Doorbreek het niet goed genoeg zijn

Klik hier om deze blog te beluisteren op Spotify.
Klik hier om deze blog te beluisteren op Apple Podcasts.

Logisch dat het leven als moeder soms hectisch en zelfs overweldigend kan voelen. Je hebt misschien al veel gedaan om je situatie te verbeteren, maar toch blijf je vastzitten in een negatieve spiraal waaruit het moeilijk lijkt te ontsnappen en waarin je moeilijk kunt ontspannen.

In deze blog wil ik het met je hebben over iets cruciaals: de keuze om jezelf op de eerste plaats te zetten en verandering te omarmen.

Ik begrijp dat dat niet makkelijk voelt, zeker niet met kinderen. Ik snap dat je jezelf wegcijfert voor anderen, vooral voor je kinderen en dat je het gevoel hebt dat er geen ruimte is voor jou en voor ontspanning en rust.

Ik snap dat de gedachte om deel te nemen aan een programma zoals “Stralend jezelf” misschien eng lijkt, maar ik wil het met je hebben over de prijs die je betaalt door in de negatieve spiraal en in dit patroon te blijven zitten.

De negatieve spiraal van het moederschap

Ik zie het te vaak gebeuren. Moeders die vast blijven houden aan een dagelijkse routine die draait om de behoeften van anderen, terwijl ze hun eigen verlangens, dromen en het zich goed willen voelen, negeren.

Het begint misschien met vermoeidheid en stress, maar na verloopt van tijd groeit het verder naar iets destructievers.  

Het is die voortdurende vermoeidheid die je uitput en prikkelbaar maakt. Het zijn de twijfels over je eigen kunnen en zelfs je eigenwaarde die je innerlijke rust verstoren. Het is die eeuwige haast om alles voor iedereen te doen, behalve voor jezelf, die je geleidelijk wegdrijft van wie je werkelijk bent.

De prijs van stilstand

Lieve, hardwerkende moeder, het is belangrijk om de harde waarheid onder ogen te zien: als je geen actie onderneemt, als je je niet aanmeldt voor het online programma “Stralend jezelf,” zal er niets veranderen aan deze situatie. Je zal vast blijven zitten in die negatieve spiraal en het zal alleen maar erger worden.

De vermoeidheid zal niet verdwijnen. Integendeel, het zal toenemen naarmate je blijft proberen anderen te pleasen zonder voor jezelf te zorgen. Het gevoel van onzekerheid zal groeien en je zal jezelf steeds vaker afvragen of je wel goed genoeg bent. Innerlijke rust zal een verre droom blijven en het gevoel van niet meer weten wie je bent, los van het moeder zijn zal sterker worden.

Het pad naar verandering

Het goede nieuws is dat er een uitweg is. Het pad naar verandering begint met een eenvoudige beslissing: jezelf op de eerste plaats zetten en te investeren in jezelf qua tijd, energie én geld. Het begint met de erkenning dat je het waard bent om te groeien, te bloeien en innerlijke rust te ervaren. Het begint met de moed om actie te ondernemen, om een verschuiving te maken van de constante zorg voor anderen naar zelfzorg.

“Stralend jezelf” – Jouw gids naar innerlijke rust

Mijn online programma “Stralend jezelf” is speciaal ontworpen voor moeders zoals jij. Het is geen toeval dat je deze blog leest. Het is een teken dat je klaar bent voor verandering, dat je klaar bent om die negatieve spiraal te doorbreken en een stralende, zelfverzekerde versie van jezelf te worden.

Dit programma biedt je de volgende voordelen:

Loslaten van Belemmerende Overtuigingen: Ik help je om de diepgewortelde overtuigingen los te laten die je al te lang hebben tegengehouden. Het begint met het ontrafelen van de overtuiging dat je niet goed genoeg bent.

Innerlijke Rust en Zelfzorg: Je leert hoe je innerlijke rust vindt te midden van de dagelijkse chaos. Je zal ontdekken hoe belangrijk zelfzorg is, niet alleen voor jou, maar ook voor degenen om je heen.

Zelfacceptatie en Zelfliefde: Ik moedig je aan om jezelf te accepteren zoals je bent, met al je imperfecties. Zelfliefde is de sleutel tot een positiever zelfbeeld en een gelukkiger leven.

Laat dit geen gemiste kans zijn

Lieve, hardwerkende moeder, ik begrijp dat het eng kan zijn om de sprong te wagen en deel te nemen aan “Stralend jezelf.” Maar ik wil dat je begrijpt dat deze kans te waardevol is om te laten liggen. Het gaat niet alleen om jou; het gaat ook om je kinderen, je partner en de mensen om je heen.

De keuze is aan jou: blijf je vasthouden aan de negatieve spiraal of grijp je deze kans aan om te veranderen? Je verdient innerlijke rust. Je verdient het om jezelf te zijn, stralend en zelfverzekerd. En je verdient het om de vrouw en moeder te zijn die je graag wil zijn.

Aanmelden voor “Stralend jezelf”

Het is nu aan jou om de volgende stap te zetten. Meld je aan voor “Stralend jezelf” en begin je reis naar innerlijke rust en zelfacceptatie. Klik op de onderstaande link om je aan te melden:

Klik hier om je aan te melden voor het online programma “Stralend jezelf”

Door het online programma:

 • voel je je weer jezelf en niet meer alleen maar moeder
 • creëer je balans tussen werk en gezin door de praktische opdrachten en helende meditaties
 • voel je rust, doordat er balans is tussen werk en gezin
 • weet je wat je kan doen voor qualitytime met je partner
 • ga je van een gevoel van onrust naar een ontspannen gevoel
 • ga je van onzeker en gestrest naar een ontspannen en zelfverzekerde moeder
 • creëer je je eigen definitie van een goede moeder, zodat je de keuzes maakt die passen bij jou en je gezin
 • kun je de moeder zijn die je graag wil zijn

Hoe gaan we dit bereiken?

Ik geloof erin dat je alleen rust kunt creëren als je niet alleen praktische tips en tricks toepast, maar vooral ook op een diepere, onbewuste laag oude patronen opruimt. Zo zorg je ervoor dat je eigen vervelende ervaringen van vroeger je gezinsleven van nu niet meer beïnvloeden.

Daarom combineer ik praktische opdrachten met begeleide meditaties/visualisaties die een laag dieper gaan dan de gratis meditaties op YouTube door de soort vragen die ik stel, de manier waarop ik vragen stel en de volgorde waarop ik ze stel. Dit combineer ik met Reiki, welke ik ook in de meditaties/visualisaties ‘toevoeg’. Dat is zeer uniek en maakt dat je heel snel, heel diep opruimt.

Je gaat met de modules aan de slag, zodat er bij jou ruimte ontstaat, je overzicht ervaart en je rust voelt. Vanuit die rust voel je dat je goed genoeg bent, wat je ook doet. Daardoor voel je je weer jezelf, kun je weer genieten en trots zijn op jezelf en alles wat je al hebt bereikt.

Wil je hier hulp bij en ook op energetisch niveau oude bagage opruimen om nog sneller resultaat te voelen? Dan kun je kiezen voor het online programma VIP. Daarbij krijg je 2 coachsessies en 2 Reiki afstandsbehandelingen.

Ben je er klaar voor om je weer jezelf te voelen en niet meer alleen moeder te zijn?

Meld je dan nu aan voor het online programma “Stralend jezelf” door hier te klikken.

De verschillende modules:
Module 1: Van continu moe naar energieke moeder
Module 2: Van het gevoel niet goed genoeg te zijn en altijd iets of iemand tekort te doen naar je goed genoeg voelen
Module 3: Van opgejaagd door de ochtend- en avondstress naar rust in de tent
Module 4: Van altijd te weinig tijd in een dag naar balans tussen werk en gezin
Module 5: Niet meer alleen moeder zijn, maar je weer jezelf voelen zonder schuldgevoel
Module 6: Optimaal genieten met je gezin in het hier en nu
Extra’s: Meditaties en visualisaties om je weer jezelf te voelen

Inhoud van het online programma

 • 14 Video’s
 • 4 Besloten podcastafleveringen
 • 8 Meditaties/visualisaties
 • 6 Digitale werkboeken
 • Bij elke module de mogelijkheid om digitaal je vraag te stellen

Wil je stralend jezelf zijn als vrouw en als moeder? Klik dan hier om je aan te melden voor het online programma.

Let op: Er is de mogelijkheid op extra begeleiding

Er zijn een aantal VIP plekken vrij voor het online programma.

Bij het online programma VIP krijg je 2 coachsessies van 60 minuten en 2 Reiki afstandsbehandelingen van 45 minuten.

Daarnaast kun je 10 weken lang onbeperkt per mail je vragen stellen. Op de dagen dat ik werk antwoord ik binnen 24 uur.

De keuze is aan jou. Blijf je vasthouden aan het oude of omarm je de mogelijkheid om te veranderen? Ik hoop van harte dat je kiest voor groei, zelfliefde en innerlijke rust.

Tot binnenkort als je stralende zelf.