Alleen dit bracht Sarah blijvend rust

Klik hier om deze blog te beluisteren op Spotify.
Klik hier om deze blog te beluisteren op Apple Podcasts.

Sarah voelde dat ze een keerpunt had bereikt in haar leven. Ze had de moed verzameld om hulp te zoeken en was vastberaden om haar weg te vinden naar innerlijke rust en zich weer zichzelf te voelen, zodat ze de vrouw en moeder kon zijn die ze wilde zijn.

Op een dag, terwijl ze online aan het surfen was en op zoek was naar oplossingen voor haar innerlijke strijd, stuitte ze op mijn programma genaamd “Stralend jezelf.” De naam trok haar meteen aan, want dat was precies wat ze wilde zijn: stralend en zichzelf. Het programma beloofde te helpen bij het overwinnen van blokkades en het vinden van innerlijke rust.

De eerste stap naar verandering

Sarah schreef zich in voor mijn programma “Stralend jezelf” en begon aan haar reis naar persoonlijke groei. Het programma confronteerde haar met een diepgewortelde overtuiging die haar al jaren in de greep had gehouden: “Ik ben niet goed genoeg.” Dit was de kern van haar onzekerheid en het gevoel van tekortschieten.

Het programma bood haar inzicht in waar deze overtuiging vandaan kwam en hoe deze haar gedachten en gedrag beïnvloedde. Ze leerde dat deze overtuiging een blokkade was geworden die haar ervan weerhield om volledig van het leven te genieten. Het had impact op haar hele leven.

De bevrijding van de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade

Met de begeleiding van het “Stralend jezelf”-programma begon Sarah te werken aan het loslaten van haar belemmerende overtuiging. Ze werd zich bewust van de momenten waarop deze gedachte haar gedrag stuurde en ze leerde nieuwe, positieve overtuigingen eigen te maken.

En niet zomaar… Ze leerde niet zomaar trucjes om een korte shift te ervaren. Nee, ze doorbrak door middel van diepgaande meditaties en visualisaties de overtuiging op onbewust/energetisch niveau.

Ze voelde nu eindelijk dat ze wel goed genoeg was, zowel als moeder als als vrouw. Ze zag dat perfectie niet bestaat en ze accepteerde zichzelf met al haar imperfecties. Dit besef bracht een gevoel van bevrijding met zich mee dat ze in jaren niet had ervaren.

Innerlijke rust

Naarmate het programma vorderde, merkte Sarah dat haar innerlijke wereld begon te verschuiven. De constante stroom van negatieve gedachten maakte plaats voor zelfliefde. Ze begon vriendelijker tegen zichzelf te praten en stopte met zichzelf te vergelijken met anderen. Dit alles gaf Sarah een gevoel van diepe, innerlijke rust.

Ze leerde met gemak om in het moment te leven en te genieten van de kostbare tijd met haar kinderen zonder schuldgevoel. Ze realiseerde zich dat ze meer te geven had wanneer ze zichzelf de ruimte gaf om op te laden en voor zichzelf te zorgen.

Een nieuw leven

Terwijl Sarah verderging met het “Stralend jezelf”-programma, begon ze een positieve verandering op te merken in haar relatie met haar kinderen en haar partner. Ze kon nu met hen omgaan vanuit innerlijke rust en zelfvertrouwen.

Het gejaagde gevoel dat haar zo lang had achtervolgd, werd steeds zeldzamer. Ze leerde hoe ze innerlijke rust kon vinden, zelfs te midden van het drukke gezinsleven. Dit had niet alleen invloed op haar gemoedstoestand, maar ook op de sfeer in huis.

Sarahs reis met “Stralend Jezelf” was een keerpunt in haar leven. Ze had de kracht gevonden om haar diepgewortelde belemmerende overtuiging los te laten en zelfliefde te omarmen. Ze voelde innerlijke rust en ze was tevreden met wie ze was.

Jouw eigen reis naar stralend jezelf zijn

Misschien herken je jezelf in Sarahs verhaal, in haar verlangen naar innerlijke rust en liefde voor jezelf. Of misschien heb je je eigen blokkades die je wilt overwinnen. Onthoud dat het mogelijk is om te veranderen en te groeien, net zoals Sarah dat deed.

Als je op zoek bent naar begeleiding en praktische stappen om je eigen weg naar innerlijke rust te vinden, overweeg dan om deel te nemen aan het “Stralend Jezelf”-programma. Net als Sarah kun je ontdekken hoe je belemmerende overtuigingen kunt loslaten, innerlijke rust kunt vinden en stralend kunt zijn als jezelf.

Durf te stralen, durf jezelf te zijn. De reis begint nu.

Klik hier voor meer informatie over het programma “Stralend jezelf” en om je direct aan te melden voor rust van binnenuit.

Geschreven door Selma Michielsen-van Noije

Selma helpt moeders met jonge kinderen die zich opgejaagd voelen en verlangen naar overzicht en rust. Zij helpt hen om zich weer stralend zichzelf te voelen door middel van het combineren van praktische opdrachten, helende meditaties, familieopstellingen en Reiki.