets te veranderen aan de situatie. Als zo iemand 100,- per uur vraagt (en vaak is dit meer), dan zou je daar al 300,- kwijt zijn.

 

Als je bij mij een Luisterkindafstemming aanvraagt, bespaar je dus veel geld. En je mag ook nog eens al je vragen stellen en dat voor slechts eenmalig 75,-. Fijn, toch?

 

Vraag daarom nu een Luisterkindafstemming aan via bovenstaande knop.

Meest gestelde vragen

Hoe doe jij dat, zo’n Luisterkindafstemming?

Ik ga op een rustig moment zitten, doe mijn ogen dicht, doe een korte meditatie en dan start ik de afstemming. Ik maak dan contact met het onderbewuste van degene die de Luisterkindafstemming aanvraagt of op het kind, als je het voor je kind aanvraagt. (Wil je een afstemming voor je kind aanvragen? Klik dan hier).

 

Andere mensen zeggen dat ze contact maken van hart tot hart of van ziel tot ziel. Net hoe je het zelf willen noemen. Je kunt het voor je zien als, dat ik in de energie in gesprek bent met de volwassene of het kind. We hebben een gesprekje,  zoals je in het dagelijks leven een gesprek met iemand hebt. Alleen gaat het gesprek in de energie veel makkelijker, omdat daar niet je alledaagse belemmeringen en (negatieve) gedachten zitten die je tegenhouden.

Is 1 Luisterkindafstemming voldoende?

Ja, 1 Luisterkindafstemming is voldoende. Je mag onbeperkt al je vragen stellen. Ik kan niet garanderen dat alle vragen beantwoord worden, maar ik ga daar wel mijn best voor doen. Doordat je al je vragen mag stellen, is 1 afstemming voldoende, in plaats van dat je bijvoorbeeld bij een coach of psycholoog meerdere sessies moet boeken.

 

Doordat ik afstem op je onderbewuste zijn er even geen belemmeringen, waardoor je vrij kan spreken. In het onderbewuste zitten alle antwoorden, maar door onze ervaringen in het verleden, onze opvoeding, et cetera, zijn we dat contact wat verloren.

 

Het mooie is dat ik door het contact met je onderbewuste de antwoorden krijg die echt vanuit jezelf komen. Deze antwoorden en tips passen dan ook echt jou en, als je deze toepast, zullen ze ook werken.

Mag ik echt een onbeperkt aantal vragen stellen?

Ja, je mag al je vragen stellen die je hebt. Ik kan niet garanderen dat ze allemaal beantwoord worden, maar ik ga wel mijn best daarvoor doen.

 

Het kan zijn dat er al zoveel gebeurt in het gesprek, dat je op een gegeven moment ‘klaar’ bent met het gesprek. Ik ga dan niet door pushen om antwoord te krijgen op je vragen. Ik volg jou daarin en wat je nodig hebt.

 

Ook kan het zijn dat je geen zin hebt om over een bepaald onderwerp te praten waar je graag antwoord op wil hebben. Dat respecteer ik, waardoor ik ook hier niet ga door pushen. Dan kan het zijn dat niet al je vragen beantwoord worden, maar in de meeste gevallen lukt dat wel en zal je dus ook antwoord krijgen.