fbpx
Meld je aan voor het online programma

Van opgejaagd gevoel naar overzicht en rust

Voor moeders met jonge kinderen die niet alleen maar moeder willen zijn, maar zich weer zichzelf willen voelen
Eenmalige investering online programma

PRIJS normaal gesproken: 297,-
PRIJS pilot: 197,- (betaling in 1 keer)

Twee termijnen online programma

PRIJS normaal gesproken: 148,50
PRIJS pilot: 98,50 (betaling in 2 termijnen)

Dat er zoveel op je af zou komen als moeder had je niet verwacht. Je had wel bedacht dat het druk zou zijn, maar je bent nu continu aan het rennen en vliegen zonder een moment van rust.

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je alles voor elkaar hebt. Je hebt een prachtig gezin, een fijne partner en een eigen bedrijf. Je spreekt regelmatig af met vriendinnen en je helpt actief op de school of de sportvereniging van je kinderen. Maar zelf voelt het niet zo. Continu heb je een opgejaagd gevoel, vanaf het moment dat je ‘s ochtends wakker wordt tot het moment dat je in bed stapt.

Herken je het volgende?

  • * Aan de buitenkant lijkt het alsof je het goed voor elkaar hebt, maar je bent bang dat er een moment komt dat je door de mand valt en dat mensen zien dat je niet al die ballen hoog kunt houden.

 

  • * Je bent heel streng voor jezelf en je mag geen fouten maken. Alles moet goed zijn. Je zegt daarom overal maar ja op, want nee zeggen is een teken dat je iets niet aan zou kunnen of dat het niet goed zou gaan. Dat ja zeggen gaat automatisch, terwijl je soms ook wel eens nee zou willen zeggen en niet alle verantwoordelijkheden op je schouders zou willen nemen.

 

  • * Je voelt je moe vanaf het moment dat je ’s ochtends wakker wordt tot het moment dat je naar bed gaat. Maar je gaat toch door, ondanks dat je je moe voelt, want je bent niet anders gewend.

 

  • * Door die vermoeidheid ben je snel prikkelbaar, want je hebt van alles in je hoofd zitten wat nog gedaan moet worden. En jij bent degene die het moet doen, omdat het anders niet gedaan wordt of niet goed gedaan wordt. Het mag wel eens gedaan zijn met die vermoeidheid, vind je. Hoe fijn zou het zijn om energie over te houden, in plaats van dat je het gevoel hebt achter de feiten aan te lopen en in de avond geen puf meer te hebben?

 

  • * Wat ik bij veel van mijn klanten zie, is dat ze altijd bezig zijn, want als ze bezig zijn, dan zijn ze nuttig. Ze geloven diep vanbinnen dat ze pas goed genoeg zijn als ze nuttig bezig zijn. Stilstaan is geen optie, want dan voelen ze zich rot. Dat opgejaagde gevoel wat ze hebben, dat wordt dan alleen maar groter.

Het laatste waar je op zit te wachten, is dat mensen je een zeurpiet vinden. Je wil niet zielig gevonden worden. Je wil dat mensen je zien als een krachtige en zelfverzekerde vrouw die alles onder controle heeft, maar voor jezelf voelt dat niet altijd zo.

 

Je hebt in je jeugd genoeg meegemaakt en je hebt een hekel aan mensen die daarin blijven hangen, aan mensen die vol zelfmedelijden zitten.

Daarom doe je er alles aan om je daar niet op te focussen, zodat andere mensen je niet irritant vinden. Daarom zeg je heel vaak dat het goed met je gaat, terwijl dat niet altijd zo is. Je wil dat iedereen ziet hoe sterk je bent.

 

En het mooie is dat je ook zo onwijs sterk bent. Anders zou je niet kunnen staan waar je nu staat. De andere kant is, is dat de rust ver te zoeken is en het opgejaagd en gestreste gevoel overheerst. Je wil het namelijk allemaal zo goed doen en je durft bijna geen nee te zeggen.

 

Buikpijn krijg je ervan, omdat je zo erg baalt dat je weer over je grenzen heen hebt laten gaan en niet duidelijk hebt gezegd dat je het er niet mee eens bent. Je kan jezelf wel voor je kop slaan, omdat je het weer hebt laten gebeuren.

 

Je vindt het heerlijk om moeder te zijn en tegelijkertijd wil je niet alleen maar moeder zijn.

Je wil ook ondernemer/werknemer zijn, partner zijn, vriendin zijn, van betekenis zijn voor anderen en jezelf blijven ontwikkelen op werkvlak. Je wil quality tijd voor jezelf en ook samen met je partner, maar je voelt je vaak schuldig als je voor jezelf kiest.

Soms verlang je naar de tijd zonder kinderen.

Daarna voel je je schuldig, omdat je deze gedachte hebt, want je houdt zielsveel van je kinderen.

De reden dat al het voorgaande speelt en de reden dat je je moe, onzeker, gefrustreerd en gestrest voelt, is, omdat je last hebt van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade.

 

Hoe vaak in een week heb je een vorm van deze gedachte? Bijvoorbeeld “Ik ben geen goede moeder”, “Ik heb het weer verpest als partner” of “Wat ik doe op mijn werk is niet goed genoeg.” Is dat dagelijks, 5 keer per week, 3 keer per week?

 

En word je hier knettergek van?

 

Dat snap ik helemaal. Deze gedachte heeft namelijk heel veel invloed. Het heeft invloed op hoe jij je voelt, dus de energie die je uitstraalt en energie is besmettelijk. Denk maar eens aan je partner die chagrijnig thuiskomt. De sfeer thuis en jouw eigen humeur gaan dan ook mee naar beneden.

 

De “Ik ben niet goed genoeg” blokkade heeft dan ook invloed op je hele leven, op hoe je je kinderen opvoedt, op de relatie met je partner, familie en vrienden, op je werk, et cetera.

 

Zeker voor je kinderen is het belangrijk dat je hiermee aan de slag gaat.

Kinderen leren voor 90% door na te doen en als ouder ben je daarin een heel groot voorbeeld. Door kinderen te laten zien hoe je met tegenslagen omgaat en hoe je aan jezelf kunt werken, zodat je overzicht, rust, vertrouwen, ontspanning en vooral liefde voor jezelf voelt, worden ze weerbaarder en zelfverzekerder en gaan ze ook (nog) meer van zichzelf houden. Dit dragen ze de rest van hun leven mee en is de allerbelangrijkste basis voor een vrij leven waarin ze hun doelen kunnen bereiken. Dat wil je toch voor je kind(eren)?

 

Wil je hier dus iets aan veranderen en wil je je eindelijk weer jezelf voelen? Dan heb je deze blokkade te doorbreken.

En dat is wat je doet in het online programma “Van opgejaagd gevoel naar overzicht en rust”. Hierin ga je de blokkade niet met je ratio doorbreken door alleen maar op de oppervlakte aan de slag te gaan met bijvoorbeeld affirmaties, jezelf 3 complimenten geven per dag, leren nee zeggen.

 

Nee, je gaat de blokkade in het online programma op een diepe laag doorbreken, op onbewust niveau, zodat je dit heelt en transformeert en je het de rest van je leven verandert en je je weer jezelf voelt.

Door het online programma:

voel je je weer jezelf en niet meer alleen maar moeder

creëer je balans tussen werk en gezin door de praktische opdrachten en helende meditaties

voel je rust, doordat er balans is tussen werk en gezin

weet je wat je kan doen voor qualitytime met je partner

ga je van een gevoel van onrust naar een ontspannen gevoel

ga je van onzeker en gestrest naar een ontspannen en zelfverzekerde moeder

kun je de moeder zijn die je graag wil zijn, ongeacht welke opvoedingsstijl, hoeveel dagen opvang, borstvoeding of flesvoeding, et cetera

Eenmalige investering online programma

PRIJS normaal gesproken: 297,-
PRIJS pilot: 197,- (betaling in 1 keer)

Twee termijnen online programma

PRIJS normaal gesproken: 148,50
PRIJS pilot: 98,50 (betaling in 2 termijnen)

Hoe gaan we dit bereiken?

Ik geloof erin dat je alleen rust kunt creëren als je niet alleen praktische tips en tricks toepast, maar vooral ook op een diepere, onbewuste laag oude patronen opruimt. Zo zorg je ervoor dat je eigen vervelende ervaringen van vroeger je gezinsleven van nu niet meer beïnvloeden.

 

Daarom combineer ik praktische opdrachten met begeleide meditaties/visualisaties die een laag dieper gaan dan de gratis meditaties op Youtube.

 

Je gaat met de modules aan de slag, zodat er bij jou ruimte ontstaat, je overzicht ervaart en je rust voelt. Vanuit die rust voel je dat je goed genoeg bent, wat je ook doet. Daardoor voel je je weer jezelf, kun je weer genieten en trots zijn op jezelf en alles wat je al hebt bereikt.

 

Wil je hier hulp bij en ook op energetisch niveau oude bagage opruimen om nog sneller resultaat te voelen? Dan kun je kiezen voor het online programma VIP. Daarbij krijg je 2 coachsessies en 2 Reiki afstandsbehandelingen.

 

Ben je er klaar voor om je weer jezelf te voelen en niet meer alleen moeder te zijn?

 

Meld je dan nu aan voor het online programma “Van opgejaagd gevoel naar overzicht en rust”.

De verschillende modules:

Module 1

Van continu moe naar energieke moeder

Module 2

Van het gevoel niet goed genoeg te zijn en altijd iets of iemand tekort te doen naar naar je goed genoeg voelen

Module 3

Van opgejaagd door de ochtend- en avondstress naar rust in de tent

Module 4

Van altijd te weinig tijd in een dag naar balans tussen werk en gezin

Module 5

Niet meer alleen moeder zijn, maar je weer jezelf voelen zonder schuldgevoel

Module 6

Optimaal genieten met je gezin in het hier en nu

Extra's

Meditaties en visualisaties om je weer jezelf te voelen

Inhoud van het online programma

14 Video's

14 Video's

4 Besloten podcastafleveringen

4 Besloten podcastafleveringen

8 Meditaties/visualisaties

8 Meditaties/visualisaties

6 Digitale werkboeken

6 Digitale werkboeken

Bij elke module de mogelijkheid om digitaal je vraag te stellen

Bij elke module de mogelijkheid om digitaal je vraag te stellen

Eenmalige investering online programma

PRIJS normaal gesproken: 297,-
PRIJS pilot: 197,- (betaling in 1 keer)

Twee termijnen online programma

PRIJS normaal gesproken: 148,50
PRIJS pilot: 98,50 (betaling in 2 termijnen)

Bonus tot en met 30 juli

3 Online Reiki-sessies in de vorm van een strippenkaart voor rust en ontspanning vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

 

Deze geef ik 1 keer per maand live via een besloten Instagramaccount. De 3 online Reiki-sessies mag je inzetten wanneer je wil. De strippenkaart is 1 jaar geldig.

 

En omdat het nu een pilot is, krijg je maar liefst 100,- korting op het online programma en 150,- korting op de VIP-variant tot en met 30 juli.

Let op: Er is de mogelijkheid op extra begeleiding

Er zijn een aantal VIP plekken vrij voor het online programma.

 

Bij het online programma VIP krijg je 2 coachsessies van 60 minuten en 2 Reiki afstandsbehandelingen van 45 minuten.

 

Daarnaast kun je 10 weken lang onbeperkt per mail je vragen stellen. Op de dagen dat ik werk antwoord ik binnen 24 uur.

 

De investering voor het online programma VIP is normaal gesproken 599,-, maar nu met 150,- korting slechts 449,- bij betaling in 1 keer of 224,50 per maand bij betaling in 2 termijnen.

 

Meld je voor de VIP-variant aan via onderstaande knoppen.

Eenmalige investering online programma

PRIJS normaal gesproken: 599,-
PRIJS pilot: 449,- (betaling in 1 keer)

Twee termijnen online programma

PRIJS normaal gesproken: 299,50
PRIJS pilot: 224,50 (betaling in 2 termijnen)