fbpx

Own it traject

Voor vrouwen in een leidinggevende functie of startende ondernemers die zich onzeker voelen

Herken jij het volgende?

 • * Werk jij in een leidinggevende functie of ben je startende ondernemer, maar geloof jij (nog steeds) dat je hier niet geschikt voor bent?
 • * Vergelijk jij je continu met anderen en vind je dat je niet goed genoeg bent?
 • * Speelt de mening van anderen hierbij een grote rol?
 • * Maak jij jezelf kleiner als je met anderen bent en houd je daarbij te veel rekening met wat de buitenwereld van jou vindt?
 • * Leg jij jezelf teveel het woordje ‘moeten’ op, waardoor je heel vaak heel veel moet van jezelf?

En wil jij graag…

 • * bepaalde onzekerheden over jezelf loslaten/transformeren, zodat je vol zelfvertrouwen als leidinggevende of als ondernemer aan de slag kunt?
 • * een leven zonder stress en onzekerheid, waarin je gelooft dat je mag leren en fouten mag maken, dat dat geen falen is?
 • * meer energie en tijd in jezelf steken?
 • * jouw leven leiden zoals jij dat graag wilt, zonder hierbij bevestiging en goedkeuring te hoeven krijgen van anderen?
 • * niet meer iets niet doen of half doen, omdat je er angst bij hebt, maar wil jij juist onderzoeken wat je wilt bereiken en hoe je dat wilt bereiken.
 • * jouw leiderschapsrol volledig ownen?
 • * het voorbeeld zijn voor jouw (toekomstige) kinderen?
Vraag dan nu een matchcall aan voor het Own it traject

Wat levert het Own it traject jou op?

Je krijgt handvatten aangereikt waarmee je aan de slag gaat om jouw doel/verlangen te behalen.

Je leert hoe jij jouw leven kunt leiden, zoals jij het wilt, op jouw voorwaarden

Je krijgt handvatten aangereikt om ervoor te zorgen dat jij volledig jouw leiderschapsrol ownt met al jouw plussen en minnen, met al jouw kwaliteiten en valkuilen

Je krijgt alles wat je nodig hebt om zachter te zijn voor jezelf en keuzes te maken voor jezelf

Een volledig op maat gemaakt traject, waardoor alles wat je leert helemaal aansluit bij jou en wat jij nodig hebt

Praktische informatie

 • * Het Own it traject bestaat uit 4 coachingsgesprekken en 2 Reiki-behandelingen.
 • * Eerst voeren we een match-call om te kijken of we een match zijn. Als we een match zijn, dan maken we verdere afspraken over de voortgang en de betaling.
 • * Het Own it traject vindt online via Zoom plaats.
 • * In februari heb ik geen plek meer. Vanaf maart heb ik weer 2 plekken vrij om het Own it traject te starten.
 • * De waarde van het Own it traject is 1998,-. De prijs die gaat naar 999,- maar nu tijdelijk vraag ik 599,-
 • * Betaling in vier termijnen van 174,- per maand is mogelijk.

Referenties

Na verschillende gebeurtenissen en een steeds drukker leven en steeds verder achter alles aan te  hollen kwam dan toch het inzicht dit is het niet, maar wat dan….grote stap genomen en uit mijn eigen bedrijf gestapt en is mijn compagnon verder gegaan zonder mij. Van 19 jaar zelfstandig zijn naar huisvrouw/moeder. Een goede beslissing maar toen mocht ik met mezelf aan de gang. Hoe doe je dat als je het wel weet maar niet kunt/lukt. De stap hulp zoeken !! En toen kwam Selma in het vizier op social media met diverse verhalen waarin ik dingen las en ik dacht dat wil ik/herken ik…
Dus een afspraak gemaakt voor intake. Door met Selma naar verschillende dingen te kijken en bespreken kwamen er inzichten. De inzichten samen met de oefeningen hebben mij rust gebracht. Ook de verschillende online workshop hebben eraan bij gedragen dat ik weer kan zien wie ik ben en wat ik wil en waar ik voor sta.
Selma wist altijd wel een hulpmiddel in te zetten of een oefening te doen. Door haar prettige energie werd ik geprikkeld en ging ik aan de slag. Ook de sfeer op haar praktijk gaf me een prettig gevoel. Selma haar enthousiasme was ook zeker aanwezig en heb haar ook zien ontwikkelen tijdens mijn eigen proces. Selma was voor mij de persoon die ik nodig had aan de zijlijn om mezelf te gaan zien.
Dank je voor de hulp om de afslagen te maken en te nemen in de weg van het leven.

Annette

Ik wist eigenlijk helemaal niet meer hoe ik vanuit mijn hart moest leven. Wat wil ik nou eigenlijk? Waar word ik blij van? Wat geeft mij energie?
Door de coachingssessie bij Selma heb ik inzicht gekregen wat mij tegenhoudt om vanuit mijn hart te leven. Dat te doen wat IK wil. Dat ik mijn overtuigingen los kan laten die mij vroeger zijn aangepraat/opgelegd. Altijd jezelf netjes gedragen, volgens het boekje leven, oen wat een goed mens behoort te doen. Terwijl ik ook gewoon eens gek wil doen, niet altijd wil doen wat hoort of wat men van mij verwacht. Maar doen wat ik wil, zoals ik het wil.
Selma zorgt ervoor dat je met simpele vragen en oefeningen snel tot de kern kunt komen, waardoor je in gaat zien hoe je gedachten werken en dat deze gedachten je beperken in dat wat je graag wilt. Je voelt je direct thuis bij Selma, waardoor je je gemakkelijk open stelt.

Jolanda

De aanleiding om contact op te nemen met Selma was vanwege een belemmerende overtuiging die mij in de weg zat waardoor ik het gevoel had ‘vast’ te zitten. Selma heeft me liefdevol meegenomen op mijn ‘tijdlijn’ in verleden, heden en toekomst. Door de vragen die ze stelde, ontstond er bij mij inzicht, ik mocht voelen en ervaren met als resultaat dat ik zelf tot een helpende overtuiging kwam: Ik ben wie ik ben! En sindsdien voel ik deze ook zo. De belemmerende overtuiging waarmee ik naar Selma ging, weet ik niet eens meer. Hoe mooi is dat!

Anoniem

Jarenlang was ik onzeker en nu run ik een succesvolle online coachingspraktijk.

Jarenlang was ik bang om fouten te gaan en om af te gaan bij alles wat ik deed. Ik durfde niet echt te gaan staan voor waar ik in geloofde en wat ik graag wilde, het coachen van anderen. Ik gaf mijn mening niet en deed alles voor anderen, om hen te pleasen en te vriend te houden. Ik overschreed telkens mijn grenzen.

Nadat ik me zo lang zo ontzettend gefrustreerd voelde, omdat ik niet die zelfverzekerde vrouw was die ik wilde zijn, besloot ik het anders te gaan doen. Ik startte met investeren in mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling, door middel van familieopstellingen, coaching, NLP-trainingen en businesscoaching.

Door deze investeringen lukte het me om uit te groeien tot een zelfverzekerde vrouw met een succesvolle online coachingspraktijk, die voelt, weet en gelooft dat ze écht wat te doen heeft hier op aarde.

 

Ik werk met de leukste vrouwen die willen groeien van onzeker in een leidinggevende functie naar een zelfverzekerde, vrouwelijke leider.

 

Door te werken aan mezelf ben ik gaan geloven dat ik goed genoeg ben en dat ik het waard bent. Dat is voor mij de basis om verder te groeien en alles te kunnen bereiken wat ik wil. Daarom help ik vrouwen om terug te gaan naar de basis, terug te gaan naar geloven in zichzelf. Vanuit daar kan ook jij verder groeien om die zelfverzekerde, vrouwelijke leider te zijn die je graag wilt zijn en die de wereld nu nodig heeft.

 

Daarom is het mijn missie om alle leidinggevende vrouwen van Nederland weer terug te brengen naar het geloof dat zij super, mega waardevol zijn.

 

Doe jij mee?

Na een mindere periode in mijn leven ben ik aan het onderzoeken hoe ik dingen anders kan zien en anders kan doen. Welke patronen mag ik gaan doorbreken? Waar word ik blij van? Selma weet een mooie balans houden, ze straalt rust uit maar pakt ook goed door wanneer dat nodig is. In een intensieve maar fijne sessie heb ik inzicht gekregen welke waarden voor mij het belangrijkste zijn. Ik heb nog een weg te gaan, maar ik heb nu een mooie richtingaanwijzer in handen om keuzes te maken en mijn eigen koers te bepalen. Dank je wel, Selma!

Eefje

Door de behandeling was ik helemaal ontspannen, heerlijk en echt een aanrader! Alles werd goed uitgelegd en als er na de behandeling nog vragen waren dan mocht ik altijd weer contact opnemen, erg vriendelijk. Ik vond het een bijzondere ervaring.

Inge