fbpx
Meld je aan voor de

Heartflow VIP-sessie

Voor coaches die hun bedrijf willen laten groeien vanuit rust en vertrouwen en minder hard werken

Wat Heartflow VIP-sessie jou oplevert

 • * In een VIP-sessie van 4 uur nemen we jou en jouw bedrijf op mindset-, energie- en strategiegebied onder de loep.
 • * Aan het eind van de sessie heb jij duidelijke, concrete en praktische stappen en handvatten om verder te gaan.
 • * We starten met een Reiki-behandeling van 45 minuten, waardoor jij in een diepe ontspanning komt, blokkades opruimt en meer energie krijgt.
 • * Door de Reiki-behandeling maak je daarna tijdens (en na) de VIP-sessie keuzes vanuit jouw hart en dus de juiste keuzes die bij jou passen en ervoor zorgen dat jij meer klanten en omzet aantrekt.
 • * Je krijgt duidelijkheid in waar je naartoe wilt en hoe je daar komt.
 • * Je ervaart focus, zodat het voor jou heel duidelijk is hoe jij meer klanten krijgt.
 • * Ik geef jou sturing in de juiste richting die bij jou past.
 • * De reactie van één van mijn klanten na de VIP-sessie: Rust, Focus, Liefde, Doen en Durven!

Praktische informatie

 • * De VIP-sessie duurt 4 uur achter elkaar.
 • * De sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte aan huis.
 • * We starten eerst met een Reiki-behandeling van 45 minuten. Daardoor ga jij uit jouw hoofd en in jouw lijf. We ruimen bepaalde blokkades op, zodat jij niet meer vanuit angst, maar vanuit vertrouwen en rust de juiste keuzes maakt voor jouw bedrijf, niet alleen vanuit jouw hoofd, maar vooral ook vanuit jouw hart. Zo kom je in de Heartflow.
 • * De VIP-sessie is voor jou als je al een bedrijf hebt, er vol voor wilt gaan, je volledig van jouw bedrijf wilt leven, nog geen tot maximaal 1500,- per maand omzet en vastloopt.
 • * Na 2 weken na onze VIP-sessie hebben we een afspraak voor een Reiki afstandsbehandeling om je een boost te geven en een laag dieper te gaan.
 • * Na 4 weken na onze VIP-sessie hebben we een online coachsessie via Zoom van 30 minuten om te bespreken hoe het gaat en nog wat zaken bij te schaven.
 • * Bonussen: Als jij je nu aanmeldt voor de Heartflow VIP-sessie dan krijg je mijn online training “In 7 stappen nieuwe klanten aantrekken” t.w.v. 97,- en deelname aan de eerstvolgende Heartflow Business Healing op 30 november t.w.v. 27,- cadeau.
 • * Deze bonussen gelden slechts tot en met 18 november 23:59uur.

Eenmalige investering

PRIJS NU: 699,- tijdelijk vrijgesteld van btw

Twee maandelijkse investering

PRIJS: 374,50 per maand tijdelijk vrijgesteld van btw

Wil je eerst liever kort overleggen of de Heartflow VIP-sessie voor jou de juiste stap is?

 

Vraag dan nu via onderstaande knop een matchcall aan.

Ik heb Selma ingeschakeld toen ik vastliep in het ontwikkelen van mijn bedrijf. Ik had een diepe wens voor het creëren van een passief inkomen. Ik kende de strategieën (rondom marketing en bijv. een funnel), maar ik zag nog niet duidelijk voor me hoe dit ook voor mij kon werken. Ik liep tegen allerlei dingen aan waardoor ik voor mijn gevoel niet vooruit kwam. Ik had geen overzicht en wist niet waar ik moest beginnen. Ik vond de praktische uitvoering complex en had (achteraf gezien) ook nog wel te dealen met een aantal hardnekkige overtuigingen.

 

Selma heeft mij vanaf de basis meegenomen in het opzetten en het maken van mijn online programma, en ook bij het starten met social media advertenties. Ze heeft er voor gezorgd dat ik met een duidelijk stappenplan aan de slag kon gaan, een plan wat ik vervolgens alleen maar hoefde te volgen! Ze maakte daarmee al mijn grote doelen heel behapbaar en haalbaar.
Natuurlijk waren er hobbels op de weg ernaar toe, maar Selma heeft altijd de potentie in mij gezien én in mijn bedrijf. Haar vertrouwen in mij heeft super veel goeds gedaan voor mijn bedrijf!
Dankzij Selma is het vertrouwen in mijn eigen kunnen enorm gegroeid (en daarmee mijn bedrijf ook!)

 

Als coach is Selma warm en liefdevol, maar ze kan ook kritisch en direct zijn. Ze weet precies de juiste vragen te stellen om je weer op weg te helpen. Ze heeft kennis van zaken en ze combineert het praktische super goed met het persoonlijke (tot de diepere lagen!). Haar ervaring met o.a. reiki is super waardevol geweest in het traject.

 

Ik kan Selma van harte aanraden aan alle onderneemsters die niet weten waar ze moeten beginnen met het opzetten of opschalen van hun bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat ik maar één van de velen ben die de coaching en hulp van Selma goed kunnen gebruiken!

Tjarda – postpartum doula
Mega super dankjewel voor een ontzettende waardevolle VIP-sessie!

Al snel kwamen we er achter dat er een stuk uit mijn verleden ‘aangepakt’ moest worden, voor we door konden.
Dit was niet waarvoor ik kwam en er zin in hebben had ik dan ook niet. Terug gaan naar mijn verleden, waar ik genoeg verdriet heb gehad.
Ik had toch geen behoefte aan meer verdriet. Verleden is verleden.

Toch zijn we, ben ik, er voor gegaan. En wauw, wat heeft mij dit veel gebracht!
Aan het einde vond ik rust en had ik nog meer zin om te DOEN. Weg met negatieve belemmeringen, wat onzekerheden, weg oude mindset.
Hallo meer positiviteit, hallo nieuwe mindset. Doen en doorpakken/door knallen met mijn praktijk :-D.

Had er al zin in, ik was al goed op weg. Maar die zin is er nu alleen maar meer.
Dag erop, want ik had even nodig om alles te laten dalen, ben ik dan ook heerlijk meteen aan de slag gegaan met deze positieve verandering.

Wat is het toch heerlijk om meer rust te ervaren, handvatten te hebben en een helpende hand te krijgen die je even weer mee helpt de richting in te gaan waar je heen wilde.

 

Nogmaals dankjewel lieve Selma.

Christel – Voetreflextherapeut, gespecialiseerd in Babyvoetreflexologie

Eenmalige investering

PRIJS NU: 699,- tijdelijk vrijgesteld van btw

Twee maandelijkse investering

PRIJS: 374,50 per maand tijdelijk vrijgesteld van btw

Wil je eerst liever kort overleggen of de Heartflow VIP-sessie voor jou de juiste stap is?

 

Vraag dan nu via onderstaande knop een matchcall aan.