fbpx

Heel je innerlijk kind

Maak je los van alles wat moet en geniet voluit van je gezins- en werkleven
Heb je al snel het gevoel dat iets je verantwoordelijkheid is en wil je dat alles en iedereen het goed heeft, maar gaat dat ten koste van je energie? En voel je je gefrustreerd, omdat je vindt dat jij degene bent die het moet doen?

 

Dan heb je vast het gevoel dat je tijd tekort komt, klopt dat?

Je bent je er wel van bewust dat je overal ja op zegt, terwijl je dat eigenlijk niet wilt. Maar toch stap je steeds in die valkuil. Je zou graag eens nee willen zeggen en de boel de boel laten, maar dat lukt je niet, omdat je een enorme verantwoordelijkheid voelt. En je kunt het beter zelf doen, want dan wordt het tenminste goed gedaan, toch? šŸ˜‰

 

Je moet dus veel doen van jezelf en tegelijkertijd ben je best streng voor jezelf. Alles moet goed en perfect zijn. Je mag geen fouten maken of iets vergeten, want dan voel je je rot.

 

Doordat je zoveel moet doen, voel je je opgejaagd en is de rust vanbinnen ver te zoeken. Zo heb je continu het gevoel dat er iets moet gebeuren en dat geeft onrust.

 

Wat je vooral wilt, is een goede moeder zijn. Je voelt je schuldig richting je kinderen. Telkens als het mama-dag is, neem je je voor om je telefoon weg te leggen en met je kinderen te spelen. Als je eenmaal bij je kinderen zit, betrap je jezelf erop dat je wat anders gaat doen. Je wil het niet, maar je kan het niet laten. Het gaat gewoon vanzelf.

ABBRSD (54 van 74)

Denk je al snel dat iets ‘te moeilijk’ voor je is, waardoor je bepaalde dingen niet aan durft te gaan en jezelf saboteert in je groei?

 

Zou je graag meer zelfvertrouwen willen, zodat je je niet meer laat tegenhouden, maar vol voor je dromen en dat fijne en relaxte gezinsleven te gaan, waar ook ruimte is voor je ambities?

 

Loop je over van de to do’s, maar heb je er te weinig energie voor? Vind je het moeilijk om bepaalde taken los te laten, terwijl je liever die tijd aan je business of je gezin zou willen besteden? En wil je graag ontspannen en rust voelen, rust in je hoofd en rust in je lijf?

 

En wil je weer voluit genieten van je leven met je gezin, waar ook plek is voor je ambities, dromen en verlangens?

 

Dan is het nu tijd om aan de slag te gaan met je innerlijk kind en deze te helen.

 

Meld je aan voor de eerstvolgende live middag “Heel je innerlijk kind” en ga van een opgejaagd gevoel en zoveel moeten naar overzicht en rust, zodat je voluit geniet van je gezin en je werk of bedrijf.

Tijdens de live middag

werken we met Reiki, zodat je meer energie hebt en daardoor het gevoel hebt de wereld weer aan te kunnen

doen we verschillende oefeningen, zodat je rust voelt, rust in je hoofd en rust in je lijf

kom je terug bij jezelf, zodat er minder strijd en meer rust is in huis

maak je je los van alles wat moet, zodat je weer voluit geniet van je gezins- en werkleven

ontdek je wat je nodig hebt om rust te creƫren in je leven

neem je de tijd om op te laden, zodat je daarna vol energie er weer voor je gezin kan zijn

voel je het vertrouwen dat het jou ook lukt om een goede moeder te zijn en dat te combineren met je ambities

Hoe gaan we dit bereiken?

Ik geloof erin dat je een gelukkig en vrij leven creƫert door je innerlijk kind te helen. Ik kan me voorstellen dat dit je nog niets zegt. Daarom leg ik je graag uit wat het innerlijk kind is, wat het met je doet als je een gekwetst innerlijk kind hebt en wat het je oplevert als je innerlijk kind geheeld is.

 

Wat is het innerlijk kind?

Wat je hebt meegemaakt in je jeugd bepaalt voor een heel groot deel wie je bent en hoe je nu met bepaalde situaties en mensen omgaat. Tijdens onze jeugd ontwikkelen we onze belangrijkste overtuigingen, die bepalen hoe we in het leven staan.

 

Dit deel van jezelf zit dus in je onbewuste. Daardoor ben je je er vaak niet van bewust wat daar allemaal speelt.

 

Heb je als kind bijvoorbeeld geleerd dat je goed voor jezelf mag zorgen en voor jezelf op mag komen, dan zal je dat als volwassene ook doen. Als je als kind hebt geleerd dat je het beter anderen naar de zin kunt maken, dan zal je het nog niet zo makkelijk vinden om voor jezelf op te komen of goed voor jezelf te zorgen.

 

Al die ervaringen en overtuigingen zijn opgeslagen in je innerlijke kind. Zo komen bijvoorbeeld gevoelens van onzekerheid en alles perfect willen doen uit het innerlijke kind wat gekwetst is.

 

Het innerlijke kind is dus dat deel in je waar je ervaringen van vroeger zijn opgeslagen en waar de emoties getriggerd worden, dus verdriet, schaamte, teleurstelling, angst, woede, et cetera maar ook liefde, je wensen, dromen en verlangens.

 

Je innerlijk kind bepaalt daardoor of je vrolijk, vrij en gelukkig door het leven gaat of dat je futloos en ongelukkig er doorheen sjokt.

 

Wat doet het met je als je innerlijke kind niet geheeld is en dus pijn ervaart?

Als je innerlijk kind eenzaam, gekwetst, verdrietig of boos is, dan handel je daar ook naar. Als je bijvoorbeeld in een gesprek met een ander getriggerd wordt en het gevoel krijgt dat je iets niet goed hebt gedaan, terwijl die persoon dat niet zegt, dan is dit het moment waarop je innerlijk kind naar boven is gekomen. Je innerlijke kind voelt zich gekwetst en laat dat aan je merken.

 

Als je innerlijke kind veel gekwetst is, dan krijg je nooit echt wat je nodig hebt, voel je je telkens weer niet gezien, voel je je afgewezen of niet gewaardeerd en heb je voor je gevoel meestal te weinig geld, liefde, aandacht of mogelijkheden. Je maakt jezelf klein en probeert er voortdurend voor anderen te zijn en je vergeet jezelf daarin.

 

Als het innerlijk kind gekwetst is, dan gaat het de uitdagingen in het leven uit de weg. Als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt, je wilt die laten groeien en daarvoor heb je iets te doen wat je super spannend vindt, zoals een webinar geven, dan zal je innerlijk kind er alles aan doen, zodat je het niet doet of zodat het mislukt. En daardoor lukt het je niet om je bedrijf te laten groeien.

 

Je hebt dus een dapper en zelfverzekerd innerlijk kind nodig als je zowel persoonlijk als zakelijk wilt groeien. En daarvoor heb je je innerlijk kind te helen.

 

Doe je dat niet, dan zal dit bange innerlijke kind je voortdurend in de weg zitten en dus zal het je niet helpen om je dromen te realiseren. Heel je je innerlijke kind niet, dan leef je vooral vanuit je hoofd. Heel je je innerlijke kind wel, dan handel je vanuit je hart en vanuit het realiseren van je dromen en verlangens.

Waarom zou ik mijn innerlijk kind willen helen?

De basis van een vrij en gelukkig leven leg je door te werken met je innerlijke kind.

 

Je innerlijke kind, dat is waar je ervaringen van vroeger en alles gevoelens en emoties die daarbij kwam kijken zijn opgeslagen. Vaak hebben we geleerd om onze gevoelens weg te stoppen, te negeren, ze er niet uit te laten.

 

Maar… telkens wanneer je (nu nog) je gevoelens wegstopt, dan gaan ze zich vastzetten in je lijf. Vroeg of laat ga je hier fysiek en/of mentaal last van hebben. Je voelt je bijvoorbeeld niet goed genoeg, je krijgt lichamelijke klachten die niet te verklaren zijn, je hebt vaak last van migraine, je durft emoties en gevoelens er niet te laten zijn, je durft niet te vertellen hoe je je voelt, et cetera, et cetera.

 

Op het moment dat je leert dat dit er allemaal mag zijn en dat het helemaal okƩ is, dan kan je innerlijke kind weer naar voren komen. Dan kun je gebruik maken van de kracht van dit innerlijke kind. Als hij of zij zich gezien en gehoord voelt, dan stroomt er inspiratie door je heen. Je bent veel creatiever, waardoor je je doelen makkelijker bereikt en veel beter met uitdagingen in je leven om kunt gaan.

 

Als je je innerlijke kind heelt, dan voel je je vrij en gelukkig. Het voelt alsof niets en niemand je meer tegenhoudt om alles wat je wilt te bereiken. Je innerlijke kind voelt zich dapper, waardoor je dingen die je misschien spannend vindt, toch doet. Waardoor je ineens je bedrijf laat groeien bijvoorbeeld.

 

Als je je innerlijke kind heelt, dan hoef je niet meer in de buitenwereld op zoek te gaan naar de bevestiging dat jij goed genoeg bent. Je voelt dat vanbinnen. En dat is het meest waardevolle wat je kan voelen. Dat is de basis voor een vrij en gelukkig leven.

 

Heerlijk, toch?

 

Meld je daarom nu aan voor de eerstvolgende live middag “Heel je innerlijk kind” en ga van een opgejaagd gevoel en zoveel moeten naar overzicht en rust, zodat je voluit geniet van je gezin en je werk of bedrijf.

Hoe meld ik me aan?

1. Claim je plek en bestel je ticket door te klikken op de knop ``Ja, ik wil een vrij en gelukkig leven`` (er is plek voor maximaal 4 dames)

2. Ontvang de bevestigingsmail met alle informatie om er samen een waardevolle dag van te maken

3. Kom naar de live dag met een meditatiekussen (als je die hebt), een dekentje en comfortabel zittende kleding

4. Laat je deze dag door mij begeleiden in meditaties, een vleugje Reiki en opdrachten

Meest gestelde vragen

Wat is de prijs van de live middag?

Op dit moment is de prijs van de live middag 97,- inclusief btw. Ik zorg voor water, thee, koffie en fruit.

Wanneer is de eerstvolgende live middag?

De eerstvolgende live middag is op maandag 12 september in mijn praktijkruimte op zolder in Tilburg en is van 13.00uur tot 17.00uur. De inloop is vanaf 12.30uur.

Voor wie is de live middag?

Voor ambitieuze moeders die zich opgejaagd voelen en graag overzicht, rust en liefde voor zichzelf willen voelen, zodat ze voluit kunnen genieten van hun gezin en hun werk of bedrijf en waar ruimte is voor hun dromen en doelen.

 

Daarbij is het belangrijk dat je open staat om je te laten begeleiden in meditaties en dat je open staat voor het energetische stuk, in de vorm van Reiki. Je hoeft hier nog niets mee gedaan te hebben, als je er maar voor open staat.

Voor wie is de live middag niet?

De live middag is niet voor jou als je blijft hangen in zelfmedelijden en alleen anderen de schuld geeft van hoe je leven er nu uitziet. Het is belangrijk dat je kunt kijken naar je eigen aandeel en bereid bent om hier mee aan de slag te gaan.

 

De live middag is niet voor jou als je alleen maar pleisters wilt plakken met trucjes om voor (korte termijn) rust te ervaren. Het is belangrijk dat je contact wilt maken met je innerlijk kind door middel van meditatie en dat je open staat voor het energetische deel, in de vorm van Reiki.

 

Het traject is ook niet voor jou als je specifieke therapeutische begeleiding nodig hebt en depressieve gevoelens ervaart.

Wat is Reiki?

Reiki staat voor universele levensenergie en is overal om ons heen. Alles bestaat uit energie. Binnen Reiki betekent dat, dat alles bestaat uit Reiki. Ook door jou stroomt energie, stroomt Reiki.

 

Reiki heelt blokkades, waardoor je bepaalde zaken loslaat die je niet meer dienen. Daardoor ontspan je beter, voel je rust, ervaar je vertrouwen en heb je energie. Je slaapt beter en dieper, waardoor je zaken verwerkt (onder andere in je slaap verwerk je wat je overdag meemaakt, net als bij kinderen).

Waarom heb je gekozen voor de combinatie Reiki en het innerlijk kind tijdens deze live middag?

Om iets te kunnen veranderen is het belangrijk dat je ruimte creƫert om het te kunnen veranderen. Om in je dagelijkse leven andere keuzes te gaan maken, zodat je overzicht ervaart en rust voelt, heb je op energetisch vlak oude patronen op te ruimen en heb je te ontspannen.

 

Tijdens de live middag ‘gebruiken’ Reiki dan ook om te ontspannen, zodat we daarna makkelijker contact kunnen maken met ons innerlijk kind en deze kunnen helen.

 

Daarnaast zorgt Reiki ervoor dat je rust voelt, vertrouwen ervaart en energie hebt en wordt je creativiteit geactiveerd. Daardoor komen nieuwe ideeƫn voor verandering spontaan op. Dit zijn daarom geen opgelegde ideeƫn vanuit boeken of je coach, maar je voelt een intrinsieke motivatie voor deze veranderingen. Waardoor de toepassing van de veranderingen in je leven, veel gemakkelijker gaat.

Waarom zou ik deelnemen aan de live middag om mijn innerlijk kind de helen?

Met de live middag maak je je even los van alles wat je van jezelf moet. En als jij jezelf hier los van maakt, dan maak je je kinderen hier ook los van, waardoor zij zo lang mogelijk kind kunnen zijn.

 

Kinderen leren namelijk het meeste door jou na te doen. Dit gaat geheel onbewust. Als jij dus van alles van jezelf moet, altijd bezig bent, niet kunt ontspannen, vind dat je het niet goed doet, geen nee durft te zeggen, et cetera. Dan zien je kinderen dat (onbewust) als dat dit de manier is waarop ze hun leven horen te leiden, want hun moeder doet het immers ook.

 

Als je je kind dus een vrij en gelukkig leven gunt, dan heb je dat eerst zelf te leiden, voordat je kinderen dat kunnen doen. Gun jezelf dus deze ene middag, zodat je dat opgejaagde gevoel en al die moetjes links laat liggen en opgeladen, vol energie en vol plezier thuis komt, zodat je extra kunt genieten van je leven met je gezin en met je bedrijf of werk.

 

Een andere belangrijke reden om mee te doen, is dat kinderen zich zorgen om je maken als het met jou als moeder niet goed gaat. Ze gaan zich dan vaak aanpassen om niet tot last te zijn of ze gaan juist meer om aandacht vragen. Hoe dan ook, ze zijn dan (onbewust) vooral met jou bezig en niet met zichzelf, terwijl ze in deze leeftijdsfase vooral met zichzelf bezig horen te zijn.

 

Gun je kinderen dus een onbezorgde, vrij en gelukkige jeugd door je innerlijk kind te helen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en ontdekken en uitgroeien tot gelukkige en vrije volwassenen.