fbpx

Reiki healing

Voor ondernemers die vanuit rust en vertrouwen hun bedrijf willen laten groeien
Foto podcast

Wil jij ook minder vanuit jouw hoofd en meer vanuit jouw hart ondernemen?

Laat jij je tegenhouden door dat stemmetje in jou die zegt dat je niet goed genoeg bent of dat een succesvol bedrijf niet voor jou is weggelegd?

 

Durf je niet te vertrouwen op jezelf en dat jij diep van binnen weet en voelt wat de juiste stappen zijn voor jou als ondernemer?

 

Ben jij die ondernemende vrouw die een moment voor zichzelf met ontspanning en rust nodig heeft, zodat ze weer kan vertrouwen op zichzelf en haar intuïtie?

 

Wil jij alle ballen hoog houden en is het nu tijd om even te ontspannen en voor jezelf te zorgen?

 

Heb jij een vol hoofd met allemaal ideeën en blijf je daar in vast zitten?

 

Ben je echt even toe aan naar binnen keren, zakken in jouw lijf en verbinding maken met jezelf, zodat jij (meer) vanuit jouw hart gaat ondernemen?

 

Wil je graag meer rust, ontspanning en vertrouwen ervaren? Even volledig met jezelf bezig zijn en me-time hebben, zodat je opgeladen bent en daarna heerlijk kunt knallen met jouw bedrijf?

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn de individuele Reiki-behandelingen een perfect match voor jou.

Wat leveren de Reiki-behandelingen jou op?

Je komt in een diepe ontspanning die je niet bereikt wanneer je op de bank ligt of aan het netflixen bent of zelfs aan het mediteren bent.

Eventuele spanning uit jouw lichaam wordt weggenomen

Ontspanning, fijne ervaring en meer energie, zodat je vanuit hier lekker kunt knallen met jouw bedrijf

Je slaapt beter en dieper, waardoor je meer oplaad en je dus beter kunt concentreren

Bepaalde zaken die jou niet meer dienen laat je los, waardoor er ruimte ontstaat om het anders te doen (met jouw bedrijf én privé)

Verlichting op bepaalde plekken in je lichaam, zodat je je daar niet meer door laat tegenhouden

Wat is Reiki?

Reiki is universele levensenergie en is overal om ons heen. Alles bestaat uit energie, dus alles bestaat uit Reiki.

 

Een Reiki-behandeling is een healing door middel van energie, waarbij ik je extra Reiki/energie geef. De energie komt vervolgens op de plekken in het lichaam waar het nodig is.

 

Reiki heelt blokkades, waardoor je bepaalde zaken loslaat die jou niet meer dienen. Daardoor ontspan je beter, voel je meer rust, ervaar je meer vertrouwen en heb je meer energie.

Meld je aan voor een matchcall voor de Reiki healing

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Ervaringen van anderen

Over Selma

Mijn naam is Selma van Noije en ik help (startende) coaches om hun coachpraktijk te laten groeien, zodat zij hun baan in loondienst op kunnen zeggen en volledig van hun bedrijf kunnen leven.

 

In de eerste 3 jaar van mijn onderneming maakte ik een hele grote fout.

 

Ik richtte me vooral op de strategie en vergat daarbij wat een onwijs grote impact mindset en energie heeft.

 

Doordat ik me alleen op de strategie richtte, kwam mijn bedrijf nooit daadwerkelijk van de grond. Ik bleef een onzeker meisje die niet écht ging staan voor haar bedrijf en wat ze werkelijk wilde. Ik runde mijn bedrijf vanuit mijn hoofd met belemmerende gedachten als “Ik ben niet goed genoeg”, “Er zijn al zoveel coaches”, “Wie ben ik om anderen te helpen”, et cetera.

Op een gegeven moment was ik er zo klaar mee dat ik besloot dat ik het niet meer alleen kon doen.

 

Ik ontdekte de kracht van mindset en energiewerk, wat beiden cruciaal is voor een succesvolle en goedlopende coachpraktijk. Reiki speelde hier dus een onwijs grote rol in.

 

Reiki heeft mij geholpen om veel meer uit mijn hoofd te gaan en in mijn lijf. Daardoor ben ik in contact gekomen met mezelf en heb ik blokkades geheeld, waardoor ik dat onzekere deel los liet. Ik run mijn bedrijf nu vanuit rust, (zelf)vertrouwen en intuïtie, gecombineerd met een goedwerkende strategie.

Omdat dit zo onwijs goed voor mij heeft geholpen en nog steeds werkt, combineer ik coaching en online training met Reiki. Ik blijf me verbazen over de bijzondere werking van Reiki en ik ben er mega dankbaar voor.

 

Waarom ik doe wat ik doe?

 

Ik ga echt helemaal aan als ik reacties lees van vrouwen die ik heb geholpen dat ze hun eerste omzet draaien, hun omzet hebben verdubbeld en nieuwe klanten aantrekken, doen waar ze blij van worden en dat ze tegelijkertijd rust en vertrouwen ervaren, weten en geloven dat ze iets te doen hebben hier op aarde en dat ook daadwerkelijk leven.

 

Ik geloof dat de wereld een liefdevollere plek is als meer mensen écht in contact zijn met zichzelf en vanuit vertrouwen alles doen wat ze willen. Reiki speelt hier een enorm mooie rol in. En ik geloof dat jij als vrouw de perfecte persoon bent om met jouw gevoeligheid, empathie en zachtheid de wereld in beweging te zetten. Zo zorgen we er samen voor dat we van een wereld gebaseerd op angst een wereld gebaseerd op vertrouwen maken. En een eigen onderneming is daar een fantastisch middel voor.

 

En… hoe meer ondernemers ik help hun bedrijf te laten groeien, hoe meer mensen zij vervolgens kunnen helpen. Dat vind ik een mooi ripple effect!

DSC_0912

Praktische informatie

  • * Voorafgaand aan de Reiki healing hebben we een matchcall om te zien en voelen of we een klik ervaren. Reiki werkt alleen als we beiden voelen dat dit de juiste stap is en ik de juiste persoon ben om je te helpen.
  • * Als we een match zijn, maken we samen vervolgafspraken over de frequentie van de sessies. Het meeste effect heeft het als de sessies om de 2/3 weken elkaar opvolgen.
  • * Op het tijdstip van de afspraak bel ik jou telefonisch om te checken hoe het met je gaat. Daarna hangen we op en start ik de Reiki-sessie. Direct na de sessie hebben we telefonisch contact om alles door te spreken.
  • * De Reiki-behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten.
  • * Je kunt kiezen voor een losse Reiki healingssessie of 5 sessies. Als je blijvende en de meest impactvolle verandering wilt realiseren, raad ik je 5 sessies aan.
  • * De prijs van een losse sessie is 69,-. Als je in één keer 5 sessies afneemt, krijg 15% korting en is jouw investering slechts 293,25.

Meld je aan voor een matchcall voor de Reiki healing

Fout: Contact formulier niet gevonden.