fbpx

Je voelt je onzeker en je denkt dat het jou toch niet gaat lukken

Je hebt het idee dat je eerst af moet vallen, voordat je van jezelf mag houden, voordat je een leuke relatie vindt of voordat je datgene kan doen waar jij echt blij van wordt.

Je geeft veel meer dan je ervoor terug krijgt. Je hebt allerlei gedachtes over wat er allemaal mis kan gaan. Je voelt de angst om af te gaan, fouten te maken en je vraagt je af wat anderen zullen vinden.

Je voelt je onzeker, verdrietig en gefrustreerd hierover.

Je wilt heel graag rust in jouw hoofd, genieten van het leven, je gelukkig voelen en positief blijven denken. Je verlangt ernaar dat je je trots voelt op jezelf.

Herken je dit? En wil je graag voelen dat je het waard bent, zodat jij jouw passie kunt volgen en gaan staan waarvoor je staat?

Vraag dan nu de masterclass “Ik ben het waard” aan, want door de masterclass:
  • * krijg je nieuwe inzichten dat het ook anders kan en ervaar je dat het voor iedereen mogelijk is om zich de moeite waard te voelen.
  • * maak je verbinding met jezelf en voel je wat goed is voor jou en wat je wilt.
  • * ervaar je verheldering, zodat je positiever over jezelf gaat denken

De waarde van de masterclass is 79,- Jouw investering is slechts 17,-

Dit aanbod geldt slechts 20 minuten.

Wat levert de masterclass “Ik ben het waard” jou op?

Positiviteit, je zit lekker in je vel, doordat je weet wat je kunt doen om te voelen dat je het waard bent

Je accepteert jezelf zoals je bent

Nieuwe inzichten dat het voor iedereen mogelijk is om zich de moeite waard te voelen en dus ook voor jou

Connectie met je gevoel

Groeien als persoon in zelfvertrouwen

Je zorgt voor jezelf, omdat je tijd, geld en energie in jezelf investeert

Wat anderen zeggen over de masterclass

Ik heb de masterclass als erg fijn ervaren. Ik zit zo vastgeroest in oude patronen en ik heb al veel gedaan. Ik blijf telkens tegen mezelf aanlopen. Ik heb al jarenlang twijfel over alles. Dit heeft te maken met mijn eigen onzekerheid, eigenwaarde, etc. Ik voel me onzeker en ik denk regelmatig negatief.

 

Deze masterclass heeft me bewustwording opgeleverd. Ik hebt het als positief ervaren, omdat ik in mezelf heb geïnvesteerd. Het geeft me rust, omdat ik tijd heb gemaakt voor mezelf en omdat ik duidelijk heb wat me nu te doen staat, om weer beter in mezelf te zitten.

 

Selma is erg enthousiast en fijn om naar te kijken/luisteren. Ze komt met veel verschillende herkenbare voorbeelden. Ze heeft het goede met je voor. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk om nu eens echt te gaan voelen dat ik het waard bent om gelukkig te zijn.

Anoniem

Hoe ziet de masterclass eruit?

Na de betaling ontvang je één video van 82 minuten met daarin de masterclass “Ik ben het waard”.

In deze masterclass krijg je inzicht in hoe het komt dat je alles om je heen op een bepaalde manier ziet. Je ontdekt hoe het komt dat, als jij gelooft dat je het niet waard bent, dat vooral is wat je ziet en hoe jij denkt dat anderen jou zien. Én je ontdekt hoe je dit kunt veranderen.

 

Je gaat een visualisatie doen, waardoor je heel veel duidelijkheid krijgt over wat jij denkt, zegt, voelt en doet als je voelt dat je het waard bent. Je ontdekt wat jouw eerste stap is, waardoor je verheldering en rust voelt.

De waarde van de masterclass is 79,- Jouw investering is slechts 17,-

Dit aanbod geldt slechts 20 minuten.

Over Selma

Mijn naam is Selma van Noije en elke dag weer maak ik de keuze om vanuit mijn hart te leven.

 

Een stressniveau van 80%

Op mijn veertiende zijn mijn ouders gescheiden. Op mijn zeventiende overleed de vriendin van mijn vader aan kanker. Op mijn achttiende kreeg de nieuwe vriendin van mijn vader kanker (en daarna nog een keer). Op mijn eenentwintigste overleed de vriend van mijn moeder plotseling. Door al deze gebeurtenissen samen en doordat ik al het verdriet niet wilde voelen, ging ik als een robot door mijn leven, op de automatische piloot. Ik leefde continu op een verhoogd stressniveau van 80%. Kun je nagaan hoe slecht dat voor mij was.

Een onzeker, klein meisje die alle ballen hoog wilde houden

In die tijd leefde ik niet vanuit mijn hart. De meeste keuzes die ik maakte, baseerde ik op wat ik dacht dat anderen van mij verwachtte. Bij alles wat ik deed, hield ik er rekening mee of het wel genoeg was, of mensen me niet raar zouden vinden, et cetera. Daardoor voelde ik me vaak een onzeker, klein meisje. Ik verstopte me, ik liet mezelf niet zien. Ik had weinig energie en ik had last van vreetbuien.

Mijn gevoel en verstand zeiden allebei iets anders en ik wist niet waar ik naar moest luisteren. Vaak luisterde ik naar mijn verstand, omdat ik dan dacht voor zekerheid te kiezen. Ik was constant aan het rennen en ik wilde alle ballen hooghouden. Ik vergat mezelf en nam teveel op mijn bordje. Ik voelde geen rust en was regelmatig het overzicht kwijt. Ik wilde alles onder controle hebben, alles weten en alles kunnen overzien. Ik wilde het wel anders doen, maar ik wist niet hoe. Ik was bang dat ik het niet goed genoeg deed. Ik wist niet wat goed genoeg was. Ik vergat mijn gevoel en ik vergat om te leven vanuit mijn hart. Alle ballen hoog houden lukte me, dacht ik. Ik was per slot van rekening nog niet omgevallen, dus het ging vast goed.

Totdat ik op mijn vijfentwintigste (in 2015) voor het eerst voelde hoe het was om onder dat stressniveau van 80% te functioneren. Hoeveel meer rust en (zelf)vertrouwen mij dat gaf. Dat stimuleerde mij om te ontdekken hoe ik ervoor kon zorgen dat mijn stressniveau nog verder naar beneden kon.

De start van mijn reis vol persoonlijke ontwikkeling

Ik startte mijn reis vol persoonlijke ontwikkeling. Ik begon aan de NLP Practitioner. Sindsdien ben ik blijven investeren in mijn ontwikkeling. Mijn stressniveau ligt vele malen lager. Ik voel veel meer rust en vertrouwen. Ik hoef niet meer alles te weten en ik mag vooral ZIJN. Mezelf ZIJN. Ik hoef niet meer van alles te doen. Ik heb ontdekt dat als ik BEN, ik goed genoeg ben. En vanuit dat ZIJN ervaar ik rust, maak ik keuzes vanuit mijn hart, ervaar ik (zelf)vertrouwen en heb ik overzicht. En dat geeft mij het gevoel van zekerheid dat ik op de goede weg zit en dat er voor mij gezorgd wordt. Dat is alle zekerheid die ik tegenwoordig nodig heb en dat geeft me heel veel opluchting. Ik hoef niets meer te DOEN, ik mag gewoon ZIJN. Heerlijk!

 

Ook jij mag meer ZIJN en hoeft minder te DOEN

En mijn ontdekkingstocht en wat mij daarin geholpen heeft, wil ik heel graag met jou delen om jou te helpen vanuit jouw hart te leven. Om dat stressniveau naar beneden te halen, om meer rust, vertrouwen en overzicht te ervaren, zodat jij ook mag ZIJN en minder hoeft te DOEN.

Wil jij dat ook? Vraag je dan nu de masterclass “Ik ben het waard” aan.

De waarde van de masterclass is 79,- Jouw investering is slechts 17,-

Dit aanbod geldt slechts 20 minuten.

Hoe werkt het?

  • * Als jij op de knop klikt, dan betaal je direct jouw investering. Je kunt direct de masterclass downloaden. Bovendien ontvang je een link naar de masterclass in jouw mailbox. Heb je hem na vijftien minuten niet in de mail ontvangen? Check dan even jouw spambox.
  • * De waarde van de masterclass is 79,- Jouw investering is slechts 17,-
In de masterclass:
  • * word je je bewust van hoe jij jezelf tegenhoudt
  • * maak je tijd voor jezelf, om jezelf te accepteren én door concreet iets te doen en dat geeft rust
  • * ervaar je verheldering, zodat je positiever over jezelf gaat denken

Dit aanbod geldt slechts 20 minuten.