fbpx

Follow Us:

Jaaaa, het is gelukt. Je hebt je aangemeld voor de gratis masterclass “Van onrust bij je kind naar ontspanning met Reiki”.

In je mailbox ontvang je de link naar de masterclass. Heb je deze binnen 15 minuten niet ontvangen? Check dan je spambox. Heb je nog niets ontvangen? Mail dan naar info@selmavannoije.nl

Lees nog even verder, want ik heb iets heel tofs voor je

Door de masterclass ontdek je wat je kan doen om de onrust bij je kind te veranderen in rust door middel van Reiki. Daarnaast ontdek je wat je kan doen om je overprikkelde kind te helpen ontspannen.

Dat is natuurlijk heel mooi en fijn en ik hoor vaak van moeders dat ze tegen meer dingen aanlopen bij hun kinderen. Ze hebben bijvoorbeeld driftbuien, slapen slecht, zijn angstig, et cetera. Ze zouden graag willen weten waar dit vandaan komt en wat ze kunnen doen. Hoe fijn is het als je deze vragen kan stellen aan je eigen kind en dat hij of zij antwoord geeft?

Of dat je zelf ergens tegenaan loopt en bijvoorbeeld wil weten van jezelf of je vindt dat je een goede moeder bent, hoe je met bepaalde uitdagingen om kan gaan en of je wel de juiste keuzes maakt op werkgebied, bijvoorbeeld en je dit aan jezelf kan vragen en hier antwoord op krijgt?

Ik kan, door middel van een Luisterkindafstemming afstemmen/contact maken met jouw onderbewuste of die van je kind en deze antwoorden vanuit jou of je kind voor je vertalen op papier. Zo krijg je een soort op maat gemaakte ‘handleiding’ voor jezelf of je kind met tips die écht voor je werken, omdat de antwoorden uit jezelf komen.

Laat je niet misleiding door de naam, want een Luisterkindafstemming kun je zowel voor kinderen als voor volwassenen als voor de baby in je buik laten maken.

Voorbeelden van vragen die je kan stellen over jezelf of je kind (als je het voor je kind aanvraagt) zijn:

 • Ik weet niet zo goed wat ik nou precies wil met mijn werk of wat bij me past. Ik twijfel of ik nu wel het juiste doe of dat ik een andere stap mag gaan zetten.
 • Ik heb een burn-out. Wat kan ik doen om hier zo goed mogelijk doorheen te komen?
 • Ik vind het lastig om goed te ontspannen. Waar komt dat door en wat kan ik doen?
 • Ik heb een kort lontje en ik heb geen idee waardoor het komt (of: het lukt me niet om dit te veranderen).
 • Mijn kind is heel snel boos. Waar komt die boosheid vandaan en wat kunnen we doen?
 • Mijn kind slaapt slecht en onrustig. Waar komt dat door en wat kunnen wij doen?
 • Hoe kunnen we ons kind het beste begeleiden, zodat hij of zij zelfverzekerd en gelukkig opgroeit?
 • Et cetera.

Graag wil ik je kennis laten maken met Luisterkindafstemming door je op deze pagina een gratis mini-afstemming aan te bieden. Met een mini-afstemming maak je kennis met de manier van werken van een Luisterkindafstemming.

Wil je hier gebruik van maken, vul dan onderstaand formulier in. In deze mini-afstemming stel je zelf geen vragen (dat is alleen in een volledige afstemming), maar je krijgt kort 6-10 regels over jezelf of je kind en wat er tijdens de mini-afstemming naar boven mag komen. Binnen 1 week ontvang je de mini-afstemming in je mailbox. Het kan zijn dat deze in je spambox terechtkomt, dus check die ook.

Super dankjewel alvast en ik kijk er naar uit om je deze afstemming cadeau te geven.

  Wil je de mini-afstemming voor jezelf of voor je kind aanvragen?* (Een kind ouder dan 10 jaar moet zelf toestemming geven voor de afstemming)

  Wat is de geboortedatum van degene waar je de mini-afstemming voor aanvraagt?*

  Wat is de gezinssamenstelling?*

  Wat is de voor- en achternaam van je kind als je de mini-afstemming voor je kind aanvraagt?