fbpx

Reiki Powerboost traject

Voor ondernemende moeders die zich opgejaagd voelen en verlangen naar rust
Voor de buitenwereld lijkt het alsof je alles voor elkaar hebt. Je hebt een prachtig gezin, een fijne partner en een eigen bedrijf. Je spreekt regelmatig af met vriendinnen en je helpt actief op de school of de sportvereniging van je kinderen. Maar zelf voelt het niet zo. Continu heb je een opgejaagd gevoel, vanaf het moment dat je ‘s ochtends wakker wordt tot het moment dat je in bed stapt.

Herken je het volgende?

  • * Je voelt je bij het opstaan eigenlijk al moe. Toch ga je gedurende de dag maar door en sta je amper stil. Het is voor jou heel normaal dat je je moe voelt, dus daar heb je maar mee te dealen, toch?

 

  • * Je voelt je opgejaagd, omdat je alle ballen hoog probeert te houden. Je wilt namelijk een goede moeder, partner, zus, dochter en vriendin zijn, je wilt betrokken zijn bij de school van jouw kinderen en je wilt goed zijn voor jouw klanten, maar je hebt het idee dat dat niet lukt en dat je alles maar half doet/kunt doen.

 

  • * Je voelt je schuldig richting je kinderen. Telkens als het mama-dag is, neem je je voor om je telefoon weg te leggen en met je kinderen te spelen. Als je eenmaal bij je kinderen zit, betrap je jezelf erop dat je wat anders gaat doen. Je wil het niet, maar je kan het niet laten. Het gaat gewoon vanzelf.

 

  • * Je voelt je geleefd, omdat je continu aan het opruimen bent. Ondanks dat lijkt jouw huis voor jouw gevoel alsnog fulltime een troep. Je wordt er gek van.

 

  • * Je zou zo graag meer rust willen voelen, maar jij staat altijd ‘aan’. Je benijdt mensen die rustig met een theetje op de bank gaan zitten en even niets doen. Jij wilt dat ook, maar je doet het niet. Zodra jij namelijk op de bank gaat zitten, dan wordt het opgejaagde en onrustige gevoel alleen maar erger. Je ziet dan de rommel in de kamer en je denkt aan alle dingen die je nog moet doen, zoals de boodschappen, een offerte sturen, even met jouw moeder bellen om te vragen hoe het gaat, et cetera, et cetera.

 

  • * Je hebt behoefte aan overzicht en structuur, zonder to do lijst raak je het overzicht volledig kwijt. Alleen deze lijst komt nooit af, waardoor je je opgejaagd voelt en tijd tekort hebt in een dag.

 

  • * Je bent regelmatig in tweestrijd tussen jouw gezin aan de ene kant en jouw bedrijf en klanten aan de andere kant. Je hebt met jezelf afgesproken dat je maximaal drie dagen en alleen overdag werkt. Maar je wilt ook heel graag jouw to do lijst af hebben en beschikbaar zijn voor jouw klanten. Daardoor ben je toch regelmatig in de avond en in het weekend aan het werk.
DSC_0708uitsnede

Je wilt zo graag van dat opgejaagde en onrustige gevoel af. Je wilt rust. Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je weet alleen niet hoe. Je hebt altijd het idee dat je voor iets of iemand het niet goed genoeg doet. Daardoor ga je alleen maar harder werken en wil je je heel graag nuttig voelen. Stilstaan is echt geen optie voor je, want dan voel je je nutteloos en daardoor voel je je rot. Dus ga je maar weer aan de slag.

 

Weet dat het ook voor jou mogelijk is om van een opgejaagd gevoel naar overzicht en rust te gaan, rust in je hoofd en rust in je lijf.

 

Ik weet en voel namelijk dat ook jij, juist jij, goed genoeg bent. Je voelt het alleen zelf nog niet. En daar wil ik je graag bij helpen. Het lijkt misschien nog ver van je bed, maar ik geloof dat ook jij van een opgejaagd gevoel naar overzicht, rust en liefde voor jezelf kan gaan, als je jezelf toestaat om om hulp te vragen. Je hoeft het niet alleen te doen. Dat doe je al zolang. Dat heeft je zo ver gebracht. Je bent zo sterk. En ook jij mag het even niet weten. Ook jij mag om hulp vragen en deze hulp aannemen.

 

Zeker voor je kinderen is het belangrijk dat je hiermee aan de slag gaat.

Kinderen leren voor 90% door na te doen en als ouder ben je daarin een heel groot voorbeeld. Door kinderen te laten zien hoe je met tegenslagen omgaat en hoe je aan jezelf kunt werken, zodat je overzicht, rust, vertrouwen, ontspanning en vooral liefde voor jezelf voelt, worden ze weerbaarder en zelfverzekerder en gaan ze ook (nog) meer van zichzelf houden. Dit dragen ze de rest van hun leven mee en is de allerbelangrijkste basis voor een vrij leven waarin ze hun doelen kunnen bereiken. Dat wil je toch voor je kind(eren)?

 

Laten we dus samen je jas van alle moetjes uittrekken, zodat je je weer rustig, vol vertrouwen en jezelf voelt en je daardoor kunt genieten van het leven en van je gezin en bedrijf.

Ik wil je graag laten voelen dat je niet alleen maar bezig hoeft te zijn om je nuttig en goed genoeg te voelen. Jij bent in de basis goed zoals je bent. Daar werken we samen naartoe in het Reiki Powerboost traject.

DSC_0903uitsnede

In onze samenwerking ga je:

overzicht creëren, omdat je begrijpt waar je opgejaagde gevoel vandaan komt

rust voelen, omdat je overzicht hebt en jezelf en het opgejaagde gevoel beter begrijpt

zien, geloven, voelen en ervaren dat ook jij het goed genoeg doet en dat ook jij in de basis goed genoeg bent

het opgejaagde gevoel bij de kern aanpakken, zodat dit niet verandert voor maar even, maar voor de rest van je leven

naast het opgejaagde gevoel bij de kern aanpakken ook aan de slag met praktische stappen om overzicht, rust en liefde voor jezelf in je dagelijkse leven te voelen

ontdekken wat je nodig hebt als vrouw, moeder en ondernemer, zodat je een nog betere vrouw en moeder én een nog betere ondernemer kunt zijn

weer genieten van je leven met je gezin, bedrijf, familie en vrienden

Hoe gaan we dit bereiken?

Ik geloof erin dat je alleen rust kunt creëren als je zowel je hoofd en je lijf in balans brengt, als je zowel energetisch, als lichamelijk en mentaal oude bagage en patronen opruimt. Daarom combineer ik Reiki-sessies (energy healings) met coaching.

 

We gaan samen vier maanden actief aan de slag, zodat er bij jou ruimte ontstaat, je overzicht ervaart en je rust voelt. Vanuit die rust voel je dat je goed genoeg bent, wat je ook doet. Daardoor kun je weer gaan genieten en trots zijn op jezelf en alles wat je al hebt bereikt.

 

We beginnen met het onderzoeken en leren begrijpen van het opgejaagde en onrustige gevoel wat je hebt. Samen ontdekken we waar het vandaan komt, zodat we dit bij de kern aan kunnen pakken. Ik geloof erin dat, als je terug gaat naar de kern en ontdekt waar het opgejaagde gevoel vandaan komt, dit niet verandert voor even, maar voor de rest van je leven.

 

Zodra je het ontstaan van het opgejaagde gevoel begrijpt, ervaar je meer overzicht. Je ontdekt dus wat de oorzaak is en daar gaan we mee aan de slag. We transformeren en helen dat deel van jou, zodat je zowel in je hoofd als in je lijf rust voelt. Ik neem je hier stap voor stap in mee, zodat het voor jou begrijpelijk en behapbaar voelt. Daar gaan we in vijf coachsessies mee aan de slag.

 

Naast deze vijf coachsessies doen we drie keer een energy healing in de vorm van Reiki-sessies. Om iets te kunnen veranderen is het belangrijk dat je ruimte creëert om het te kunnen veranderen. Om in je dagelijks leven andere keuzes te gaan maken, zodat je overzicht ervaart en rust voelt, heb je op energetisch vlak oude patronen op te ruimen.

 

Doordat je opruimt, ontstaat er ruimte om andere keuzes te maken. Daarnaast ga je door de ruimte ervaren dat je de stappen die je in de coachsessies zet, ook daadwerkelijk kan gaan toepassen. De healingsessies zorgen er daarnaast voor dat je creativiteit geactiveerd wordt, waardoor nieuwe ideeën voor verandering spontaan opkomen. Dit zijn daarom geen opgelegde ideeën vanuit boeken of je coach, maar je voelt een intrinsieke motivatie voor deze veranderingen. Waardoor de toepassing van de veranderingen in je leven, veel gemakkelijker gaat. De drie Reiki-sessies zijn noodzakelijk om de ruimte te creëren om het überhaupt anders te gaan doen in je leven.

 

Sinds ik de combinatie van praktische coachsessies combineer met energy healing merk ik dat mijn klanten drie keer zo snel kunnen gaan richting meer rust.

 

En natuurlijk gaan we ook praktisch aan de slag om te kijken welke stappen je te zetten hebt om van een opgejaagd gevoel naar overzicht en rust te gaan, zodat je weer voluit kunt genieten van je leven met je gezin, familie, vrienden en bedrijf.

 

Ben je er klaar voor om voluit te gaan genieten van je leven? Om echt vanuit rust en met volledige aandacht bij je kinderen te zijn, zonder opgejaagd gevoel van alles wat je nog zou moeten doen?

Vraag dan nu een matchcall aan door een mail te sturen naar info@selmavannoije.nl

charset=Ascii

In het Reiki Powerboost traject krijg je:

4 maanden intensieve 1-op-1 coaching

om ervoor te zorgen dat je na 4 maanden van het opgejaagde gevoel naar een gevoel van overzicht en rust gaat

5 coachsessies (t.w.v. 625,_)

(online via Zoom of bij mij in de praktijkruimte), waardoor je overzicht krijgt en ontdekt hoe je in je dagelijkse leven rust en liefde voor jezelf gaat voelen

3 energy healings (t.w.v. 207,-)

in de vorm van Reiki-sessies, waarmee we oude patronen opruimen en zo ruimte creëren, waardoor je de stappen die je in de coachsessies zet, ook daadwerkelijk kan gaan toepassen

onbeperkt mailcontact (t.w.v. 299,-)

op werkdagen overdag, zodat je me altijd kunt bereiken als het even niet gaat zoals je graag zou willen of juist als je met dat theetje op de bank hebt gezeten en je dat rust gaf

op maat gemaakte meditatie (t.w.v. 47,-)

voor overzicht, rust en zelfvertrouwen, die je op elk moment van de dag kunt beluisteren, wanneer jij het nodig hebt

strippenkaart voor de online Reiki groepssessies (t.w.v. 39,97)

zodat jij, wanneer het jou uitkomt, een moment van ontspanning en tijd voor jezelf kunt pakken

De totale waarde van het Reiki Powerboost traject is 1207,97, maar je investering is nu slechts 997,- vrijgesteld van btw of in 2 termijnen van 523,50 voorafgaand aan het traject en na afloop.

Meestgestelde vragen

Voor wie is het traject?

Voor ondernemende moeders die zich opgejaagd voelen en graag overzicht, rust en liefde voor zichzelf willen voelen, zodat ze voluit kunnen genieten van hun gezin en hun bedrijf.

 

Deze moeders hebben zelf vaak in hun jeugd iets heftigs meegemaakt, waardoor ze te snel volwassenen zijn geworden en het plezier en zorgeloze van kindzijn verloren (onbelemmerd, onbekommerd, vrij, speels). Ze zijn het daardoor zo gewend om alle ballen in de lucht te houden, maar voelen zich daardoor opgejaagd en gestresst en kunnen niet genieten van hun eigen successen. Ik help hen de rust in zichzelf terug te vinden, zodat ze vanuit overzicht, vertrouwen en rust de liefde die ze in zich hebben door kunnen geven aan hun kinderen.

Voor wie is het traject niet?

Het traject is niet voor jou als je blijft hangen in zelfmedelijden en alleen anderen de schuld geeft van hoe je leven er nu uitziet. Het is belangrijk dat je kunt kijken naar je eigen aandeel en bereid bent om hier mee aan de slag te gaan.

 

Het traject is niet voor jou als je alleen maar pleisters wilt plakken met trucjes om voor (korte termijn) rust te ervaren. Het is belangrijk dat je naar de kern van je opgejaagde gevoel wilt gaan en deze kern wilt aanpakken, zodat je niet voor een paar dagen een verandering hebt, maar voor de rest van je leven.

 

Het traject is ook niet voor jou als je specifieke therapeutische begeleiding nodig hebt en depressieve gevoelens ervaart.

Wanneer is het het juiste moment om in te stappen?

Het feit dat je nu op mijn website bent en deze tekst leest, is al een teken dat het nu het juiste moment is, anders zou je niet tot het einde van deze pagina lezen. Je weet zelf heel goed dat je zo niet langer door kunt gaan en al die ballen hoog kunt houden. Je voelt je opgejaagd en je voelt je gestresst, maar je wilt het niet. Het is nu het moment om dit te doorbreken, zodat je de stress en het opgejaagde gevoel niet doorgeeft aan je kind(eren).

 

Kinderen leren voor 90% door na te doen en als ouder ben je daarin een heel groot voorbeeld. Door kinderen te laten zien hoe je met tegenslagen omgaat en hoe je aan jezelf kunt werken, zodat je overzicht, rust, vertrouwen, ontspanning en vooral liefde voor jezelf voelt, worden ze weerbaarder en zelfverzekerder en gaan ze (nog) meer van zichzelf houden. Dit dragen ze de rest van hun leven mee. Dat wil je toch voor je kind(eren)?

 

Als je je daar bewust van bent, wanneer is dan het juiste moment om een goed voorbeeld te zijn voor je kind(eren)?

 

Inderdaad! Nu dus! Vraag dus nu een matchcall aan via onderstaande knop, zodat we kunnen kijken of we een klik hebben.

Vraag dus nu een matchcall aan door een mail te sturen naar info@selmavannoije.nl, zodat we kunnen kijken of we een klik hebben.

Wat is Reiki?

Reiki staat voor universele levensenergie en is overal om ons heen. Alles bestaat uit energie. Binnen de Reiki betekent dat dat alles bestaat uit Reiki. Ook door jou stroomt energie, stroomt Reiki.

 

Een Reiki-behandeling is een healing door middel van energie, waarbij ik je extra Reiki/energie geef. De energie komt vervolgens op plekken in je lichaam en op andere plekken in je energielichaam, waar dat het nodig is.

 

Reiki heelt blokkades, waardoor je bepaalde zaken loslaat die je niet meer dienen. Daardoor ontspan je beter, voel je rust, ervaar je vertrouwen en heb je energie. Je slaapt beter en dieper, waardoor je zaken verwerkt (onder andere in je slaap verwerk je wat je overdag meemaakt, net als bij kinderen).

Waarom heb je gekozen voor de combinatie coaching en Reiki?

Om iets te kunnen veranderen is het belangrijk dat je ruimte creëert om het te kunnen veranderen. Om in je dagelijkse leven andere keuzes te gaan maken, zodat je overzicht ervaart en rust voelt, heb je op energetisch vlak oude patronen op te ruimen.

 

Doordat je opruimt, ontstaat er ruimte om andere keuzes te maken. Daarnaast ga je door de ruimte ervaren dat je de stappen die je in de coachsessies zet, ook daadwerkelijk kan gaan toepassen.

 

Doordat je door de Reiki-behandeling je beter kunt ontspannen, rust voelt, vertrouwen ervaart en energie hebt, wordt je creativiteit geactiveerd. Daardoor komen nieuwe ideeën voor verandering spontaan op. Dit zijn daarom geen opgelegde ideeën vanuit boeken of je coach, maar je voelt een intrinsieke motivatie voor deze veranderingen. Waardoor de toepassing van de veranderingen in je leven, veel gemakkelijker gaat. De drie Reiki-sessies zijn noodzakelijk om de ruimte te creëren om het überhaupt anders te gaan doen in je leven.

 

Sinds ik de combinatie van praktische coachsessies combineer met energy healing merk ik dat mijn klanten drie keer zo snel kunnen gaan richting meer rust.

Ik heb al van alles geprobeerd, waarom gaat dit me wel echt helpen?

Ik geloof dat dit traject je echt gaat helpen, vanwege de manier waarop ik de Reiki-sessies inzet, als ondersteuning van de coachsessies. Ik geloof er in dat je alleen rust kunt creëren als je zowel je hoofd en je lijf in balans brengt, als je zowel energetisch, als lichamelijk en mentaal oude bagage en patronen opruimt. Vandaar deze combinatie.

 

Daarnaast gaan we je niet zomaar trucjes aanleren. We beginnen met het onderzoeken en leren begrijpen van het opgejaagde en onrustige gevoel wat je hebt. Samen ontdekken we waar het vandaan komt, zodat we dit bij de kern aan kunnen pakken. Ik geloof erin dat, als jij terug gaat naar de kern en we samen ontdekken waar het opgejaagde gevoel vandaan komt, dit niet verandert voor even, maar voor de rest van je leven.

 

Ik geloof heel erg in de kracht van deze combinatie, dat ik zelfs een niet goed, geld terug garantie geef. Mocht je in de eerste maand dat het traject gestart is toch merken dat dit niet het traject is dat bij je past? Dan krijg je het volledige bedrag dat je betaald hebt terug. Belangrijk is dan wel dat je actief mee hebt gedaan en dat we de eerste Reiki-sessie en de eerste coachsessie hebben gehad.

Hoe snel zie ik resultaat?

In de eerste week van het traject starten we met de eerste coachsessie. Bijna al mijn klanten hebben na deze sessie al meer overzicht en voelen daardoor meer rust.

 

In de derde week van het traject hebben we de eerste Reiki-sessie en al mijn klanten voelen dan echt al meer rust. Ik kan me voorstellen dat dit nog wat onwerkelijk voelt, maar dat is de kracht van ook op energetisch niveau aan de slag gaan.

 

Daar geloof ik heilig in. En anders heb ik altijd nog de niet goed, geld terug garantie. Mocht je in de eerste maand dat het traject gestart is toch merken dat dit niet het traject is dat bij je past? Dan krijg je het volledige bedrag dat je betaald hebt terug. Belangrijk is dan wel dat je actief mee hebt gedaan en dat we de eerste Reiki-sessie en de eerste coachsessie hebben gehad.

Wat als ik in ben gestapt, maar toch spijt krijg?

Mocht je in de eerste maand dat het traject gestart is toch merken dat dit niet het traject is dat bij jou past? Dan krijg je het volledig bedrag dat je betaald hebt terug. Belangrijk is dan wel dat je actief mee hebt gedaan en dat we de eerste Reiki-sessie en de eerste coachsessie hebben gehad.

 

Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je leerproces. Ik zal er alles aan doen om je hierin te ondersteunen en je leerproces te faciliteren en uiteindelijk is het aan jou om daadwerkelijk de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn.

 

Geloof me… in de eerste maand weet en voel je dat het traject inderdaad bij je past. Vertrouw daar maar op 😊

Dus ben je nu klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende matchcall aan door een mail te sturen naar info@selmavannoije.nl, zodat we kunnen kijken of we een klik hebben.