fbpx

Super goed dat je het gratis ebook “8 Tips voor meer rust als drukbezette moeder” hebt aangevraagd.

Hieronder kun je het gratis ebook downloaden. Je ontvangt het ebook ook via de mail. Heb je deze binnen 15 minuten niet ontvangen, check dan je spambox. Grote kans dat hij daar dan in terecht is gekomen. Heb je hem niet ontvangen na 15 minuten? Stuur dan een mail naar info@selmavannoije.nl

 

Lees daarna verder op deze pagina, want ik heb nog iets heel belangrijks voor je.

Ik begrijp als geen ander dat het leven als moeder een voortdurende uitdaging kan zijn, waarin je continu switcht tussen de behoeften van je gezin, je werk en alle andere taken en verantwoordelijkheden. Het moederschap kan overweldigend zijn en het kan soms voelen alsof er geen einde aan komt.

 

De ochtend begint met een race tegen de klok om iedereen op tijd de deur uit te krijgen. Je jongste wil niet haar schoenen aan, terwijl je oudste moppert dat hij zijn favoriete ontbijt niet heeft. Je probeert rustig te blijven terwijl je de ontbijtboel opruimt, maar van binnen begint de stress al op te bouwen.

Tijdens de rit naar school, de opvang of de oppas proberen de kinderen hun verhalen met je te delen. Je wil er echt naar luisteren, maar je bent ook bezig met de lange to-do lijst die op je wacht. Het werk stapelt zich op en je voelt de druk om alles gedaan te krijgen.

 

Na schooltijd is het weer een race om de kinderen op te halen, snacks te bereiden, en huiswerk te maken. Je jongste is humeurig en heeft een driftbui en je oudste heeft hulp nodig bij het nieuwe legobouwwerk wat hij heeft gekregen. Je voelt je gespannen, terwijl je probeert iedereen tevreden te houden.

 

‘s Avonds is er nog meer te doen – koken, opruimen en proberen wat quality time door te brengen met je partner en kinderen. Maar je voelt je uitgeput, en de gedachte aan al het werk dat je morgen te wachten staat, helpt niet om te kunnen ontspannen.

 

Het is niet gek dat je een kort lontje hebt en snel moppert op je kinderen en/of je partner. Je verlangt naar een moment voor jezelf, zodat je kan ontspannen en op kan laden. Je hebt alleen geen idee wanneer je dat zou moeten doen.

Je verlangt naar rust. Je verlangt naar het moment waarop je kinderen eindelijk naar bed gaan, zodat je daarna even rust hebt. Of je droomt soms van de dag waarop je je kinderen naar de oppas brengt en zelf even helemaal niets hoeft te doen. Maar je doet het niet, want je hebt nu eenmaal voor het moederschap gekozen, dus je vindt dat je je kinderen niet naar de oppas kunt brengen om zelf niets te gaan doen.

 

Je beseft dat de tijd snel gaat en je wil elk moment koesteren, maar je voelt je schuldig als je even geen zin hebt om met je kinderen bezig te zijn. Je twijfelt aan je eigen gevoelens en reacties en je twijfelt of je het wel goed doet.

 

Je wil kunnen genieten van het moederschap en je kinderen zien opgroeien zonder het gevoel te hebben dat je constant achter de feiten aan loopt.

 

Je wil jezelf weer vinden, los van je rol als moeder. Je weet dat je dan een leukere vrouw en leukere bent, omdat je dan de vrouw en moeder kunt zijn die je graag wil zijn. Dan kun je weer genieten.

 

Maar het lukt je niet om rust te voelen, omdat je het idee hebt dat je het niet goed doet, dat je altijd iets of iemand tekort doet, omdat er altijd wel iets te doen is en omdat je kinderen al je aandacht vragen als je thuis bent.

 

Kortom, je hebt last van de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade. Die zorgt voor dat opgejaagde, onrustige gevoel en het idee dat je het niet goed zou doen. Die laat je twijfelen of je wel een goede moeder bent en of je wel genoeg doet voor je kinderen. Maar die zorgt er ook voor dat je niet jezelf kunt zijn, maar altijd in dienst staat van andere mensen en altijd voor anderen aan het zorgen bent.

Om dit te doorbreken en ontspanning, rust en je weer jezelf te voelen, heb ik iets heel tofs voor je. Alleen op deze pagina bied ik je de module ‘Doorbreek de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade’ van mijn online programma “Stralend jezelf” aan voor een miniprijsje.

 

Zolang je last hebt van de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade kun je niet genieten van het moederschap, zal je altijd de druk voelen van alles wat nog gedaan moet worden en is het nooit goed of klaar.

 

Door deze module reken je af met gedachten die bij de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade horen, zoals:
“Ik doe het nooit goed”
“Ik ben geen goede moeder”
“Andere moeders kunnen het veel beter en gaat het veel makkelijker af”
“Ik heb mijn partner weer teleurgesteld”

 

Kortom je rekent af met de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade, zodat je rust voelt en je je weer jezelf voelt. Je zit lekkerder in je vel, waardoor je een nog leukere vrouw en moeder kan zijn.

Door deze module:

voel je opluchting, omdat je de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade en tegenhoudende familiepatronen doorbreekt en je het op je eigen manier mag doen

heb je een vrij gevoel, omdat je jezelf bent en de vrouw en moeder kan zijn die je graag wil zijn

voel je je weer jezelf, omdat je zelfvertrouwen hebt

Inhoud van deze module:

2 Video's

3 Opdrachten

2 Visualisaties

1 Digitaal werkboek

De prijs voor het volledige online programma is 197,-, maar ik vraag voor deze module geen 49,25.

 

Je investering voor de module ‘Doorbreek de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade’ en in jezelf is slechts 27,-

Je verdient het om je weer jezelf te voelen, zodat je kinderen zo lang mogelijk kind kunnen zijn

Mijn naam is Selma Michielsen-van Noije. Ik woon samen met mijn man Daan en zoon Mees in Tilburg. Ik help moeders om stralend zichzelf te zijn, zodat ze van een opgejaagd gevoel naar ontspanning, rust en liefde voor zichzelf gaan, zodat ze zich weer zichzelf voelen, ze voluit genieten van hun leven met hun gezin en zodat hun kinderen vrij, speels en onbevangen op kunnen groeien.

Elk kind verdient het namelijk om zo lang mogelijk kind te zijn.

 

Een aantal jaren geleden was ik degene die altijd maar hard aan het werk was. Als ik niet nuttig bezig was, dan voelde ik me rot. Ik werkte op een BSO en ik had soms een kort lontje naar de kinderen toe. Daarnaast zei ik op mijn werk overal ja op. Ik nam extra taken op me, omdat ik het idee had dat ik alleen goed genoeg was als ik iedereen aan het pleasen was.

 

Niets was minder waar, want dat gevoel dat ik het niet goed deed en altijd wel iets of iemand tekort deed, bleef.

 

Toen ik moeder werd, kwamen ook meteen de meningen en waarheden van mensen uit mijn omgeving en mensen online/op social media over opvoeden en ouderschap op me af over bijvoorbeeld borstvoeding of flesvoeding, je kind 5, 3, 1 of geen dagen naar de opvang, met of zonder kinderen op vakantie, et cetera.

 

Als ik jaren geleden moeder was geworden en ik had deze meningen en waarheden gehoord en gelezen, dan had het me onwijs onzeker gemaakt. Ik had dan continu het idee gehad dat ik het niet goed deed als moeder, dat ik geen goede moeder was.

 

Destijds had ik namelijk onwijs veel last van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade. Deze blokkade beheerste mijn complete leven.

 

Ik was bijvoorbeeld continu bang dat mijn man (toen vriend) mij zou verlaten, omdat hij op straat zo een veel leukere meid tegen het lijf zou lopen. Ik twijfelde heel erg aan mezelf.

 

Ik wist al van jongs af aan dat ik graag moeder wilde worden. En ik wist ook dat ik niet wilde dat mijn kinderen zich zo zouden voelen als ik, onzeker, opgejaagd, onrustig, met een kort lontje. Ik was er dan ook helemaal klaar mee dat ik mezelf continu naar beneden haalde en dat ik mijn onzekerheid mijn leven liet bepalen.

 

Ik ging met mezelf aan de slag, omdat ik het voorbeeld wil zijn voor mijn (toekomstige) kinderen.

 

Waarom?

 

Omdat ik wil dat mijn zoon zo lang mogelijk kind kan zijn en zich vrij, onbevangen, onbekommerd, gelukkig en speels voelt.

 

Om ervoor te zorgen dat mijn zoon dat voelt, heb ik daar als moeder mee aan de slag te gaan, zodat ik mijn eigen ervaringen van vroeger en mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade niet doorgeef.

 

Waarom vind ik dit zo belangrijk?

 

Omdat ik zelf een kind van gescheiden ouders ben en weet hoe het is om snel volwassen te worden en het plezier en zorgeloze van het kindzijn (onbelemmerd, onbekommerd, vrij, speels, et cetera) verloren te zijn. Ik was het zo gewend om alle ballen in de lucht te houden.

 

Ik voelde me daardoor opgejaagd en gestrest en ik kon niet genieten van mijn eigen successen en al het moois in mijn leven.

 

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, zoals de scheiding van mijn ouders, het overlijden van de partner van mijn vader, ziekte bij de nieuwe partner van mijn vader en het overlijden van de partner van mijn moeder, ben ik voor mijn ouders gaan zorgen en verloof ik de onbezorgdheid en speelsheid van het kind zijn.

 

Het lukte me niet om mijn ouders gelukkig te maken (dat moeten ze toch echt zelf doen) en mede daardoor ging ik geloven dat ik het niet goed deed en dus dat ik niet goed genoeg was. Ik ging alleen maar harder mijn best doen, maar het werkte niet.

 

Omdat ik dit niet aan mijn (toekomstige) kinderen wilde doorgeven, ging ik met mezelf aan de slag.

 

Ik volgde NLP-trainingen, familieopstellingen, Reiki-behandelingen en Reiki-cursussen om mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade te doorbreken. Nu besluit ik zelf of we fles- of borstvoeding geven, ongeacht de mening van anderen, hoeveel ik werk, of we met of zonder onze zoon weggaan. Gewoonweg, omdat ik voel dat ik het goed doe en dat het oké is.

 

Wat ik helaas miste in al deze losse trainingen en cursussen, is de combinatie tussen het praktisch aan de slag gaan, het werken met het onbewuste en de overtuigingen die daar vast zitten en het energetische. Daar ligt juist de kracht. Je kunt pas praktisch aan de slag en de praktische stappen snel en makkelijk laten werken als je de blokkade op onbewust en energetisch niveau doorbreekt.

 

Daarom heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld om ook jou te helpen je “Ik ben niet goed genoeg” blokkade te doorbreken, zodat je eindelijk weer jezelf kan zijn als vrouw, partner, vriendin, werknemer/ondernemer, moeder, et cetera.

 

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek is als er meer liefde en lichtheid en minder conflict is.

En dat kan alleen als steeds minder mensen last hebben van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade. Daarom help ik moeders daarbij, zodat ze rust voelen, voelen dat ze er wel toe doen en zich weer zichzelf voelen, zodat ze weer liefde voor zichzelf voelen en deze liefde door kunnen geven aan hun kinderen.

 

Ik geloof namelijk heel sterk als je als ouder aan jezelf werkt, dan kunnen je (toekomstige) kinderen zo lang mogelijk onbezorgd kind zijn. Ze zien hoe je omgaat met tegenslagen en leren daar heel veel van. Hier profiteren ze in hun hele leven. Zeker nu ik zelf moeder ben, zie ik hoe belangrijk dit is.

 

Als je je oude bagage en patronen opruimt, dan geef je je kind(eren) het mooiste cadeau dat je ze kan geven. Hun moeder… die overzicht heeft, rust voelt en zichzelf is, zodat ze met haar volledige aandacht in het hier en nu is en geniet van haar gezin én haar werk.

 

Ben je er klaar voor om je weer volledig jezelf te voelen als vrouw, partner, vriendin, dochter, werknemer/ondernemer, moeder, et cetera?

 

Investeer dan nu in de module ‘Doorbreek de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade.