fbpx

Waar je tegenaan loopt…

Door jouw onzekerheid blijf je jezelf voorbij lopen. Je durft geen nee te zeggen. Je bent bang om jouw grenzen aan te geven.

 

Je bent bang om anderen te kwetsen door voor jezelf te kiezen. Je wilt graag aardig gevonden worden, maar daardoor loop je jezelf voorbij.

 

De wil om te veranderen is er, alleen overheerst steeds het negatieve, waardoor je weer in een cirkel blijft zitten. Steeds haalt die kritische stem jou naar beneden.

 

Je wilt wel veranderen, maar je valt steeds terug in “oude” patronen. Dat frustreert je.

Als je nu niets doet, hoe zou het dan zijn over een jaar? En over 5 jaar?

Dan wordt het alleen maar erger en is het nog moeilijker om uit die “oude” patronen te komen. Jouw frustratie, verdriet en boosheid is dan nog groter geworden.

Je verlangt ernaar om…

 • * jezelf te waarderen en blij te zijn met jezelf.
 • * je mening te durven uiten.
 • * tevreden te zijn met wie je bent.
 • * te staan waarvoor je staat.
 • * trots te zijn op jezelf.
 • * het leven te leiden dat je voor ogen hebt.
 • * te geloven in jouw talenten, kwaliteiten en karakter.
 • * in contact te komen met je gevoel.
 • * meer te vertrouwen op jouw intuïtie.

Dat wil jij ook, toch? Onderneem dan nu actie en investeer in de masterclass “Ik ben het waard”.

Door de masterclass “Ik ben het waard”:
 • * krijg je nieuwe inzichten dat het ook anders kan en ervaar je dat het voor iedereen mogelijk is om zich de moeite waard te voelen.
 • * maak je verbinding met jezelf en voel je wat goed is voor jou en wat je wilt.
 • * ervaar je verheldering, zodat je positiever over jezelf gaat denken

Speciale bonus

De waarde van de masterclass is 79,-. Jij investeert nu slechts 17,-.
Al ruim 300 vrouwen gingen jou voor.

Wat levert de masterclass “Ik ben het waard” op?

Positiviteit

Positiviteit, je zit lekker in je vel, doordat je weet wat je kunt doen om te voelen dat je het waard bent

Acceptatie

Je accepteert jezelf zoals je bent

Nieuwe inzichten

Dat het voor iedereen mogelijk is om zich de moeite waard te voelen en dus ook voor jou

Intuïtie

Connectie met je gevoel

Zelfvertrouwen

Groeien als persoon in zelfvertrouwen

Je zorgt voor jezelf

Omdat je tijd, geld en energie in jezelf investeert

Praktische informatie

 • * Als jij op de knop klikt, dan betaal je direct jouw investering.
 • * Na betaling ontvang je direct een mail met een link naar de video.
 • * De masterclass duurt 82 minuten.
 • * Je hebt lifetime toegang tot deze masterclass.

Speciale bonus

De waarde van de masterclass is 79,-. Jij investeert nu slechts 17,-.
Al ruim 300 vrouwen gingen jou voor.

Wat anderen zeggen over de masterclass

Ik heb de masterclass als erg fijn ervaren. Ik zit zo vastgeroest in oude patronen en ik heb al veel gedaan. Ik blijf telkens tegen mezelf aanlopen. Ik heb al jarenlang twijfel over alles. Dit heeft te maken met mijn eigen onzekerheid, eigenwaarde, etc. Ik voel me onzeker en ik denk regelmatig negatief.

 

Deze masterclass heeft me bewustwording opgeleverd. Ik hebt het als positief ervaren, omdat ik in mezelf heb geïnvesteerd. Het geeft me rust, omdat ik tijd heb gemaakt voor mezelf en omdat ik duidelijk heb wat me nu te doen staat, om weer beter in mezelf te zitten.

 

Selma is erg enthousiast en fijn om naar te kijken/luisteren. Ze komt met veel verschillende herkenbare voorbeelden. Ze heeft het goede met je voor. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk om nu eens echt te gaan voelen dat ik het waard bent om gelukkig te zijn.

Anoniem

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en nu run ik een succesvolle online coachingspraktijk.

Jarenlang was ik bang om fouten te maken en om af te gaan bij alles wat ik deed. Ik durfde niet echt te gaan staan voor waar ik in geloofde en wat ik graag wilde, het coachen van anderen. Ik gaf mijn mening niet en deed alles voor anderen, om hen te pleasen en te vriend te houden. Ik overschreed telkens mijn grenzen.

Nadat ik me zo lang zo ontzettend gefrustreerd voelde, omdat ik niet die zelfverzekerde vrouw was die ik wilde zijn, besloot ik het anders te gaan doen. Ik startte met investeren in mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling, door middel van familieopstellingen, coaching, NLP-trainingen en businesscoaching.

Door deze investeringen lukte het me om uit te groeien tot een zelfverzekerde vrouw met een succesvolle online coachingspraktijk, die voelt, weet en gelooft dat ze wat te doen heeft hier op aarde.

Ik werk met de leukste vrouwen die ook die succesvolle en zelfverzekerde versie van zichzelf willen zijn. En ik kan mijn werk en tijd precies indelen, zoals ik dat wil.

Door te werken aan mezelf ben ik gaan geloven dat ik goed genoeg ben en dat ik het waard bent. Dat is voor mij de basis om verder te groeien en alles te kunnen bereiken wat ik wil. Daarom heb ik vrouwen om terug te gaan naar de basis, terug te gaan naar geloven in zichzelf. Vanuit daar kan ook jij verder groeien.

Doe jij mee?

Daarom is het mijn missie om alle vrouwen van Nederland weer terug te brengen naar het geloof dat zij super, mega waardevol zijn.

Volg jouw hart

Veelgestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik dan toch de masterclass volgen?

Jazeker. Je ontvangt om de dag een nieuwe video en je kunt deze in jouw eigen tijd en tempo volgen. De masterclass is volledig online en alles is terug te kijken.

Heb ik na het ontvangen van de masterclass blijvend toegang?

Jazeker. Jij hebt levenslang toegang tot de masterclass. Je kunt het in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo volgen. En je kunt de masterclass op een later moment nog eens bekijken, zo vaak je wilt.

Kan ik 1 op 1 coaching bij boeken?

Jazeker, ook dat kan. Stuur een mail naar info@coachingspraktijkvannoije.nl, waarbij je vermeldt dat je hebt geïnvesteerd in de challenge en 1 op 1 coaching wilt.

Twijfel je nog?

Dat kan. Het is namelijk een investering die je in jezelf doet en je vindt dat jezelf nog niet waard. Je wilt zeker weten dat je er wat aan hebt, toch?

Levert het mij meteen iets op?

Ja, het levert je direct al positieve vibes en positieve flow op. Je ervaart meteen meer energie en je gaat al meteen veel meer in jezelf geloven. Daarnaast ontdek je direct wat jij te doen hebt om te voelen, weten, ervaren en te geloven dat jij het waard bent.

Hoe gaat het betalen?

Heel simpel. Je betaalt via Creditcard, iDeal of (voor België) via Bancontact of Belfius. De betaling is veilig.

Hoe lang heb jij al gewacht met investeren in jezelf en ervoor zorgen dat jij die zelfverzekerde vrouw ben die jij wilt zijn?

Waarschijnlijk al te lang. Dus, het is nu of nooit. Je ziet op de teller hoe lang je nog hebt om je aan te melden. Daarna ben je dit unieke aanbod misgelopen.

Tot hier gekomen?

Stop nu met scrollen en maak jouw keuze.

Of meld je nu aan voor de masterclass of klik deze pagina weg en ga zelf verder met het creëren van die zelfverzekerde vrouw. Het is wel belangrijk dat je een keuze maakt. Een keuze heb je altijd.