fbpx

Gratis Groei-sessie

Voor coaches die hun bedrijf willen laten groeien, zodat ze ervan kunnen leven
DSC_0708uitsnede

Maak kans op een gratis Groei-sessie van 45 minuten

Herken jij het volgende?

 • * Je bent een startende ondernemer (coach of trainer) of zet maximaal 2000,- per maand om en je weet niet goed waar je moet beginnen om jouw bedrijf te laten groeien.
 • * Je wilt graag een goedlopend bedrijf en stoppen met jouw baan in loondienst, maar dit lukt nog niet.
 • * Je raakt verdwaald in alle informatie die er is voor startende ondernemers.
 • * Je hebt nog geen omzet gedraaid of je hebt voor jouw gevoel met toeval jouw eerste omzet gedraaid en je weet niet hoe je deze lijn door kunt zetten.
 • * Je hebt gedachten als “Ik kan dat toch niet”, “Ik ben niet goed genoeg”, “Anderen zijn altijd beter en leuker”, “Wie ben ik om een ander te helpen?”
 • * Je laat je tegenhouden door een stemmetje dat zegt dat je toch niet goed genoeg bent of het niet kunt.
 • * Je frustreert je dat het nog niet lukt en soms denk je “Misschien kan ik maar beter stoppen. Het is toch niet voor mij weggelegd.”

En ben jij op zoek naar…

 • * hoe jij je zelfverzekerd kan voelen, zodat jij een goedlopend bedrijf hebt?
 • * jouw baan in loondienst gedag zeggen?
 • * hoe je ervoor zorgt dat je niet meer iets niet doet of half doet, omdat je het nog spannend vindt, maar hoe je juist vol overtuiging ondernemer kunt zijn?
 • * hoe jij het voorbeeld kunt zijn voor jouw (toekomstige) kinderen?

Vraag dan nu een gratis Groei-sessie van 45 minuten online via Zoom aan.

 

Elke maand selecteer ik twee vrouwen die ik uitnodig voor een gesprek om te kijken wat zij nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien, zodat zij een succesvolle ondernemer kunnen zijn die doet waar ze goed in is en waar ze veel energie van krijgt. Daarnaast kijken we of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen. De bekendmaking vindt plaats op de 15e en 30e van de maand.

 

Indien je geselecteerd bent, neem ik persoonlijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Indien je niet geselecteerd bent, ontvang je ook bericht.

Let op: een gratis Groei-sessie is niet voor iedereen. Het is echt alleen voor vrouwelijke (startende) coaches die zich bewust zijn van het feit dat ze een keuze hebben en die klaar zijn om te veranderen.

Klik op onderstaande knop, vul de vragenlijst in en vraag een gratis Groei-sessie aan, zodat ook jij een succesvolle ondernemer kunt zijn, die doet waar ze goed in is en veel energie van krijgt.

Referenties

Ik heb Selma ingeschakeld toen ik vastliep in het ontwikkelen van mijn bedrijf. Ik had een diepe wens voor het creëren van een passief inkomen. Ik kende de strategieën (rondom marketing en bijv. een funnel), maar ik zag nog niet duidelijk voor me hoe dit ook voor mij kon werken. Ik liep tegen allerlei dingen aan waardoor ik voor mijn gevoel niet vooruit kwam. Ik had geen overzicht en wist niet waar ik moest beginnen. Ik vond de praktische uitvoering complex en had (achteraf gezien) ook nog wel te dealen met een aantal hardnekkige overtuigingen.

 

Selma heeft mij vanaf de basis meegenomen in het opzetten en het maken van mijn online programma, en ook bij het starten met social media advertenties. Ze heeft er voor gezorgd dat ik met een duidelijk stappenplan aan de slag kon gaan, een plan wat ik vervolgens alleen maar hoefde te volgen! Ze maakte daarmee al mijn grote doelen heel behapbaar en haalbaar.
Natuurlijk waren er hobbels op de weg ernaar toe, maar Selma heeft altijd de potentie in mij gezien én in mijn bedrijf. Haar vertrouwen in mij heeft super veel goeds gedaan voor mijn bedrijf!
Dankzij Selma is het vertrouwen in mijn eigen kunnen enorm gegroeid (en daarmee mijn bedrijf ook!)

 

Als coach is Selma warm en liefdevol, maar ze kan ook kritisch en direct zijn. Ze weet precies de juiste vragen te stellen om je weer op weg te helpen. Ze heeft kennis van zaken en ze combineert het praktische super goed met het persoonlijke (tot de diepere lagen!). Haar ervaring met o.a. reiki is super waardevol geweest in het traject.

 

Ik kan Selma van harte aanraden aan alle onderneemsters die niet weten waar ze moeten beginnen met het opzetten of opschalen van hun bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat ik maar één van de velen ben die de coaching en hulp van Selma goed kunnen gebruiken!

Tjarda – postpartum doula