fbpx

Reiki healing

Ontspanning en rust als er iets verandert in je leven

Het moederschap op zich brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Je wil er voor hen zijn, maar dat lukt niet altijd. Laat staan als er een (ingrijpende) verandering gaande is. Je zit bijvoorbeeld midden in een scheiding, je start je eigen onderneming of je wisselt van baan.

 

Dan is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Veel tijd, aandacht en energie gaat naar je kinderen toe, maar je wil ook die leuke baan of dat toffe bedrijf opzetten en tot een succes maken. Daar is ook tijd, aandacht en energie voor nodig.

 

Als je goed voor jezelf zorgt, dan zorg je ervoor dat je voldoende tijd, aandacht en energie voor zowel je kinderen als voor jezelf en die baan of dat bedrijf hebt of om de scheiding te verwerken. Pas dan kun je ook weer met volledige aandacht en enthousiasme bij je kinderen zijn.

Om ervoor te zorgen dat je goed voor jezelf zorgt tijdens zo’n (ingrijpende) verandering, zodat je ontspanning en rust voelt en er daardoor ook voor je kinderen kan zijn, raad ik je aan om de Reiki healing te doen.

Door de Reiki healing

zet je makkelijker de stappen die nodig zijn in de verandering

omdat je goed voor jezelf zorgt

voel je ontspanning en rust

doordat je blokkades doorbreekt, opruimt en loslaat

kun je de vrouw zijn die je wil zijn

zodat je de moeder kunt zijn die je graag wil zijn, ongeacht welke opvoedingsstijl, hoeveel dagen opvang, et cetera

is er rust in huis

omdat jij rust voelt en daardoor je kinderen dit ook voelen, want hoe jij je voelt, werkt door naar je kinderen

voel je je weer jezelf

als vrouw, als moeder, als dochter, als vriendin, als werknemer/ondernemer, et cetera

zit je lekkerder in je vel

omdat de onrust in jou plaatsmaakt voor rust in je hoofd en in je lijf

krijg je inzichten

in je eigen situatie en wat je kunt doen om het te veranderen

laad je op, voel je je alsof je de wereld weer aan kunt

en heb je gedurende de dag meer energie, waardoor je die to-do's op je lijst zo afstreept

Hoe gaat een Reiki healing in zijn werk?

Voorafgaand aan de afspraak krijg je een mail van mij met vragen als voorbereiding op de sessie.

 

De afspraak duurt in totaal 1 uur en 3 kwartier en vindt plaats via Zoom. We starten met een kort gesprek en daarna is de Reiki healing van 45 minuten. Zorg dat je comfortabel zittende kleding aan hebt, want tijdens de Reiki healing lig je onder een dekentje met je ogen dicht.

 

De Reiki healing doen we in stilte. Je mag zelf meditatiemuziek of natuurgeluiden opzetten, maar dat hoeft niet. Ik laat het je weten als we klaar zijn met de sessie. Dan neem je even de tijd om ‘wakker te worden’ en kom je vervolgens overeind.

 

Vervolgens hebben we een gesprek over wat we beiden hebben ervaren en dan kun je je vragen stellen. Tot slot hebben we een coachsessie van 30 minuten waarin ik met je meedenk hoe je om kunt gaan met de situatie waar je in zit, de scheiding, het starten van je bedrijf of het veranderen van baan.

 

Vervolgens sluiten we af en ben ik via de mail bereikbaar als er de dagen na de sessie nog vragen oppoppen.

Wil je dus ook op een ontspannen manier en met meer rust de verandering waar je nu in zit of die eraan zit te komen doorlopen?

 

En wil je in deze tijd goed voor jezelf zorgen en opladen, zodat je voldoende energie hebt om er ook nog voor je kinderen te zijn?

 

Investeer dan nu in de Reiki healing van 99,-. We starten met 1 afspraak. Mocht je behoefte hebben aan meer, dan kunnen we dat altijd afspraken en als blijkt dat 1 afspraak voldoende is, dan zit je niet aan meer afspraken vast.

 

Na betaling ontvang je van mij een bevestiging dat je je hebt aangemeld. In deze mail zitten een aantal vragen ter voorbereiding op de sessie. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op om de afspraak te plannen.