fbpx

Follow Us:

Jaaaa, het is gelukt. Je hebt je aangemeld voor de gratis masterclass “Ontspanning voor moeders”.

In je mailbox ontvang je de link naar de training. Heb je deze binnen 15 minuten niet ontvangen? Check dan je spambox. Heb je nog niets ontvangen? Mail dan naar info@selmavannoije.nl

Lees nog even verder, want ik heb iets heel tofs voor je

Door de masterclass ervaar je hoe je snel en makkelijk kan ontspannen, zodat je oplaadt, meer energie hebt en er daarna weer volledig voor je kind kunt zijn.

Dat is natuurlijk heel mooi en fijn en ik hoor vaak van moeders dat ze gewoonweg niet goed weten hoe ze kunnen ontspannen en rust kunnen voelen. Hoe fijn is het dan als iemand contact met jouw onderbewuste kan maken om de antwoorden uit jou te laten komen? Zodat je een op maat gemaakte ‘handleiding’ krijgt voor jezelf (of je kind) met tips die écht voor je werken, omdat de antwoorden uit jezelf komen.

Voorbeelden van vragen die je kan stellen over jezelf of je kind (als je het voor je kind aanvraagt) zijn:

 • Ik weet niet zo goed wat ik nou precies wil met mijn werk of wat bij me past. Ik twijfel of ik nu wel het juiste doe of dat ik een andere stap mag gaan zetten.
 • Ik heb een burn-out. Wat kan ik doen om hier zo goed mogelijk doorheen te komen?
 • Ik vind het lastig om goed te ontspannen. Waar komt dat door en wat kan ik doen?
 • Ik heb een kort lontje en ik heb geen idee waardoor het komt (of: het lukt me niet om dit te veranderen).
 • Mijn kind is heel snel boos. Waar komt die boosheid vandaan en wat kunnen we doen?
 • Mijn kind slaapt slecht en onrustig. Waar komt dat door en wat kunnen wij doen?
 • Hoe kunnen we ons kind het beste begeleiden, zodat hij of zij zelfverzekerd en gelukkig opgroeit?
 • Et cetera.

Om dat te kunnen doen, ben ik op dit moment bezig met de opleiding tot Luisterkindwerker. Daarin leer ik me afstemmen op iemands onbewuste en daar alle antwoorden naar boven te halen, zodat je precies weet wat je kan doen en wat jij of je kind nodig heeft.

Vanwege de opleiding die ik nu doe, wil ik graag zoveel mogelijk oefenen. Daarom bied ik je nu gratis een mini-afstemming aan. Met een mini-afstemming maak je kennis met de manier van werken van een Luisterkindafstemming en krijg je in 6-10 regels kort wat informatie over jezelf of je kind.

Wil je hier gebruik van maken, vul dan onderstaand formulier in. In deze mini-afstemming stel je zelf geen vragen (dat is alleen in een uitgebreide afstemming), maar je krijgt kort 6-10 regels met wat er tijdens de afstemming naar boven mag komen. Binnen 1 week ontvang je de mini-afstemming in je mailbox. Het kan zijn dat deze in je spambox terechtkomt, dus check die ook. In ruil daarvoor vraag ik je om mij feedback te geven op de afstemming die ik voor je maak.

Super dankjewel alvast en ik kijk er naar uit om je deze afstemming cadeau te geven.

  Wil je de mini-afstemming voor jezelf of voor je kind aanvragen?* (Een kind ouder dan 10 jaar moet zelf toestemming geven voor de afstemming)

  Wat is de geboortedatum van degene waar je de mini-afstemming voor aanvraagt?*

  Wat is de gezinssamenstelling?*

  Wat is de naam van je kind als je de mini-afstemming voor je kind aanvraagt?