fbpx

Start 2022 zelfverzekerd

Wees dankbaar voor de lessen van dit jaar en krijg alle tools om van 2022 een fantastisch jaar te maken

Herken jij het volgende?

 • * Ben je bang voor wat een ander van jou vindt of wat een ander vindt van wat jij zegt?
 • * Denk je dat je een nieuwe uitdaging niet aandurft te gaan, omdat je door jouw onzekerheid teveel stress ervaart?
 • * Denk je dat het jou niet gaat lukken om van 2022 een fantastisch jaar te maken waarin jij vol zelfvertrouwen en toewijding aan een nieuwe baan of je eigen bedrijf start?
 • * Zorg je vooral voor anderen, cijfer je jezelf snel weg en word je daardoor alleen maar onzekerder?
 • * Denk je nu 2021 is alweer voorbij gevolgen en ik heb me er weer doorheen geslagen?
 • * Weet je van jezelf dat je op 18 januari jouw goede voornemens al vergeten bent en komt er niets van terecht?
 • * Vind je de stap naar een functie met meer uitdagend spannend, maar zou je dat in 2022 wel graag willen?

En wil jij graag…

 • * niet altijd zo streng zijn voor jezelf?
 • * vertrouwen in jezelf en geloven dat jij het wel kan?
 • * iemand zijn die ‘s ochtends naar haar werk kan fietsen zonder zenuwachtig te zijn over of je vandaag fouten gaat maken?
 • * in 2022 in een vergadering jouw mening durven uiten, zonder bang te zijn voor wat anderen van jou denken?
 • * in 2022 een fantastische baan als leidinggevende of een fantastisch eigen bedrijf starten?
 • * 2022 starten met meer lef?

Doe dan mee met de training “Start 2022 zelfverzekerd”

Het is tijd voor verandering lieve vrouw. Ik zie zoveel vrouwen die dit jaar het grootste gedeelte van de tijd alleen maar hebben gebaald. Van zichzelf. Zich onzeker hebben gevoeld. Vrouwen in alle lagen van de samenleving. Niet alleen die vrouw die full-time moeder is en twijfelt of ze wel een goede moeder is, maar ook die vrouw die een leidinggevende functie is en onzeker is of ze het wel goed genoeg doet allemaal. Onzekerheid is een van de grootste problemen voor veel vrouwen. En ook een van de dingen waar maar bar weinig aan wordt gedaan. Terwijl je zoveel minder van alles geniet als je onzeker bent!


ABBRSD (54 van 74)

Door de training Start 2022 zelfverzekerd

 • * neem ik je mee in hoe jij dankbaar kunt zijn voor de lessen van 2021.
 • * krijg je alle tools aangereikt om ervoor te zorgen dat 2022 een fantastisch jaar wordt met een geweldige baan of een geweldig eigen bedrijf.
 • * start jij 2022 krachtig en vanuit positieve energie, vanuit de juiste energie.
 • * ben je onderdeel van een groep gelijkgestemde vrouwen waarmee je samen 2021 afsluit.
 • * heb je alles in huis om 2022 met meer zelfvertrouwen te starten.

Praktische informatie

 • * We starten op maandag 20 december 2021.
 • * De training duurt tot en met 9 januari 2022.
 • * Elke maandag zet jij jouw intentie voor die week.
 • * Elke vrijdag vieren we onze successen voor de juiste energie.
 • * 2 Keer geef ik een live masterclass.
 • * 2 Keer geef ik live een online Reiki groepssessie.
 • * 1 Keer krijg je een opgenomen masterclass.
 • * Alles vindt plaats in een besloten Facebookgroep.
 • * De prijs is 247,- Betaling in 2 termijnen van 123,50 per maand is mogelijk.
 • * Als je vorig jaar mee hebt gedaan met “Start 2021 zelfverzekerd”, dan krijg je maar liefst 50%. Heb jij vorig jaar mee gedaan en wil jij dit jaar weer mee doen? Stuur dan een mail naar info@coachingspraktijkvannoije.nl

Wat anderen zeggen over coaching en trainingen van Selma van Noije

Wat Selma omschreef als doel voor de online training, daar herkende ik mezelf volledig in.

 

Ik wilde meer vrijheid in mijn brein ervaren. De belemmerende overtuigingen dat ik niet goed genoeg ben of saai en dat mensen mij toch niet leuk vinden… die onzekerheid over mezelf en mijn kunnen, daar wil ik graag afstand van nemen.

 

Deze training sprak me heel erg aan en ben er positief aan begonnen. Het programma zit vol goede oefeningen en er zijn online vragenuurtjes.

 

Selma is een vrolijke, spontane, positieve en gemotiveerde persoonlijkheid die begrijpt hoe je je voelt. Ik heb veel aan haar en deze cursus gehad.

 

Super leuke training waar je echt wat mee kan.

Saskia
Na een mindere periode in mijn leven ben ik aan het onderzoeken hoe ik dingen anders kan zien en anders kan doen. Welke patronen mag ik gaan doorbreken? Waar word ik blij van?

 

Via Facebook kwam ik de challenge ‘Van droom naar werkelijkheid’ van Selma tegen en heb ik me aangemeld. En werd ik de gelukkige winnaar van een coachsessie om samen met Selma naar mijn kernwaarden op zoek te gaan.

 

Selma weet een mooie balans houden, ze straalt rust uit maar pakt ook goed door wanneer dat nodig is. In een intensieve maar fijne sessie heb ik inzicht gekregen welke waarden voor mij het belangrijkste zijn.

 

Ik heb nog een weg te gaan, maar ik heb nu een mooie richtingaanwijzer in handen om keuzes te maken en mijn eigen koers te bepalen. Dank je wel, Selma!

Eefje
De training heeft me bewust gemaakt, dat ik door positieve gedachten en visualisatie meer kan bereiken. En door mijn doelen op papier te zetten, ze duidelijker voor mezelf worden.

 

De visualisaties vind ik heel mooi en helend. Vooral via de ‘wondervisualisatie’ deed mij heel veel

Petra

Na verschillende gebeurtenissen en een steeds drukker leven en steeds verder achter alles aan te  hollen kwam dan toch het inzicht dit is het niet, maar wat dan….grote stap genomen en uit mijn eigen bedrijf gestapt en is mijn compagnon verder gegaan zonder mij.
Van 19 jaar zelfstandig zijn naar huisvrouw/moeder. Een goede beslissing maar toen mocht ik met mezelf aan de gang. Hoe doe je dat als je het wel weet maar niet kunt/lukt. De stap hulp zoeken !! En toen kwam Selma in het vizier op social media met diverse verhalen waarin ik dingen las en ik dacht dat wil ik/herken ik…
Dus een afspraak gemaakt voor intake. Door met Selma naar verschillende dingen te kijken en bespreken kwamen er inzichten. De inzichten samen met de oefeningen hebben mij rust gebracht. Ook de verschillende online workshop hebben eraan bij gedragen dat ik weer kan zien wie ik ben en wat ik wil en waar ik voor sta.
Selma wist altijd wel een hulpmiddel in te zetten of een oefening te doen. Door haar prettige energie werd ik geprikkeld en ging ik aan de slag. Ook de sfeer op haar praktijk gaf me een prettig gevoel. Selma haar enthousiasme was ook zeker aanwezig en heb haar ook zien ontwikkelen tijdens mijn eigen proces. Selma was voor mij de persoon die ik nodig had aan de zijlijn om mezelf te gaan zien.
Dank je voor de hulp om de afslagen te maken en te nemen in de weg van het leven.

Annette
De online groepshealing Reiki die ik bij Selma heb gevolgd was zo’n bijzondere ervaring! Tijdens de healing voelde ik mijn armen zwaar worden en kon ik ze bijna niet bewegen, maar dat voelde eigenlijk wel fijn. En ik leek soms in slaap te vallen, maar dan toch net niet… Het is moeilijk uit te leggen wat je ervaart 😊 In elk geval een enorm diepe ontspanning, heerlijk!

 

Selma heeft een prettige stem en vertelt na afloop ook wat ze precies heeft gedaan. En dat allemaal vanuit je eigen kamer, onder je eigen dekentje maar wel met een groep, vond ik geweldig!

Anne
Na een paar drukke dagen met veel onrust in mijn hoofd en een pijnlijk lijf, was ik enorm toe aan rust en een moment voor mezelf. Ik had al eerder een hele positieve ervaring gehad met een reiki behandeling bij Selma. Ik voelde toen allerlei sensaties in mijn lijf (zoals tintelingen en een zwaar gevoel), en naderhand voelde ik me lichter, alsof het meer stroomde. Ook was de pijn in mijn schouder verminderd. Selma wist precies de plekken te benoemen waar ik de sensaties gevoeld had/ waar ik mijn pijn ervaarde.

 

Ik besloot om ook de reiki groepshealing te ondergaan, nieuwsgierig naar hoe de uitwerking dan zou zijn. De groepshealing heeft me een heerlijk relaxed en super kalm gevoel opgeleverd. Ik heb de nachten erna zo heerlijk diep geslapen! Ik kan een sessie bij Selma absoluut aanraden, ze heeft zo’n prettige, zachtaardige stem. Ze stelt je gerust en laat je op je gemak voelen om vervolgens gemakkelijk in ontspanning te zakken! Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn

Tjarda

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en nu run ik een succesvolle online coachingspraktijk.

Jarenlang was ik bang om fouten te gaan en om af te gaan bij alles wat ik deed. Ik durfde niet echt te gaan staan voor waar ik in geloofde en wat ik graag wilde, het coachen van anderen. Ik gaf mijn mening niet en deed alles voor anderen, om hen te pleasen en te vriend te houden. Ik overschreed telkens mijn grenzen.

Nadat ik me zo lang zo ontzettend gefrustreerd voelde, omdat ik niet die zelfverzekerde vrouw was die ik wilde zijn, besloot ik het anders te gaan doen. Ik startte met investeren in mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling, door middel van familieopstellingen, coaching, NLP-trainingen en businesscoaching.

Door deze investeringen lukte het me om uit te groeien tot een zelfverzekerde vrouw met een succesvolle online coachingspraktijk, die voelt, weet en gelooft dat ze écht wat te doen heeft hier op aarde.

Ik werk met de leukste vrouwen die ook die succesvolle en zelfverzekerde versie van zichzelf willen zijn. En ik kan mijn werk en tijd precies indelen, zoals ik dat wil.

Door te werken aan mezelf ben ik gaan geloven dat ik goed genoeg ben en dat ik het waard bent. Dat is voor mij de basis om verder te groeien en alles te kunnen bereiken wat ik wil. Daarom heb ik vrouwen om terug te gaan naar de basis, terug te gaan naar geloven in zichzelf. Vanuit daar kan ook jij verder groeien.

Daar wil ik jou heel graag bij helpen, dus meld je nu snel aan voor “Start 2022 zelfverzekerd”.

Want lieve vrouw, het is tijd. Het is nu echt, echt tijd. En dat weet je zelf ook. Het is klaar met elke dag weer denken: “Ach, maar ik sla mezelf er wel doorheen. Ik mag niet klagen. Er zijn ergere dingen in het leven.” Ja, er zijn ergere dingen in het leven, maar dit is JOUW leven. En stiekem weet je van jezelf dat je alles eruit wilt halen, maar je drukt jezelf keer op keer weg. Dat mag echt anders. En ik daag je uit.

Als je na 1 week het gevoel hebt dat het niets voor je is, dan mag je uitstappen en krijg je het volledige bedrag terug. Voorwaarde is dan wel dat je in de eerste week actief mee hebt gedaan in de Facebookgroep, met de online Reiki groepssessie en met de live masterclass.


En echt lieve vrouw, je bent tot hier gekomen. Je hebt tot hier gelezen. Waar wacht je nog op? Laat dit het teken zijn dat je hier iets mee mag doen. Een kleine stap in de juiste richting.