Dit helpt je om beter te slapen

Laatst kreeg ik een vraag van een dame. Zij gaf aan dat ze het lastig vond om te ontspannen. Ze had veel gedachten en kon veel piekeren. Daardoor lag ze ‘s avonds lang wakker voordat ze in slaap viel, soms zelfs uren. Ook werd ze in de nacht wakker, waardoor ze weer verder kon met nadenken en ze de uren op de klok voorbij zag komen.

Deze dame werd moe wakker, omdat ze weinig sliep. Ze wilde zo graag beter slapen en beter ontspannen, zodat ze stopte met zoveel piekeren en meer energie zou hebben.

Deze dame vroeg aan mij of ik haar Reiki wilde geven, zodat ze in ieder geval voor even kon ontspannen. Ik vroeg haar of ze liever een tool tot haar beschikking had die ze elke dag/avond in kon zetten om sneller en beter in slaap te vallen en ontspannen en energiek in de ochtend wakker te worden.

Dat wilde ze wel en ze meldde zich aan voor de Reiki I cursus. Door deze cursus kon deze dame zich vanaf toen zelf Reiki geven. Ik leerde haar hoe ze een uitgebreide zelfbehandeling kon doen én ik leerde haar een kortere zelfbehandeling die ze elke avond voor het slapengaan kon doen. Deze korte versie duurt ongeveer 15/20 minuten.

Na een paar dagen hadden we contact. Deze dame gaf aan dat het haar telkens maar niet lukte om de kortere zelfbehandeling af te maken, omdat ze in slaap viel. Dat vond ze een beetje stom. Ik vroeg haar of ze voor de Reiki ook zo snel en makkelijk in slaap viel. Toen ze aangaf dat dat niet het geval was, realiseerde ze zich dat de Reiki dus precies deed wat ze wilde dat het deed: haar helpen snel en makkelijk in slaap te vallen.

Deze dame heeft dus een tool in haar handen (letterlijk) die haar elke dag helpt om makkelijk en snel in slaap te vallen. Zelfs als ze in de nacht wakker wordt, kan ze starten met de korte zelfbehandeling waardoor ze weer snel in slaap valt. Hoe heerlijk is dat?

En dit is dus wat voor jou ook mogelijk is. Klik hier voor meer informatie over de Reiki I cursus en om je direct aan te melden, zodat ook jij makkelijk en snel in slaap valt en ontspant.