fbpx

Jezelf of je kind beter begrijpen

Mini-Luisterkindafstemming om jezelf of je kind beter te leren kennen

Zou je ook wel eens willen weten wat er precies in je kind omgaat, zodat je begrijpt waarom hij of zij op een bepaalde manier reageert? Waarom je kind vaak boos of verdrietig is? Waarom je kind zich onzeker voelt? Waarom je kind niet luistert?

 

En hoe je je kind hier het beste bij kan helpen?

 

Ik hoor vaak van moeders dat ze tegen allerlei dingen aanlopen bij hun kinderen. Zij hebben bijvoorbeeld driftbuien, slapen slecht, zijn angstig, et cetera. Deze moeders zouden graag willen weten waar dit vandaan komt en wat ze kunnen doen. Hoe fijn is het als je deze vragen kan stellen aan je eigen kind en dat hij of zij antwoord geeft?

 

Of dat je zelf ergens tegenaan loopt en bijvoorbeeld wil weten van jezelf of je vindt dat je een goede moeder bent, hoe je met bepaalde uitdagingen om kan gaan en of je wel de juiste keuzes maakt op werkgebied, bijvoorbeeld, en dat je dit aan jezelf kan vragen en hier antwoord op krijgt?

 

Dat is wat je kan doen doen met een Luisterkindafstemming.

Als Luisterkindwerker stem ik af/maak ik contact met je onderbewuste of met het onderbewuste van je kind en vertaal ik deze antwoorden vanuit jou of je kind op papier. Zo krijg je een soort op maat gemaakte ‘handleiding’ voor jezelf of je kind met tips die écht voor je werken, omdat de antwoorden uit jezelf of je kind komen.

 

Voorbeelden van vragen die je kan stellen over jezelf of je kind (als je het voor je kind aanvraagt) zijn:

 • * Ik weet niet zo goed wat ik nou precies wil met mijn werk of wat bij me past. Ik twijfel of ik nu wel het juiste doe of dat ik een andere stap mag gaan zetten.
 • * Ik heb een burn-out. Wat kan ik doen om hier zo goed mogelijk doorheen te komen?
 • * Ik vind het lastig om goed te ontspannen. Waar komt dat door en wat kan ik doen?
 • * Ik heb een kort lontje en ik heb geen idee waardoor het komt (of: het lukt me niet om dit te veranderen).
 • * Mijn kind is heel snel boos. Waar komt die boosheid vandaan en wat kunnen we doen?
 • * Mijn kind slaapt slecht en onrustig. Waar komt dat door en wat kunnen wij doen?
 • * Hoe kunnen we ons kind het beste begeleiden, zodat hij of zij zelfverzekerd en gelukkig opgroeit?
 • Et cetera.

 

Je kunt een volledige afstemming voor jezelf of je kind aanvragen door te klikken op één van onderstaande knoppen. In een volledige afstemming kun je dus al je vragen stellen.

Wil je, voordat je een volledige afstemming aanvraagt, eerst kennismaken met de Luisterkindmethode en het afstemmen, vraag dan een mini-afstemming aan.

 

In deze mini-afstemming stel je zelf geen vragen (dat is alleen in een volledige afstemming), maar je krijgt zo’n 6-10 regels met een stukje over jouw of je kind en informatie over wat er nu bij jou of hem of haar speelt.

 

Binnen 1 week ontvang je de mini-afstemming in je mailbox. Het kan zijn dat deze in je spambox terechtkomt, dus check die ook.

 

Vraag nu de mini-afstemming aan door onderstaande vragenlijst in te vullen.

  Wil je de mini-afstemming voor jezelf of voor je kind aanvragen?* (Een kind ouder dan 10 jaar moet zelf toestemming geven voor de afstemming)

  Wat is de geboortedatum van degene waar je de mini-afstemming voor aanvraagt?*

  Wat is de gezinssamenstelling?*

  Wat is de naam van je kind als je de mini-afstemming voor je kind aanvraagt?