fbpx
Super goed dat je je hebt aangemeld voor het gratis ebook “5 Do’s en don’ts om jouw coachpraktijk te laten groeien”. Dankjewel daarvoor! Bekijk eerst onderstaande video, voordat je verder gaat.
In deze video deel ik met je hoe ik ervoor gezorgd heb dat ik moeiteloos klanten aantrek.

Nou weet ik dat jij er helemaal klaar voor bent om (gemakkelijk) klanten aan te trekken. Je weet alleen nog niet hoe.

 

Die ‘hoe’ ga ik jou leren in de life- en businesschanging online training “In 7 stappen nieuwe klanten aantrekken”. En omdat ik het jou zo onwijs gun dat ook jij een goedlopend bedrijf krijgt, heb ik een mega aanbieding voor jou.

 

De waarde van de training “In 7 stappen nieuwe klanten aantrekken” is 297,-. Normaal gesproken vraag ik 97,- maar nu krijg je een mega korting en is jouw investering slechts 37,-. Deze aanbieding geldt slechts voor 30 minuten en alleen op deze pagina. Wees er daarom snel bij en investeer in deze waardevolle training. En als je écht de stappen zet, zoals ik in de training uitleg, dan heb je de investering van 37,- binnen no time terug verdiend.


Check jouw spambox/ongewenste inbox als je na 15 minuten nog niet de eerste video hebt ontvangen.

Jij loopt er tegenaan dat…

 • * je een startende coach of trainer bent of dat je maximaal 3000,- per maand om zet en je niet goed weet waar je moet beginnen om jouw bedrijf te laten groeien.
 • * je graag een goedlopend bedrijf wilt en wilt stoppen met jouw baan in loondienst, maar dit nog niet lukt.
 • * je je afvraagt: “Hoe kom ik aan voldoende klanten?”
 • * je het nog spannend vindt om volledig voor het ondernemerschap te gaan en je jezelf afvraagt of je wel geld kunt verdienen met dat wat jij aanbiedt of aan wilt bieden.
 • * je nog geen omzet hebt gedraaid of dat je al wel omzet hebt gedraaid, maar dat voelt als een gelukstreffer en je weet niet hoe je deze lijn door kunt zetten.
 • * je gedachten hebt als “Ik kan dat toch niet”, “Ik ben niet goed genoeg”, “Misschien kan ik maar beter stoppen”, “Wie ben ik om een ander te helpen?”
 • * niet weet hoe je potentiële klanten moet benaderen en je laat je tegenhouden door gedachten als: “Ik ben nog maar een groentje”, “Kan ik het wel?” of “Ben ik wel goed genoeg? Ben ik het wel waard?”

En jij wilt graag…

 • …antwoord op de vraag “Hoe kom ik aan voldoende klanten?”
 • …meer richting en duidelijkheid in hoe jij jouw bedrijf vorm geeft, waar jij goed in bent en waar jij klanten mee kunt helpen
 • …werken aan jouw mindset, zodat jij een ondernemersmindset krijgt en dit jou helpt om meer klanten en meer omzet aan te trekken
 • …precies weten wat jou te doen staat om consistent klanten aan te trekken en consistent een omzet te draaien waar jij volledig van kunt leven
 • …duidelijkheid in welke stappen jij te zetten hebt hiervoor en dat je die ook daadwerkelijk zet, dat niets jou meer tegenhoudt
 • …jezelf niet meer laten tegenhouden door dat stemmetje dat zegt dat het je toch niet lukt of dat je toch niet goed genoeg bent

Herken jij jezelf hierin?

Dan past de online training “In 7 stappen nieuwe klanten aantrekken” perfect bij jou.

De waarde van de training “In 7 stappen nieuwe klanten aantrekken” is 297,-. Normaal gesproken vraag ik 97,- maar nu krijg je een mega korting en is jouw investering slechts 37,-. Deze aanbieding geldt slechts voor 30 minuten en alleen op deze pagina. Wees er daarom snel bij en investeer in deze waardevolle training. En als je écht de stappen zet, zoals ik in de training uitleg, dan heb je de investering van 37,- binnen no time terug verdiend.

Check jouw spambox/ongewenste inbox als je na 15 minuten nog niet de eerste video hebt ontvangen.

Wat levert de training “In 7 stappen nieuwe klanten aantrekken” jou op?

Hoe je de juiste ondernemersmindset ontwikkelt waardoor je (moeiteloos) klanten aantrekt

Ontdek je wat jij als ondernemer aan kunt bieden

Krijg je praktische tips en handvatten hoe je (moeiteloos) klanten aantrekt

Krijg je praktische tips en handvatten hoe je van volgers klanten maakt

Krijg je praktische tips en handvatten hoe je wervende teksten schrijft

Krijg je een script voor het voeren van salesgesprekken

Video 1

Video 1

Ontwikkel een ondernemersmindset

Video 2

Video 2

Ontdek wat jij gaat aanbieden

Video 3

Video 3

Mega krachtige visualisatie om een ondernemersmindset te ontwikkelen

Video 4

Video 4

Zo trek je klanten aan

Video 5

Video 5

Met deze methode maak je van volgers klanten

Video 6

Video 6

Schrijf wervende teksten volgens deze methode

Video 7

Video 7

Met dit script voor salesgesprekken haal je klanten binnen

Bonus

Bonus

Je ontvangt verschillende werkboeken om de opdrachten direct in uit te werken

En nu heb ik een speciale bonus voor jou

 

De waarde van de training “In 7 stappen nieuwe klanten aantrekken” is 297,-. Normaal gesproken vraag ik 97,- maar nu krijg je een mega korting en is jouw investering slechts 37,-. Deze aanbieding geldt slechts voor 30 minuten en alleen op deze pagina. Wees er daarom snel bij en investeer in deze waardevolle training. En als je écht de stappen zet, zoals ik in de training uitleg, dan heb je de investering van 37,- binnen no time terug verdiend.


Praktische informatie

 • * Deze online training bestaat uit 7 video’s van in totaal bijna 1 uur aan waardevolle tips en handvatten.
 • * Waar je ook bent, je kunt altijd en overal deze training volgen, omdat je de links naar de video’s en werkboeken in jouw mailbox ontvangt. Alle video’s zijn online en kun je zo vaak kijken als je zelf wilt.
 • * Na betaling ontvang je direct de eerste video. Heb je deze na 15 minuten nog niet ontvangen, check dan jouw spam box.
 • * Elke dag ontvang je een nieuwe video per e-mail, gedurende een week.

Check jouw spambox/ongewenste inbox als je na 15 minuten nog niet de eerste video hebt ontvangen.

Referenties

Ik heb Selma ingeschakeld toen ik vastliep in het ontwikkelen van mijn bedrijf. Ik had een diepe wens voor het creëren van een passief inkomen. Ik kende de strategieën (rondom marketing en bijv. een funnel), maar ik zag nog niet duidelijk voor me hoe dit ook voor mij kon werken. Ik liep tegen allerlei dingen aan waardoor ik voor mijn gevoel niet vooruit kwam. Ik had geen overzicht en wist niet waar ik moest beginnen. Ik vond de praktische uitvoering complex en had (achteraf gezien) ook nog wel te dealen met een aantal hardnekkige overtuigingen.

 

Selma heeft mij vanaf de basis meegenomen in het opzetten en het maken van mijn online programma, en ook bij het starten met social media advertenties. Ze heeft er voor gezorgd dat ik met een duidelijk stappenplan aan de slag kon gaan, een plan wat ik vervolgens alleen maar hoefde te volgen! Ze maakte daarmee al mijn grote doelen heel behapbaar en haalbaar.
Natuurlijk waren er hobbels op de weg ernaar toe, maar Selma heeft altijd de potentie in mij gezien én in mijn bedrijf. Haar vertrouwen in mij heeft super veel goeds gedaan voor mijn bedrijf!
Dankzij Selma is het vertrouwen in mijn eigen kunnen enorm gegroeid (en daarmee mijn bedrijf ook!)

 

Als coach is Selma warm en liefdevol, maar ze kan ook kritisch en direct zijn. Ze weet precies de juiste vragen te stellen om je weer op weg te helpen. Ze heeft kennis van zaken en ze combineert het praktische super goed met het persoonlijke (tot de diepere lagen!). Haar ervaring met o.a. reiki is super waardevol geweest in het traject.

 

Ik kan Selma van harte aanraden aan alle onderneemsters die niet weten waar ze moeten beginnen met het opzetten of opschalen van hun bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat ik maar één van de velen ben die de coaching en hulp van Selma goed kunnen gebruiken!

Tjarda – postpartum doula

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en nu run ik een succesvolle online coachingspraktijk.

 

Ik richtte me in de eerste 3 jaren van mijn onderneming alleen maar op het leren van strategieën om mijn bedrijf te laten groeien. Denk je dat mijn bedrijf groeide, ik mijn baan op kon zeggen en volledig van mijn bedrijf kon leven?

Nee, helaas niet. In de eerste 3 jaar heb ik in totaal maximaal 3000,- verdiend met mijn bedrijf. Ik voelde me mega gefrustreerde en dacht meerdere keren dat ik er beter mee kon stoppen, omdat het niet voor mij weggelegd was.

 

En toch ben ik nooit gestopt met mijn bedrijf,

omdat ik voelde dat ik iets te doen had (en heb) hier op aarde, dat ik dit het beste kan realiseren met mijn bedrijf en dat dit echt is wat ik wil.

 

Gelukkig had ik die vonk en die passie in mij. In 2020 besloot ik het anders te gaan doen. Ik besloot te investeren in businesscoaching die vooral gericht is op mindset en energie. Zo liet ik me persoonlijk coachen door Kim Rietvink en door Tineke Zwart. Daardoor ging ik geloven dat ik het waard ben en dat ook ik goed genoeg ben om omzet en klanten te ontvangen.

 

Mijn bedrijf groeide zo goed dat ik op 10 oktober uit loondienst ben gegaan en sindsdien volledig van de inkomsten uit mijn bedrijf leef.

De sleutel daarvoor was en is nog steeds het doen van innerwork, het werken aan mijn mindset en geloven en voelen dat ik het waard ben om die omzet te ontvangen.

 

Inmiddels ben ik zelfs community manager bij businesscoach Kim Rietvink, geef ik elke maand een live Q&A aan haar ondernemende klanten en ben ik dus businesscoach.

 

Ik maakte ‘de fout’ om me alleen te richten op strategie in de eerste 3 jaar van mijn onderneming, waardoor ik me zo vaak gefrustreerd, boos en verdrietig voelde.

 

Dat kostte mij onwijs veel energie en dreef me er zelfs toe om bijna te stoppen met mijn bedrijf.

 

Ik wil jou deze frustratie, boosheid en verdriet besparen en ik wil ervoor zorgen dat het jou niet zoveel energie kost, door jou hierin te coachen.

 

Daarom nodig ik je uit voor deze waardevolle online training “In 7 stappen nieuwe klanten aantrekken”. Ik zou willen dat ik deze training destijds, bij de start van mijn bedrijf, had gehad, zodat ik direct een vliegende start zou maken en al binnen 3 jaar met mijn baan in loondienst kon stoppen en volledig van de inkomsten uit mijn bedrijf kon leven. En dit gun ik jou! 🙂

Veelgestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik dan toch de training volgen?

Jazeker. Je ontvangt om de dag een nieuwe video en je kunt deze in jouw eigen tijd en tempo volgen. De training is volledig online en alles is terug te kijken.

 

Heb ik na het ontvangen van de video’s en werkboeken blijvend toegang?

Jazeker. Jij hebt levenslang toegang tot de video’s. Je kunt ze dus in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo volgen. En je kunt de video’s op een later moment nog eens bekijken.

 

Kan ik 1 op 1 coaching bij boeken?

Jazeker, ook dat kan. Stuur een mail naar info@coachingspraktijkvannoije.nl, waarbij je vermeldt dat je hebt geïnvesteerd in deze training en 1 op 1 coaching wilt.

 

Hoe gaat het betalen?

Heel simpel. Je betaalt via Creditcard, iDeal of (voor België) via Bancontact of Belfius. De betaling is veilig.

En nu heb ik een speciale bonus voor jou

 

De waarde van de training “In 7 stappen nieuwe klanten aantrekken” is 297,-. Normaal gesproken vraag ik 97,- maar nu krijg je een mega korting en is jouw investering slechts 37,-. Deze aanbieding geldt slechts voor 30 minuten en alleen op deze pagina. Wees er daarom snel bij en investeer in deze waardevolle training. En als je écht de stappen zet, zoals ik in de training uitleg, dan heb je de investering van 37,- binnen no time terug verdiend.

Check jouw spambox/ongewenste inbox als je na 15 minuten nog niet de eerste video hebt ontvangen.