fbpx
[activecampaign]

Heartflow Business Scan

Voor vrouwelijke ondernemers die hun bedrijf willen runnen vanuit rust en vertrouwen in plaats van alleen maar hard werken

Herken jij het volgende?

 • * De basis van jouw bedrijf staat. Je weet voor wie je er bent en wat je aanbiedt?
 • * Je hebt jouw bedrijf opgezet met hard werken en je merkt dat he je veel energie kost/heeft gekost.
 • * Je bent continu bezig met allerlei to do lijstjes. Er lijkt geen einde aan te komen.
 • * Je hebt het gevoel dat je struggelt met het laten groeien van jouw bedrijf?
 • * Je dacht dat jouw eigen bedrijf jou vrijheid op zou leveren, maar het tegendeel is waar.* Durven loslaten en vertrouwen dat het wel goed komt, dat vind je nog wel een dingetje.
 • * Je hoort regelmatig dat stemmetje in je hoofd dat zegt “Kan ik het wel?” “Zitten mensen wel op mij te wachten?” “Is het wel voor mij weggelegd?”
 • * Er is nog te weinig focus op hoe je de volgende stappen kan zetten en je raakt snel afgeleid door weer iets anders ‘nieuws’.
 • * Je wilt jouw bedrijf een nieuwe boost geven, zodat je meer focus hebt op het zetten van de volgende stappen. De stappen die je dan zet, moeten wel bij jou passen, want je hebt een hekel aan ‘schreeuwerige types’ op marketinggebied.

Hoe heerlijk zou het zijn als jij…

…je niet meer laat tegenhouden doordat stemmetje in jou dat zegt dat je niet goed genoeg bent of dat een succesvol bedrijf vanuit rust en vertrouwen niet voor jou is weggelegd?

…de overtuiging dat ondernemen hard werken los kan laten en vanuit rust en vertrouwen jouw bedrijf kan laten groeien?

…durft te vertrouwen op jezelf en dat jij diep van binnen weet en voelt wat de juiste stappen zijn voor jou als ondernemer?

…een moment van ontspanning en rust voor jezelf neemt, zodat je weer kunt vertrouwen op jezelf en jouw intuïtie?

…jouw bedrijf op zo’n manier laat groeien dat het jou wel de vrijheid oplevert waar je zo naar verlangt?

…vanuit rust en vertrouwen onderneemt?

…weer vanuit enthousiasme jouw bedrijf runt en het je veel meer energie oplevert dan kost?

…een goede balans creëert tussen jouw bedrijf en privé?

…niet meer vast zit in een vol hoofd met allemaal ideeën, maar dat je er ook mee aan de slag gaat vanuit Heartflow?

Ik zie zoveel vrouwen met gigantisch veel potentie en dromen, maar die te hard werken om dat te realiseren. Ze willen heel graag meer naar hun gevoel en minder vanuit hun hoofd doen, maar dat is nog een uitdaging. Daardoor laten ze zich nog tegenhouden door dat stemmetje dat bang is wat de buitenwereld van haar vindt. Ze houden zichzelf dag in dag uit kleiner dan ze zijn. Met als gevolg dat ze opstaan met hun dromen en er ook weer mee naar bed gaan en aan het einde van de dag weer balen van wie ze die dag zijn geweest. Ze balen van hoeveel ze gepiekerd hebben, hoe onaardig ze weer tegen zichzelf gesproken hebben. En dat mag wel eens klaar zijn. Ik was zelf ook zo en ik weet dat het doorbroken kan worden.

DSC_0782
Daarom bied ik gratis de persoonlijke Heartflow Business Scan aan, aan jou als jij je als vrouwelijke ondernemer herkent in het bovenstaande.
[activecampaign]

Wat de Heartflow Business Scan jou oplevert

Je ontdekt waar in jouw bedrijf het niet lekker stroomt

Je ontdekt waar en op welke vlakken er nog werk aan de winkel is om vanuit rust en vertrouwen te ondernemen

In een persoonlijke video deel ik met jou op welke vlak(ken) je wat mag aanpassen om jouw bedrijf te laten groeien vanuit rust en vertrouwen

Doordat ik precies aangaf waar je mee aan de slag mag gaan, heb je meer focus

Schieten met losse flodders is verleden tijd, omdat je exact weet waar je wat aan mag veranderen

Praktische informatie

 • * De Heartflow Business Scan vraag je aan door het formulier in te vullen.
 • * Je ontvangt vervolgens een mail met de link naar het voorbereidingsformulier.
 • * Ik raad je aan om het formulier direct in te vullen, zodat jouw hoofd niet allerlei smoesjes kan bedenken om het niet te doen en dus om niet te groeien met jouw bedrijf 🙂
 • * Het formulier vul je dus direct in. Dit vraagt een bepaald commitment, dus alleen als jij écht vol voor jouw bedrijf wilt gaan, nodig ik je uit om de Heartflow Business Scan aan te vragen.
 • * Zodra jij het formulier ingevuld hebt, ontvang je binnen 5 werkdagen een persoonlijke video van mij, waarin ik met jou deel op welk(e) vlak(ken) jij stappen mag zetten om jouw bedrijf te laten groeien. Ook geef ik alvast een eerste tip om hiermee aan de slag te gaan.
 • * De Heartflow Business Scan met persoonlijke video is geheel gratis.
Vraag dus nu direct de Heartflow Business Scan aan via onderstaande formulier.
[activecampaign]

Referenties

Ik heb Selma ingeschakeld toen ik vastliep in het ontwikkelen van mijn bedrijf. Ik had een diepe wens voor het creëren van een passief inkomen. Ik kende de strategieën (rondom marketing en bijv. een funnel), maar ik zag nog niet duidelijk voor me hoe dit ook voor mij kon werken. Ik liep tegen allerlei dingen aan waardoor ik voor mijn gevoel niet vooruit kwam. Ik had geen overzicht en wist niet waar ik moest beginnen. Ik vond de praktische uitvoering complex en had (achteraf gezien) ook nog wel te dealen met een aantal hardnekkige overtuigingen.

 

Selma heeft mij vanaf de basis meegenomen in het opzetten en het maken van mijn online programma, en ook bij het starten met social media advertenties. Ze heeft er voor gezorgd dat ik met een duidelijk stappenplan aan de slag kon gaan, een plan wat ik vervolgens alleen maar hoefde te volgen! Ze maakte daarmee al mijn grote doelen heel behapbaar en haalbaar.
Natuurlijk waren er hobbels op de weg ernaar toe, maar Selma heeft altijd de potentie in mij gezien én in mijn bedrijf. Haar vertrouwen in mij heeft super veel goeds gedaan voor mijn bedrijf!
Dankzij Selma is het vertrouwen in mijn eigen kunnen enorm gegroeid (en daarmee mijn bedrijf ook!)

 

Als coach is Selma warm en liefdevol, maar ze kan ook kritisch en direct zijn. Ze weet precies de juiste vragen te stellen om je weer op weg te helpen. Ze heeft kennis van zaken en ze combineert het praktische super goed met het persoonlijke (tot de diepere lagen!). Haar ervaring met o.a. reiki is super waardevol geweest in het traject.

 

Ik kan Selma van harte aanraden aan alle onderneemsters die niet weten waar ze moeten beginnen met het opzetten of opschalen van hun bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat ik maar één van de velen ben die de coaching en hulp van Selma goed kunnen gebruiken!

Tjarda – postpartum doula
Mega super dankjewel voor een ontzettende waardevolle VIP-sessie!

Al snel kwamen we er achter dat er een stuk uit mijn verleden ‘aangepakt’ moest worden, voor we door konden.
Dit was niet waarvoor ik kwam en er zin in hebben had ik dan ook niet. Terug gaan naar mijn verleden, waar ik genoeg verdriet heb gehad.
Ik had toch geen behoefte aan meer verdriet. Verleden is verleden.

 

Toch zijn we, ben ik, er voor gegaan. En wauw, wat heeft mij dit veel gebracht!
Aan het einde vond ik rust en had ik nog meer zin om te DOEN. Weg met negatieve belemmeringen, wat onzekerheden, weg oude mindset.
Hallo meer positiviteit, hallo nieuwe mindset. Doen en doorpakken/door knallen met mijn praktijk :-D.

 

Had er al zin in, ik was al goed op weg. Maar die zin is er nu alleen maar meer.
Dag erop, want ik had even nodig om alles te laten dalen, ben ik dan ook heerlijk meteen aan de slag gegaan met deze positieve verandering.

 

Wat is het toch heerlijk om meer rust te ervaren, handvatten te hebben en een helpende hand te krijgen die je even weer mee helpt de richting in te gaan waar je heen wilde.

 

Nogmaals dankjewel lieve Selma.

Christel – Voetreflextherapeut, gespecialiseerd in Babyvoetreflexologie

Over Selma

In de eerste 3 jaar van mijn onderneming richtte ik me alleen maar op het leren van strategieën om mijn bedrijf te laten groeien. Dat is natuurlijk super waardevolle, maar zeker niet de basis waardoor je bedrijf (flink) groeit. Denk je dus dat mijn bedrijf groeide, ik mijn baan in loondienst op kon zeggen en volledig van mijn bedrijf kon leven?

 

Nee, helaas niet.

In de eerste 3 jaar heb ik in totaal maximaal 3000,- verdiend met mijn bedrijf, dus gemiddeld 1000,- per jaar.

 

Ik voelde me mega gefrustreerd en dacht meerdere keren dat ik er beter mee kon stoppen, omdat het niet voor mij weggelegd was.

 

En toch ben ik gelukkig nooit gestopt met mijn bedrijf, omdat ik voelde dat ik iets te doen had (en heb) hier op aarde, dat ik dit het beste kan realiseren met mijn bedrijf en dat dit echt is wat ik wil.

Gelukkig had ik die vonk, die passie, die drive in mij, waardoor ik nooit heb opgegeven. Eind 2019/begin 2020 besloot ik het anders te gaan doen. Ik besloot te investeren in businesscoaching die vooral gericht was op mindset en energie. Zo liet ik me persoonlijk coachen door Kim Rietvink en door Tineke Zwart. Daardoor ging ik geloven dat ik het waard ben en dat ook ik goed genoeg ben om omzet en klanten te ontvangen.

 

Mijn bedrijf groeide zo goed dat ik op 10 oktober 2020 uit loondienst ben gegaan en sindsdien volledig van de inkomsten uit mijn bedrijf leef.

De sleutel daarvoor was en is nog steeds het doen van innerwork, het werken aan mijn mindset en geloven en voelen dat ik het waard ben om die omzet te ontvangen.

 

En nu coach ik ook vanuit mijn eigen bedrijf andere coaches om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien.

 

Waarom?

 

Ik ga echt helemaal aan als ik reacties lees van vrouwen die energie krijgen van hun bedrijf, hun eerste klanten binnenhalen, mega trots zijn op de resultaten die ze al hebben behaald, de transformatie die ze doornemen zowel persoonlijk als ondernemer en dat ze doen waar ze goed in zijn en veel energie van krijgen.

 

Als ik lees wat een groot verschil mijn tips maken, daar word ik echt blij van.

 

Daarnaast geloof ik dat de wereld een liefdevollere plek is als meer mensen écht in contact zijn met zichzelf en vanuit vertrouwen alles doen wat ze willen, doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. En ik geloof dat jij als vrouw de perfecte persoon bent om met jouw gevoeligheid, empathie en zachtheid de wereld in beweging te zetten. Dat kun je het allerbeste doen met een eigen bedrijf, waarmee je jouw bedrijf en jouw leven volledig op jouw eigen voorwaarden vorm geeft.

 

Zo zorgen we er samen voor dat we van een wereld gebaseerd op angst een wereld gebaseerd op vertrouwen maken.

En een eigen onderneming is daar een fantastisch middel voor.
Daarom nodig ik jou uit om de gratis Heartflow Business Scan aan te vragen, zodat jij van hard werken naar ondernemen vanuit rust en vertrouwen gaat en zo jouw bedrijf nog verder laat groeien.
[activecampaign]