fbpx
Meld je aan voor het traject

Van opgejaagd gevoel naar overzicht en rust

Voor moeders met jonge kinderen
Eenmalige investering

PRIJS: 399,- (betaling in 1 keer)

Twee termijnen

PRIJS: 199,50 (betaling in 2 termijnen)


Er zijn op dit moment slechts 4 plekken beschikbaar om te starten in juni en de bonussen gelden slechts tot en met 2 juni 2023 23:59uur.
Dat er zoveel op je af zou komen als moeder had je niet verwacht. Je had wel bedacht dat het druk zou zijn, maar je bent nu continu aan het rennen en vliegen zonder een moment van rust.

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je alles voor elkaar hebt. Je hebt een prachtig gezin, een fijne partner en een eigen bedrijf. Je spreekt regelmatig af met vriendinnen en je helpt actief op de school of de sportvereniging van je kinderen. Maar zelf voelt het niet zo. Continu heb je een opgejaagd gevoel, vanaf het moment dat je ‘s ochtends wakker wordt tot het moment dat je in bed stapt.

  • * Je voelt je bij het opstaan eigenlijk al moe. Toch ga je gedurende de dag maar door en sta je amper stil. Het is voor jou heel normaal dat je je moe voelt, dus daar heb je maar mee te dealen, toch?

 

  • * Je voelt je opgejaagd, omdat je alle ballen hoog probeert te houden. Je wilt namelijk een goede moeder, partner, zus, dochter en vriendin zijn, je wilt betrokken zijn bij de school van jouw kinderen en je wilt goed zijn voor jouw klanten en/of collega’s, maar je hebt het idee dat dat niet lukt en dat je alles maar half doet/kunt doen.

 

  • * Je voelt je schuldig richting je kinderen. Telkens als het mama-dag is, neem je je voor om je telefoon weg te leggen en met je kinderen te spelen. Als je eenmaal bij je kinderen zit, betrap je jezelf erop dat je wat anders gaat doen. Je wilt het niet, maar je kan het niet laten. Het gaat gewoon vanzelf.

 

  • * Je voelt je geleefd, omdat je continu aan het opruimen bent. Ondanks dat lijkt jouw huis voor jouw gevoel alsnog fulltime een troep. Je wordt er gek van.

 

  • * Je zou zo graag meer rust willen voelen, maar jij staat altijd ‘aan’. Je benijdt mensen die rustig met een theetje op de bank gaan zitten en even niets doen. Jij wilt dat ook, maar je doet het niet. Zodra jij namelijk op de bank gaat zitten, dan wordt het opgejaagde en onrustige gevoel alleen maar erger. Je ziet dan de rommel in de kamer en je denkt aan alle dingen die je nog moet doen, zoals de boodschappen, een offerte sturen, even met jouw moeder bellen om te vragen hoe het gaat, et cetera, et cetera.

 

  • * Je hebt behoefte aan overzicht en structuur, zonder to do lijst raak je het overzicht volledig kwijt. Alleen deze lijst komt nooit af, waardoor je je opgejaagd voelt en tijd tekort hebt in een dag.

 

  • * Je bent regelmatig in tweestrijd tussen jouw gezin aan de ene kant en je werk en klanten/collega’s aan de andere kant. Je hebt met jezelf afgesproken dat je maximaal drie dagen en alleen overdag werkt. Maar je wilt ook heel graag jouw to do lijst af hebben en beschikbaar zijn voor jouw klanten. Daardoor ben je toch regelmatig in de avond en in het weekend aan het werk.

Je wilt zo graag van dat opgejaagde en onrustige gevoel af. Je wilt rust. Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je weet alleen niet hoe. Je hebt altijd het idee dat je voor iets of iemand het niet goed genoeg doet. Daardoor ga je alleen maar harder werken en wil je je heel graag nuttig voelen. Stilstaan is echt geen optie voor je, want dan voel je je nutteloos en daardoor voel je je rot. Dus ga je maar weer aan de slag.

 

Weet dat het ook voor jou mogelijk is om van een opgejaagd gevoel naar overzicht en rust te gaan, rust in je hoofd en rust in je lijf.

 

Ik weet en voel namelijk dat ook jij, juist jij, goed genoeg bent. Je voelt het alleen zelf nog niet. En daar wil ik je graag bij helpen. Het lijkt misschien nog ver van je bed, maar ik geloof dat ook jij van een opgejaagd gevoel naar overzicht, rust en liefde voor jezelf kan gaan, als je jezelf toestaat om om hulp te vragen. Je hoeft het niet alleen te doen. Dat doe je al zolang. Dat heeft je zo ver gebracht. Je bent zo sterk. En ook jij mag het even niet weten. Ook jij mag om hulp vragen en deze hulp aannemen.

 

Zeker voor je kinderen is het belangrijk dat je hiermee aan de slag gaat.

Kinderen leren voor 90% door na te doen en als ouder ben je daarin een heel groot voorbeeld. Door kinderen te laten zien hoe je met tegenslagen omgaat en hoe je aan jezelf kunt werken, zodat je overzicht, rust, vertrouwen, ontspanning en vooral liefde voor jezelf voelt, worden ze weerbaarder en zelfverzekerder en gaan ze ook (nog) meer van zichzelf houden. Dit dragen ze de rest van hun leven mee en is de allerbelangrijkste basis voor een vrij leven waarin ze hun doelen kunnen bereiken. Dat wil je toch voor je kind(eren)?

 

Laten we dus samen je jas van alle moetjes uittrekken, zodat je je weer rustig, vol vertrouwen en jezelf voelt en je daardoor kunt genieten van het leven en van je gezin en bedrijf.

Ik wil je graag laten voelen dat je niet alleen maar bezig hoeft te zijn om je nuttig en goed genoeg te voelen. Jij bent in de basis goed zoals je bent. Daar werken we samen naartoe in het traject “Van opgejaagd gevoel naar overzicht en rust”.

In onze samenwerking ga je:

overzicht creëren, omdat je begrijpt waar je opgejaagde gevoel vandaan komt

rust voelen, omdat je overzicht hebt en jezelf en het opgejaagde gevoel beter begrijpt

zien, geloven, voelen en ervaren dat ook jij het goed genoeg doet en dat ook jij goed genoeg bent

het opgejaagde gevoel bij de kern aanpakken, zodat dit niet verandert voor maar even, maar voor de rest van je leven

naast het opgejaagde gevoel bij de kern aanpakken ook aan de slag met praktische stappen om overzicht, rust en liefde voor jezelf in je dagelijkse leven te voelen

weer genieten van je leven met je gezin, werk, familie en vrienden

ontdekken wat je precies kunt doen als je het gevoel hebt dat het je teveel wordt

voel je je weer een gezellige, leuke moeder in plaats van een gefrustreerde en gestreste moeder

stappen zetten, zodat je je rustiger en zelfverzekerder voelt als vrouw en als moeder

prioriteiten stellen, zodat je veel meer van je kind geniet en het thuis veel gezelliger en rustiger is

niet meer twijfelen wat nou het beste is voor jou en je gezin, maar diep van binnen voelen wat de juiste keuzes zijn en daar volledig vanuit rust achter staan.


Er zijn op dit moment slechts 4 plekken beschikbaar om te starten in juni en de bonussen gelden slechts tot en met 2 juni 2023 23:59uur.
Eenmalige investering

PRIJS: 399,- (betaling in 1 keer)

Twee termijnen

PRIJS: 199,50 (betaling in 2 termijnen)

In het traject Van opgejaagd gevoel naar overzicht en rust krijg je:

10 weken 1-op-1 coaching via de mail

om ervoor te zorgen dat je na 10 weken van het opgejaagde gevoel naar een gevoel van overzicht en rust gaat

praktische coachopdrachten

waardoor je overzicht krijgt en ontdekt hoe je in je dagelijkse leven rust en liefde voor jezelf gaat voelen

3 energy healings (t.w.v. 207,-)

in de vorm van Reiki-sessies, waarmee we oude patronen opruimen en zo ruimte creëren, waardoor je de stappen die je in de opdrachten per mail zet, ook daadwerkelijk kan gaan toepassen

onbeperkt mailcontact

op werkdagen overdag, zodat je me altijd kunt bereiken als het even niet gaat zoals je graag zou willen of juist als je met dat theetje op de bank hebt gezeten en je dat rust gaf

begeleide meditaties

om diep van binnen die dingen die jou tegenhouden te transformeren, zodat je blijvend rust voelt

Bonussen als je je binnen 48 uur na de gratis training aanmeldt

strippenkaart voor de online Reiki groepssessies

zodat jij, wanneer het jou uitkomt, een moment van ontspanning en tijd voor jezelf kunt pakken

1-op-1 Coachsessie online of in mijn praktijkruimte

Eenmalige investering

PRIJS: 399,- (betaling in 1 keer)

Twee termijnen

PRIJS: 199,50 (betaling in 2 termijnen)


Er zijn op dit moment slechts 4 plekken beschikbaar om te starten in juni en de bonussen gelden slechts tot en met 2 juni 2023 23:59uur.

Niet goed geld terug garantie

Als je tijdens de eerste twee weken merkt dat het niet bij je past, dan krijg je het volledige bedrag terug. Belangrijk is dan wel dat je de eerste Reiki-behandeling hebt gehad en je actief aan de slag bent gegaan met de opdrachten via de mail.