fbpx

De cruciale stap om blijvend rust in je leven te creëren als moeder met jonge kinderen

Van onzeker en gestrest naar een ontspannen en zelfverzekerde vrouw en moeder

Dat er zoveel op je af zou komen als moeder had je niet verwacht. Je had wel bedacht dat het druk zou zijn, maar je bent nu continu aan het rennen en vliegen zonder een moment van rust.

Het wordt je soms teveel, waardoor je een huilbui krijgt of snauwt tegen je kinderen. Je wilt het niet, maar het gebeurt toch. Je kunt het niet tegenhouden.

 

Je voelt je gefrustreerd en gestrest en je zet alles opzij voor een ander, terwijl je liever een gezellige, leuke moeder bent die volledig met haar aandacht bij haar kinderen is en van hen geniet. Dit schiet er bij in, omdat er zoveel op je afkomt.

 

Je wilt je graag rustiger en zelfverzekerder voelen als vrouw en als moeder zijnde, maar nu voel je de hele dag door druk en heb je geen tijd voor jezelf.  

Je merkt dat iedereen een mening heeft over het ouderschap en over opvoeden. Daardoor twijfel je regelmatig of je het juiste doet voor je kinderen. Je laat je uit het veld slaan als iemand een duidelijke mening heeft die niet past bij wat jij diep van binnen vindt. Daardoor voel je je vaak onzeker in het moederschap.

 

Bij het opstaan voel je je al moe. Toch ga je gedurende de dag maar door en sta je amper stil. Het is voor jou heel normaal dat je je moe voelt, dus daar heb je maar mee te dealen, toch?

 

Soms verlang je naar de tijd zonder kinderen, waarin je veel meer rust voelde en kon doen wat je wilde op het moment dat het jou uitkwam.

Daarna voel je je schuldig, omdat je deze gedachten hebt, want je houdt zielsveel van je kinderen. Soms is het gewoon even teveel.

 

Je voelt je geleefd door je gezin en door je werk of bedrijf, omdat je continu bezig bent. Thuis ben je continu aan het opruimen. Ondanks dat, lijkt je huis voor je gevoel alsnog fulltime een troep. Je wordt er gek van. Je zou graag meer rust willen voelen, maar je staat altijd ‘aan’. Je hebt altijd het idee dat je tijd tekort komt.

Je wilt niet die gefrustreerde en gestreste moeder zijn, maar je weet niet hoe je blijvend rust creëert

Als je je in bovenstaande omschrijving herkent, dan is de gratis training “De cruciale stap om blijvend rust in je leven te creëren als moeder met jonge kinderen” precies wat je nodig hebt.
_LVV0515-bewerkt

In deze gratis training ontdek je:

wat de meest cruciale stap is om blijvend rust in je leven te creëren als moeder van jonge kinderen

hoe je ervoor zorgt dat je niet meer twijfelt wat het beste is voor jou en je gezin, maar dat je diep van binnen voelt wat de juiste keuzes zijn en daar volledig achter staat

hoe je van een gestreste moeder naar een gezellige, leuke moeder gaat

hoe je van onzeker naar een rustige en zelfverzekerde vrouw en moeder gaat

wat je te doen hebt om rust te voelen en prioriteiten te stellen, zodat je volledig met je aandacht bij je kinderen kunt zijn en voluit geniet van je leven met je gezin

Praktische informatie

  • * De gratis training geef ik live op woensdag 31 mei om 9.30uur.
  • * De gratis training duurt 1 tot 1,5 uur.
  • * Ik maak er graag een interactieve masterclass van waarbij je je vragen kunt stellen, neem dus vooral goede zin mee 😉
  • * Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Je ontvangt naderhand een link naar de replay.
  • * De replay is 48 uur beschikbaar.

Referenties

Over Selma

Ieder kind verdient het om op te groeien zonder stress.

 

Mijn naam is Selma Michielsen-van Noije en ik help moeders met jonge kinderen van een opgejaagd gevoel naar meer overzicht, rust en liefde voor zichzelf, zodat ze voluit kunnen genieten van hun leven met hun gezin, familie, vrienden en bedrijf, zodat ze niet meer het gevoel hebben dat ze alles alleen moeten doen.

 

Waarom vind ik dit zo belangrijk?

 

Omdat ik zelf een kind van gescheiden ouders ben en weet hoe het is om snel volwassen te worden en het plezier en zorgeloze van het kindzijn (onbelemmerd, onbekommerd, vrij, speels, et cetera) verloren te zijn. Ik was het zo gewend om alle ballen in de lucht te houden. Ik voelde me daardoor opgejaagd en gestrest en kon niet genieten van mijn eigen successen.

Sinds 2016 run ik mijn eigen coachingspraktijk, waarin ik vrouwen hielp om een goedlopend bedrijf neer te zetten. Ik merkte alleen dat mijn impact op de wereld zoveel groter mag zijn, dan alleen een goedlopend bedrijf neer te zetten. Daarom help ik nu moeders met jonge kinderen met een opgejaagd gevoel naar een leven vol rust, vrijheid en liefde voor zichzelf, zodat ze dit door kunnen geven aan hun kinderen.

 

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek is als er meer liefde en lichtheid en minder conflict is. Ik help daarom moeders die in hun eigen jeugd iets heftigs hebben meegemaakt, zoals een scheiding, overlijden of ziekte en daarin de speelsheid en onbezorgdheid van hun jeugd zijn kwijtgeraakt. Ik help hen naar meer overzicht en rust, zodat ze meer liefde voor zichzelf ervaren en deze liefde door kunnen geven aan hun kinderen.

 

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, zoals de scheiding van mijn ouders, het overlijden van de partner van mijn vader, ziekte bij de nieuwe partner van mijn vader en het overlijden van de partner van mijn moeder, ben ik voor mijn ouders gaan zorgen en verloor ik de onbezorgdheid en speelsheid van het kind zijn.

 

Uiteindelijk koos ik ervoor om te vluchten en dat was de beste beslissing ooit. Ik begrijp dat dit een overlevingsmechanisme is en dat het voor jou natuurlijk geen optie is met je gezin.

 

Ik heb een jaar in Amerika als au pair gewerkt. Even helemaal weg uit mijn omgeving. Dat is mijn redding en de start van mijn eigen persoonlijke ontwikkelingsreis met familieopstellingen, NLP-trainingen, Reiki-behandelingen en Reiki-cursussen geweest. Pas toen ik zowel energetisch als mentaal met mezelf aan de slag ging, voelde ik steeds meer overzicht, rust en liefde voor mezelf. En dit gun ik jou ook!

 

Ik geloof namelijk heel sterk als jij als ouder aan jezelf werkt, dan kunnen jouw (toekomstige) kinderen zo lang mogelijk onbezorgd kind zijn. Ze zien hoe jij omgaat met tegenslagen en leren daar heel veel van. Hier profiteren ze in hun hele leven van. Zeker nu ik zelf moeder ben, zie ik hoe belangrijk dit is.

 

Als jij jouw oude bagage en patronen opruimt, dan geef je jouw kind(eren) het mooiste cadeau dat je ze kan geven. Hun moeder… die overzicht heeft en rust voelt, zodat ze met haar volledige aandacht in het hier en nu is en geniet van haar gezin én haar bedrijf.

 

Ben jij er klaar voor? Om van een gefrustreerde en gestreste moeder naar een ontspannen en zelfverzekerde vrouw en moeder te gaan?

Meld je dan via onderstaand formulier aan voor de gratis training “De cruciale stap om blijvend rust in je leven te creëren als moeder met jonge kinderen”.