fbpx

Follow Us:

(Boeken)tips

Op deze pagina wil ik je graag mijn (boeken)tips delen om je te laten zien wat mij geholpen heeft en om je te inspireren. Kies datgene uit wat met jou resoneert en doe er je voordeel mee.

Voor de transparantie wil ik je laten weten dat, als je op de link klikt en het product besteld, ik een deel van de opbrengst krijg. Het is fijn om er nog een inkomstenbron bij te hebben én ik zal alleen dingen delen waar ik echt achtersta en waarvan ik geloof dat het je daadwerkelijk verder helpt. Het kost jou niets en helpt mij weer verder.

You are a badass at making money

Dit boek vind ik een heerlijk, duidelijk en praktische boek dat gaat over de wet van aantrekking en het maken/verdienen/ontvangen van (meer) geld. Het is super luchtig en makkelijk geschreven en leest heerlijk weg. Daarnaast staan er aan het eind van elke hoofdstuk vragen/een opdracht. Je gaat dus ook nog praktisch aan de slag. Dit boek heeft mij een flinke dosis vertrouwen gegeven als het gaat om vertrouwen en geloven dat er geld mijn kant op stroomt en dat ik invloed heb of ik die stroom toelaat of niet én hoe ik ervoor kan zorgen dat ik die stroom toelaat. Wil jij dat ook? Dan is dit boek zeker voor jou.

You are a badass

Dit boek is echt mijn nummer één boek waarin heel leuk en eenvoudig de wet van aantrekking uitgelegd wordt met hele concrete stappen. Dit boek heb ik nu al een paar keer gelezen en helpt mijn vertrouwen in de wet van aantrekkingskracht telkens weer te vergroten. Het stimuleert mij om dingen op een andere manier aan te pakken en motiveert mij om mijn affirmaties elke ochtend en avond te doen. Het leven hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, het mag echt zo makkelijk zijn. En hoe je dat doet? Dat lees je in dit boek.

Laat je inspireren

Atomic habits

Deze aanbeveling komt van mijn vriend Daan.
Dit boek helpt jou enorm bij de kickstart van jouw nieuwe gewoontes en het volhouden van jouw nieuwe gewoontes, wat die nieuwe gewoontes ook zullen zijn. Het boek helpt je om telkens hele kleine stapjes te zetten, die uiteindelijk leiden tot grote stappen en dus tot nieuwe gewoontes. Hierdoor is Daan aan de slag gegaan met zijn ochtendroutine en houdt hij deze nu al maanden vol. Dit geeft hem meer energie, vertrouwen, een positieve start van de dag en meer focus. Hij zegt dat hij het gevoel heeft dat hij zich hierdoor beter kan concentreren en dus meer werk afkrijgt in kortere tijd.

Laat je inspireren

Dagelijkse leiding van je engelen

Deze tip kreeg ik zelf van mijn businesscoach Kim Rietvink. Ik gebruik deze kaarten elke dag met de vraag waar ik me die dag op mag focussen. Het geeft me houvast en het geeft me richting. Daarnaast gebruik ik de kaarten als ik advies nodig heb bij een keuze of bij een vraagstuk. Ook als ik me niet lekker in mijn vel voel zitten of juist wel, dan vraag ik de engelen om hulp met deze kaarten.