fbpx

Follow Us:

Bedankt voor jouw investering in de videoserie

Dankjewel voor jouw investering in de videoserie. Je bent weer een stap dichter bij meer balans en je bent weer verder op jouw weg naar meer vanuit jouw hart leven. De eerste video ontvang je binnen vijftien minuten in jouw inbox. Heb je hem niet ontvangen binnen vijftien minuten? Check dan jouw spambox.

 

Wil je meteen een vliegende start maken? Dan heb ik nog iets extra’s voor je. Elke maand verloot ik namelijk drie gratis “Relax your mind”-coachingssessies.

Leef vanuit je hart

Gratis “Relax your mind”-sessie

Herken jij jezelf in onderstaande vragen?

Wanneer doe ik het goed genoeg?

Hoe zorg ik beter voor mezelf?

Waar krijg ik energie van?

Ik voel me onzeker over mijn keuzes en dat wil ik graag veranderen, hoe doe ik dat?

Wat past bij mij?

Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?

Ik wil terug naar mijn kern, maar waar ligt die?

Ik wil het graag anders doen. Waar begin ik?

Leef vanuit je hart

Company Overview Image

Leef vanuit je hart

Wat de “Relax your mind”-coachingssessie jou oplevert

Rust in hoofd en lijf

Voelen dat je goed genoeg bent

Blijvende, positieve gedachten

Weer voelen

Oude patronen doorbreken

Terug naar jouw kern

Leven vanuit je hart

Zelfvertrouwen

Keuzes maken vanuit wat jij wilt en niet wat je denkt dat een ander verwacht

Leef vanuit je hart

Hoe werkt het?

Je meldt je aan om mee te doen met de loting. Dat doe je door op onderstaande knop te klikken, de vragen te beantwoorden en het formulier te versturen. Elke maand selecteer ik drie mensen die de gratis “Relax your mind”-coachingssessie ter waarde van 197 euro winnen. Binnen 10 werkdagen ontvang je van mij een mail of je de coachingssessie hebt gewonnen.

 

De coachingssessie kan online via Zoom of Skype plaatsvinden of bij mij in mijn praktijkruimte aan huis. Let op: mijn praktijkruimte is op zolder en er is geen lift. De coachingssessie duurt 1,5 tot 2 uur.

 

Klik op onderstaande knop om je op te geven.