fbpx
Meld je aan voor het

Reiki afstandspakket

Voor moeders die zich weer zichzelf willen voelen en rust willen ervaren, zodat ze de vrouw en moeder kunnen zijn die ze graag willen zijn
Eenmalige investering

PRIJS Normaal gesproken: 185,25
PRIJS NU: 149,-

Twee maandelijkse investering

PRIJS Normaal gesproken: 92,63 per maand
PRIJS NU: 74,50 per maand

Door het Reiki afstandspakket:

voel je je weer jezelf

voel je je weer jezelf

als vrouw, als partner, als moeder, als dochter, als vriendin, als werknemer/ondernemer, et cetera

voel je ontspanning en rust

voel je ontspanning en rust

doordat je blokkades doorbreekt, opruimt en loslaat

kun je de vrouw zijn die je wil zijn

kun je de vrouw zijn die je wil zijn

zodat je de moeder kunt zijn die je graag wil zijn, ongeacht welke opvoedingsstijl, hoeveel dagen opvang, borstvoeding of flesvoeding, et cetera

is er rust in huis

is er rust in huis

omdat jij rust voelt en daardoor je kinderen dit ook voelen, want hoe jij je voelt, werkt door naar je kinderen

zit je lekkerder in je vel

zit je lekkerder in je vel

omdat de onrust in jou plaatsmaakt voor rust in je hoofd en in je lijf

krijg je inzichten

krijg je inzichten

in je eigen situatie en wat je kunt doen om het te veranderen

laad je op, voel je je alsof je de wereld weer aan kunt

laad je op, voel je je alsof je de wereld weer aan kunt

en heb je gedurende de dag meer energie, waardoor je die to-do's op je lijst zo afstreept

Hoe gaat een Reiki afstandsbehandeling in zijn werk?

In het Reiki afstandspakket zitten 3 Reiki-sessies op afstand van 45 minuten. De afspraak duurt in totaal 1 uur en 15 minuten, omdat we van tevoren en naderhand nog een gesprek hebben. Je ontvangt van mij een link van Zoom om te videobellen voor de Reiki-sessie. Hieronder neem ik je stap voor stap mee hoe zo’n sessie verloopt.

 

Op het afgesproken tijdstip starten we ons gesprek via Zoom. Je zit op een plek waar je een uur en een kwartier niet gestoord wordt en je hebt lekker je comfortabel zittende kleding aan. Een dekentje ligt al klaar, zodat je die over je heen kan trekken als je klaar gaat liggen voor de Reiki-sessie.

 

Eerst praten we even bij. Daarna starten we de Reiki-sessie. Je kunt dan nog even naar de wc, want ik heb dan 5 minuten de tijd nodig voor een meditatie om me op jou af te stemmen. Je gaat dan meteen liggen (als je terugkomt van de wc), trekt je deken over je heen en sluit je ogen.

 

Na die 5 minuten start ik de Reiki-sessie die ongeveer 45 minuten duurt. Dit doen we in stilte. Je mag zelf meditatiemuziek of natuurgeluiden omzetten, maar dat hoeft niet. Ik laat het je weten als we klaar zijn met de sessie. Dan neem je even de tijd om ‘wakker te worden’ en kom je vervolgens overeind.

 

Tot slot hebben we een gesprek over wat we beiden hebben ervaren en dan kun je je vragen stellen. Vervolgens sluiten we af en ben ik via de mail bereikbaar als er de dagen na de sessie nog vragen oppoppen.

 

Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link om de Reiki afstandsbehandelingen in te plannen in mijn agenda.

Bonus binnen 24 uur

Als je je binnen 24 uur aanmeldt, dan krijg je korting op het Reiki afstandspakket en krijg je een online Reiki sessie ter waarde van 29,99 cadeau. Deze online Reiki sessie geef ik 1 keer per maand via een besloten Instagramaccount.

 

Normaal gesproken is de investering voor het Reiki afstandspakket met 3 Reiki afstandsbehandeling en 1 online Reiki sessie 185,25, maar als je je binnen 24 uur aanmeldt, dan is de investering slechts 149,- of in 2 termijnen van 74,50.

Eenmalige investering

PRIJS Normaal gesproken: 185,25
PRIJS NU: 149,-

Twee maandelijkse investering

PRIJS Normaal gesproken: 92,63 per maand
PRIJS NU: 74,50 per maand