fbpx
Super goed dat je je hebt aangemeld voor het gratis ebook “5 Do’s en don’ts om jouw coachpraktijk te laten groeien”. Dankjewel daarvoor! Voordat je deze pagina sluit, wil ik eerst nog een hele waardevolle vervolgstap met je delen.

Heb jij ook het gevoel dat je struggelt met het laten groeien van jouw praktijk?

 

Je wilt heel graag ondernemen op een manier die bij jou past, maar je weet niet goed hoe je verder door moet pakken en hoe je meer klanten krijgt.

 

Je hoort regelmatig dat stemmetje in je hoofd dat zegt “Kan ik het wel?” “Zitten mensen wel op mij te wachten?”

 

Er is nog te weinig focus op hoe je de volgende stappen kan zetten en je raakt snel afgeleid door weer iets anders ‘nieuws’.

 

Omdat je jezelf nog niet echt durft te laten zien en je ook nog niet helemaal helder hebt wat je dan wilt laten zien, stel je het maar uit en durf je bepaalde stappen niet te zetten.

 

En… je wilt heel graag meer vrijheid voelen in jouw doen en met meer durf en zelfvertrouwen jouw praktijk laten groeien. Je bent op zoek naar rust en focus in jouw ondernemerschap.

 

Je wilt jouw bedrijf een nieuwe boost geven, zodat je meer focus hebt op het zetten van de volgende stappen. De stappen die je dan zet, moeten wel bij jou passen, want je hebt een hekel aan ‘schreeuwerige types’ op marketinggebied.

 

Wat ik zo vaak zie gebeuren is dat (startende) coaches overal kennis vandaan willen halen over hoe ze klanten kunnen krijgen. Begrijp me niet verkeerd. Het hebben van kennis over hoe jij klanten krijgt, heb je absoluut nodig om ervoor te zorgen dat wat je doet ook werkt.

 

Maar…

 

Alles begint bij jouw energie. Als er op energetisch vlak bepaalde blokkades zitten, waardoor je allerlei belemmerende overtuigingen hebt, dan werkt de kennis die je hebt niet. Dat wordt overschaduwd.
Hoe heerlijk zou het zijn als jij…

…je niet meer laat tegenhouden doordat stemmetje in jou dat zegt dat je niet goed genoeg bent of dat een succesvol bedrijf niet voor jou is weggelegd?

…durft te vertrouwen op jezelf en dat jij diep van binnen weet en voelt wat de juiste stappen zijn voor jou als ondernemer?

…een moment van ontspanning en rust voor jezelf neemt, zodat je weer kunt vertrouwen op jezelf en jouw intuïtie?

…niet meer vast zit in een vol hoofd met allemaal ideeën, maar dat je er ook mee aan de slag gaat vanuit flow?

…kunt zakken in jouw lijf en verbinding maakt met jezelf, zodat jij (meer) vanuit jouw hart gaat ondernemen?

…even volledig met jezelf bezig bent en me-time hebt, zodat je opgeladen bent en daarna heerlijk kunt knallen met jouw bedrijf?

Als jij jezelf hierin herkent en jij wilt dit ook, dan nodig ik je graag uit voor mijn eerstvolgende Heartflow Businesshealing.

In deze sessie van 1,5 uur sluiten we de maand in dankbaarheid af en maken we ruimte voor de nieuwe maand. Jij bepaalt jouw focus voor de komende maand, niet vanuit jouw hoofd, maar vanuit jouw hart en intuïtie. Daardoor zet je de juiste stappen die nodig zijn, zodat je een bedrijf neerzet die volledig bij jou past.

Tijdens en na de Heartflow Businesshealing

laat je moeilijkheden, vervelende klanten, struggles op ondernemersvlak los en doe je nieuwe energie en plannen op voor de komende maand

laat je bepaalde zaken die jou niet meer dienen los, waardoor er ruimte ontstaat om het anderste doen (met jouw bedrijf en privé)

voel je meer rust en vertrouwen in jezelf en jouw bedrijf

krijg je meer focus

voel je verlichting op bepaalde plekken in jouw lichaam, zodat je je daar niet meer door laat tegenhouden

ervaar ontspanning en meer energie, zodat je vanuit hier lekker kunt knallen met jouw bedrijf de komende maand

slaap je beter en dieper, waardoor je ook na de sessie oplaadt en je je dus beter kunt concentreren

maak je plannen voor jouw bedrijf voor de komende maand vanuit jouw hart, waardoor je meer vanuit flow onderneemt

nemen we eventuele spanning uit jouw lichaam weg

kom je in een diepe ontspanning die je niet bereikt wanneer je op de bank ligt of aan het netflixen bent of zelfs aan het mediteren bent

Hoe gaan we dat doen?

Op het afgesproken tijdstip check je in bij de Heartflow Businesshealing. We kijken eerst terug op de afgelopen maand. Vervolgens neem ik je mee in een korte meditatie en geef ik je 20 tot 30 minuten Reiki. Door de Reiki ga je uit jouw hoofd, in jouw lijf en ben je meer in contact met jouw hart. Na de Reiki beantwoord je verschillende vragen, welke je dus vanuit jouw hart beantwoord. Op die manier ontdek jij welke stappen jij werkelijk mag zetten om vanuit heartflow jouw praktijk te laten groeien.

Reviews

Over Selma

Mijn naam is Selma van Noije en ik help (startende) coaches om hun coachpraktijk te laten groeien, zodat zij hun baan in loondienst op kunnen zeggen en volledig van hun bedrijf kunnen leven.

 

In de eerste 3 jaar van mijn onderneming maakte ik een hele grote fout.

 

Ik richtte me vooral op de strategie en vergat daarbij wat een onwijs grote impact mindset en energie heeft.

 

Doordat ik me alleen op de strategie richtte, kwam mijn bedrijf nooit daadwerkelijk van de grond. Ik bleef een onzeker meisje die niet écht ging staan voor haar bedrijf en wat ze werkelijk wilde. Ik runde mijn bedrijf vanuit mijn hoofd met belemmerende gedachten als “Ik ben niet goed genoeg”, “Er zijn al zoveel coaches”, “Wie ben ik om anderen te helpen”, et cetera.

Foto podcast
Op een gegeven moment was ik er zo klaar mee dat ik besloot dat ik het niet meer alleen kon doen.

 

Ik ontdekte de kracht van mindset en energiewerk, wat beiden cruciaal is voor een succesvolle en goedlopende coachpraktijk. Reiki speelde hier dus een onwijs grote rol in.

 

Reiki heeft mij geholpen om veel meer uit mijn hoofd te gaan en in mijn lijf. Daardoor ben ik in contact gekomen met mezelf en heb ik blokkades geheeld, waardoor ik dat onzekere deel los liet. Ik run mijn bedrijf nu vanuit rust, (zelf)vertrouwen en intuïtie, gecombineerd met een goedwerkende strategie.

 

Omdat dit zo onwijs goed voor mij heeft geholpen en nog steeds werkt, combineer ik coaching en online training met Reiki. Ik blijf me verbazen over de bijzondere werking van Reiki en ik ben er mega dankbaar voor.

 

Waarom ik doe wat ik doe?

 

Ik ga echt helemaal aan als ik reacties lees van vrouwen die ik heb geholpen dat ze hun eerste omzet draaien, hun omzet hebben verdubbeld en nieuwe klanten aantrekken, doen waar ze blij van worden en dat ze tegelijkertijd rust en vertrouwen ervaren, weten en geloven dat ze iets te doen hebben hier op aarde en dat ook daadwerkelijk leven.

 

Ik geloof dat de wereld een liefdevollere plek is als meer mensen écht in contact zijn met zichzelf en vanuit vertrouwen alles doen wat ze willen. Reiki speelt hier een enorm mooie rol in. En ik geloof dat jij als vrouw de perfecte persoon bent om met jouw gevoeligheid, empathie en zachtheid de wereld in beweging te zetten. Zo zorgen we er samen voor dat we van een wereld gebaseerd op angst een wereld gebaseerd op vertrouwen maken. En een eigen onderneming is daar een fantastisch middel voor.

 

En… hoe meer ondernemers ik help hun bedrijf te laten groeien, hoe meer mensen zij vervolgens kunnen helpen. Dat vind ik een mooi ripple effect!

charset=Ascii

Praktische informatie

  • * Na betaling ontvang je een mail waar je je aan kunt melden voor de sessie.
  • * Meld je direct aan voor de sessie, zodat je op tijd de link krijgt.
  • * De eerstvolgende Heartflow Businesshealing sessie geef ik live op 30 november om 19.30uur.
  • * Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt, zodat je de vragen op de antwoorden op kan schrijven.
  • * Zorg dat je 1,5 uur niet gestoord wordt, trek comfortabele kleding aan en ga lekker onder een dekentje liggen op het moment dat we starten met de meditatie.
  • * Naderhand ontvang je de replay, welke je twee weken lang terug kunt kijken. Dus ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je je aanmelden.
  • * Jouw investering voor deze sessie is slechts 27,-
Meld je nu aan via onderstaande knop.