fbpx

Ik zou graag wat meer voor mezelf willen kiezen en niet altijd alleen te denken aan anderen

“Ik heb het gevoel niet genoeg te zijn. Ik ben bang om mensen kwijt te raken. Of niet leuk gevonden de worden door anderen.”

 

“Ik ben vooral bezig met wat anderen van mij vinden. Door mijn onzekerheid voel ik me snel aangevallen.”

 

“Ik denk vaak dat ik het toch niet kan. En denk altijd voor anderen. Het invullen van wat ze van mij of iets zullen vinden.”

Herken jij dit bij jezelf? Lees dan vooral verder.

DSC_0708

Jij verlangt ernaar om vol zelfvertrouwen en toewijding aan iets te beginnen.

Je verlangt ernaar om jouw zelfverzekerde Jij zijn, die van zichzelf kan houden. Je wilt jezelf kunnen zijn en spontaan iets kunnen doen of zeggen en je niet druk maken om wat een ander denkt.

 

Je wilt meer energie en vertrouwen uitstralen en anderen daarin inspireren. Bovenal verlang je naar rust en tevreden zijn.

 

Je wilt geloven dat jij goed bent zoals je bent, ook al zijn anderen het daar niet mee eens. Je wilt overtuigd zijn van jezelf, dat het oké is.

 

Je verlangt ernaar om nee te durven zeggen en voor jezelf op te komen, jouw grenzen aan te geven.

Kortom, jij wilt jouw succesvolle Jij zijn.

In de gratis masterclass “Word jouw succesvolle Jij” leer ik je hoe je dat doet met één simpele vraag.

Al meer dan 500 vrouwen gingen jou voor

Wat levert deze masterclass jou op?

Je staat echt eens stil bij wie je bent en wat je denkt en voelt

Je weet welke simpele vraag jou helpt om makkelijk de juiste keuze te maken

Na deze masterclass weet jij welke eerste stap jij gaat zetten om jezelf te kunnen vinden

Je leert welke vragen jou helpen om je te focussen op het positieve

Je straalt meer vertrouwen en energie uit en je inspireert anderen hierin

Bewustwording dat je jezelf mag zijn in dit leven en mooie tips en vragen die jou daar bij helpen

Je durft jezelf te laten zien

Je voelt je tevreden met wie je bent en wat je doet

Reacties van voorgaande deelnemers op de vraag “Wat heeft deze masterclass jou opgeleverd?”

Ik was al bezig met elke dag afsluiten door de positieve punten van elke dag op te schrijven, maar ik leer nu dat het ook belangrijk is dit de hele dag tegen jezelf te zeggen.
Goede tips om echt eens stil te staan bij wie je bent en wat je echt denkt, voelt en hoe je positiever kan gaan denken.
Meer focussen op het positieve (door middel van de vragen en ook de affirmaties)
Ik weet welke vragen ik me kan stellen om een keuze te maken. En ik weet dat als je iets heel vaak zegt je dit ook gaat geloven.
Heel erg bedankt voor deze mooie, waardevolle masterclass. Je straalt heel veel plezier en kracht uit. Dankjewel hiervoor.

Over Selma

Mijn naam is Selma van Noije en elke dag kies ik ervoor om in mijn succesvolle Ik te stappen en om mijn succesvolle Ik te zijn.

Een stressniveau van 80%

Op mijn veertiende zijn mijn ouders gescheiden. Op mijn zeventiende overleed de vriendin van mijn vader aan kanker. Op mijn achttiende kreeg de nieuwe vriendin van mijn vader kanker (en daarna nog een keer). Op mijn eenentwintigste overleed de vriend van mijn moeder plotseling. Door al deze gebeurtenissen samen en doordat ik al het verdriet niet wilde voelen, ging ik als een robot door mijn leven, op de automatische piloot. Ik leefde continu op een verhoogd stressniveau van 80%. Kun je nagaan hoe slecht dat voor mij was.

Een onzeker, klein meisje die alle ballen hoog wilde houden

In die tijd leefde ik niet vanuit mijn hart. De meeste keuzes die ik maakte, baseerde ik op wat ik dacht dat anderen van mij verwachtte. Bij alles wat ik deed, hield ik er rekening mee of het wel genoeg was, of mensen me niet raar zouden vinden, et cetera. Daardoor voelde ik me vaak een onzeker, klein meisje. Ik verstopte me, ik liet mezelf niet zien. Ik had weinig energie en ik had last van vreetbuien.

Mijn gevoel en verstand zeiden allebei iets anders en ik wist niet waar ik naar moest luisteren. Vaak luisterde ik naar mijn verstand, omdat ik dan dacht voor zekerheid te kiezen. Ik was constant aan het rennen en ik wilde alle ballen hooghouden. Ik vergat mezelf en nam teveel op mijn bordje. Ik voelde geen rust en was regelmatig het overzicht kwijt. Ik wilde alles onder controle hebben, alles weten en alles kunnen overzien. Ik wilde het wel anders doen, maar ik wist niet hoe. Ik was bang dat ik het niet goed genoeg deed. Ik wist niet wat goed genoeg was. Ik vergat mijn gevoel en ik vergat om te leven vanuit mijn hart. Alle ballen hoog houden lukte me, dacht ik. Ik was per slot van rekening nog niet omgevallen, dus het ging vast goed.

Totdat ik op mijn vijfentwintigste (in 2015/2016) voor het eerst voelde hoe het was om onder dat stressniveau van 80% te functioneren. Hoeveel meer rust en (zelf)vertrouwen mij dat gaf. Dat stimuleerde mij om te ontdekken hoe ik ervoor kon zorgen dat mijn stressniveau nog verder naar beneden kon.

De start van mijn reis vol persoonlijke ontwikkeling

Ik startte mijn reis vol persoonlijke ontwikkeling. Ik begon aan de NLP Practitioner. Sindsdien ben ik blijven investeren in mijn ontwikkeling. Mijn stressniveau ligt vele malen lager. Ik voel veel meer rust en vertrouwen. Ik hoef niet meer alles te weten en ik mag vooral ZIJN. Mezelf ZIJN. Ik hoef niet meer van alles te doen. Ik heb ontdekt dat als ik BEN, ik goed genoeg ben. En vanuit dat ZIJN ervaar ik rust, maak ik keuzes vanuit mijn hart, ervaar ik (zelf)vertrouwen en heb ik overzicht. En dat geeft mij het gevoel van zekerheid dat ik op de goede weg zit en dat er voor mij gezorgd wordt. Dat is alle zekerheid die ik tegenwoordig nodig heb en dat geeft me heel veel opluchting. Ik hoef niets meer te DOEN, ik mag gewoon ZIJN. Heerlijk!

 

Ook jij mag meer ZIJN en hoeft minder te DOEN

En mijn ontdekkingstocht en wat mij daarin geholpen heeft, wil ik heel graag met jou delen om jou te helpen vanuit jouw hart te leven. Om dat stressniveau naar beneden te halen, om meer rust, vertrouwen en overzicht te ervaren, zodat jij ook mag ZIJN en minder hoeft te DOEN.

Wil jij dat ook? Meld je dan nu voor de gratis masterclass “Word jouw succesvolle Jij” aan.

Praktische informatie

  • * De masterclass geef ik in september drie keer, namelijk op donderdag 5 november om 9.30uur en op vrijdag 6 november om 14.00uur.
  • * Kies de datum en het tijdstip die voor jou het beste uitkomt.
  • * Na aanmelding ontvang je een mail met de link naar de masterclass.
  • * Kun je er niet live bij zijn? Ook helemaal prima. Je ontvangt een replay van de datum waar jij je voor aangemeld hebt. Tot en met zondag 8 november kun je de replay bekijken.

Al meer dan 500 vrouwen gingen jou voor