fbpx

Je gaat me nu niet leuk vinden

Ik wil je graag herinneren aan de Heartflow Businesshealing als jij jouw bedrijf wilt runnen vanuit fun, rust en vertrouwen en jij jouw focus voor de nieuwe maand wilt bepalen vanuit jouw hart en intuïtie.

Herken jij het volgende?
 • * Heb jij ook het gevoel dat je struggelt met het laten groeien van jouw praktijk?
 • * Je wilt heel graag ondernemen op een manier die bij jou past, maar je weet niet goed hoe je verder door moet pakken en hoe je meer klanten krijgt.
 • * Je hoort regelmatig dat stemmetje in je hoofd dat zegt “Kan ik het wel?” “Zitten mensen wel op mij te wachten?”
 • * Er is nog te weinig focus op hoe je de volgende stappen kan zetten en je raakt snel afgeleid door weer iets anders ‘nieuws’.
 • * Omdat je jezelf nog niet echt durft te laten zien en je ook nog niet helemaal helder hebt wat je dan wilt laten zien, stel je het maar uit en durf je bepaalde stappen niet te zetten.
 • * Jij wilt heel graag meer vrijheid voelen in jouw doen en met meer durf en zelfvertrouwen jouw praktijk laten groeien. Je bent op zoek naar rust en focus in jouw ondernemerschap.
 • * Je wilt jouw bedrijf een nieuwe boost geven, zodat je meer focus hebt op het zetten van de volgende stappen. De stappen die je dan zet, moeten wel bij jou passen, want je hebt een hekel aan ‘schreeuwerige types’ op marketinggebied.
Herken jij dit?

 

Dan is de Heartflow Businesshealing echt iets voor jou.

 

Investeer nu via onderstaande knop.

Tijdens en na de Heartflow Businesshealing

laat je moeilijkheden, vervelende klanten, struggles op ondernemersvlak los en doe je nieuwe energie en plannen op voor de komende maand

laat je bepaalde zaken die jou niet meer dienen los, waardoor er ruimte ontstaat om het anders te doen (met jouw bedrijf en privé)

voel je meer rust en vertrouwen in jezelf en jouw bedrijf

krijg je meer focus

voel je verlichting op bepaalde plekken in jouw lichaam, zodat je je daar niet meer door laat tegenhouden

ervaar je ontspanning en meer energie, zodat je vanuit hier lekker kunt knallen met jouw bedrijf de komende maand

slaap je beter en dieper, waardoor je ook na de sessie oplaadt en je je dus beter kunt concentreren

maak je plannen voor jouw bedrijf voor de komende maand vanuit jouw hart, waardoor je meer vanuit flow onderneemt

nemen we eventuele spanning uit jouw lichaam weg

kom je in een diepe ontspanning die je niet bereikt wanneer je op de bank ligt of aan het netflixen bent of zelfs aan het mediteren bent

Hoe gaan we dat doen?

Op het afgesproken tijdstip check je in bij de Heartflow Businesshealing. We kijken eerst terug op de afgelopen maand. Vervolgens neem ik je mee in een korte meditatie en geef ik je 20 tot 30 minuten Reiki. Door de Reiki ga je uit jouw hoofd, in jouw lijf en ben je meer in contact met jouw hart. Na de Reiki beantwoord je verschillende vragen, welke je dus vanuit jouw hart beantwoord. Op die manier ontdek jij welke stappen jij werkelijk mag zetten om vanuit heartflow jouw praktijk te laten groeien.

Reviews

Ik heb Selma ingeschakeld toen ik vastliep in het ontwikkelen van mijn bedrijf. Ik had een diepe wens voor het creëren van een passief inkomen. Ik kende de strategieën (rondom marketing en bijv. een funnel), maar ik zag nog niet duidelijk voor me hoe dit ook voor mij kon werken. Ik liep tegen allerlei dingen aan waardoor ik voor mijn gevoel niet vooruit kwam. Ik had geen overzicht en wist niet waar ik moest beginnen. Ik vond de praktische uitvoering complex en had (achteraf gezien) ook nog wel te dealen met een aantal hardnekkige overtuigingen.

 

Selma heeft mij vanaf de basis meegenomen in het opzetten en het maken van mijn online programma, en ook bij het starten met social media advertenties. Ze heeft er voor gezorgd dat ik met een duidelijk stappenplan aan de slag kon gaan, een plan wat ik vervolgens alleen maar hoefde te volgen! Ze maakte daarmee al mijn grote doelen heel behapbaar en haalbaar.
Natuurlijk waren er hobbels op de weg ernaar toe, maar Selma heeft altijd de potentie in mij gezien én in mijn bedrijf. Haar vertrouwen in mij heeft super veel goeds gedaan voor mijn bedrijf!
Dankzij Selma is het vertrouwen in mijn eigen kunnen enorm gegroeid (en daarmee mijn bedrijf ook!)

 

Als coach is Selma warm en liefdevol, maar ze kan ook kritisch en direct zijn. Ze weet precies de juiste vragen te stellen om je weer op weg te helpen. Ze heeft kennis van zaken en ze combineert het praktische super goed met het persoonlijke (tot de diepere lagen!). Haar ervaring met o.a. reiki is super waardevol geweest in het traject.

 

Ik kan Selma van harte aanraden aan alle onderneemsters die niet weten waar ze moeten beginnen met het opzetten of opschalen van hun bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat ik maar één van de velen ben die de coaching en hulp van Selma goed kunnen gebruiken!

Tjarda – postpartum doula

Praktische informatie

 • * Na betaling ontvang je een mail waar je je aan kunt melden voor de sessie.
 • * Meld je direct aan voor de sessie, zodat je op tijd de link krijgt.
 • * De eerstvolgende Heartflow Businesshealing sessie geef ik live op 30 november om 19.30uur.
 • * Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt, zodat je de vragen op de antwoorden op kan schrijven.
 • * Zorg dat je 1,5 uur niet gestoord wordt, trek comfortabele kleding aan en ga lekker onder een dekentje liggen op het moment dat we starten met de meditatie.
 • * Naderhand ontvang je de replay, welke je twee weken lang terug kunt kijken. Dus ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je je aanmelden.
 • * Jouw investering voor deze sessie is slechts 27,-