fbpx
Vraag via onderstaand formulier het gratis ebook “8 Tips voor meer rust als drukbezette moeder” aan en ontvang hem direct in je mailbox.

Gratis ebook

voor moeders die zich opgejaagd voelen, verlangen naar rust en zich weer zichzelf willen voelen

Voel je je ook zo moe?

Oké, je wist dat ze de eerste jaren van het moederschap ook wel tropenjaren noemen, maar deze vermoeidheid is wel echt next level.

 

Eigenlijk is het vermoeide gevoel heel de dag aanwezig en voel je je daardoor opgejaagd en niet echt lekker jezelf. Maar ja, je moet door hè.

 

Het is alleen zo ontzettend moeilijk om je aandacht bij één ding te houden. Telkens als het mama-dag is, neem je je voor om je telefoon weg te leggen en met je kinderen te spelen. Als je eenmaal bij je kinderen zit, betrap je jezelf erop dat je wat anders gaat doen. Je wilt nog even die vriendin succes wensen, want die heeft een belangrijke afspraak vandaag en dat mag je natuurlijk niet vergeten.

 

Terwijl je het berichtje verstuurt, check je toch even gauw je werkmail. En zo ben je al gauw een half uur verder. Je wilt het eigenlijk niet, maar je kan het niet laten. Het gaat gewoon vanzelf. Alleen dan voel je je daarna wel weer schuldig richting je kinderen, want die verdienen al je aandacht.

 

Heb je ook een to do lijst nodig voor je werk of bedrijf, omdat je anders volledig het overzicht kwijt raakt, terwijl je juist zo’n behoefte hebt aan overzicht en structuur? Alleen deze lijst komt nooit af, waardoor je je opgejaagd voelt en tijd tekort hebt in een dag en waardoor je alsnog in de avonden en in het weekend aan het werk bent.

Het liefst zou je dat opgejaagde en onrustige gevoel weg willen stoppen

Rust in je hoofd en lijf, daar verlang je naar, maar hoe je dat kunt doen, dat weet je nog niet. Klaarstaan voor ander is heel normaal, vind je. Alleen heb je vaak het idee dat je het voor iets of iemand niet goed genoeg doet. Daardoor ga je alleen maar harder werken, want je wilt je graag nuttig voelen, toch? Stilstaan is echt geen optie voor je, want dan voel je je nutteloos en daardoor voel je je rot. Dus ga je maar weer aan de slag.

 

En daarom heb ik het ebook “8 Tips voor meer rust als drukbezette moeder” voor je geschreven. Vraag het ebook nu aan door onderstaand formulier in te vullen.

Na het lezen van het ebook

weet je hoe je én het huishouden kunt doen én quality time hebt met je kinderen

weet je waar je opgejaagde gevoel vandaan komt en hoe je hierin meer ruimte en rust kunt ervaren

heb je concrete en praktische tips om meer overzicht, ruimte en rust voor jezelf te creëren

zet je stappen om met een voldaan gevoel je laptop na een werkdag dicht te klappen, zodat je de rest van de tijd met volledige aandacht bij je gezin kan zijn

voel je je als de kinderen in bed liggen nog energiek

kun je prioriteiten stellen, waardoor je je een goede moeder, goede partner én goede ondernemer/werknemer kunt voelen

kun je elke dag starten met de gratis bonusmeditatie die bij dit ebook zit, waardoor je direct meer rust voelt

Vraag via onderstaand formulier het gratis ebook “8 Tips voor meer rust als drukbezette moeder” aan en ontvang hem direct in je mailbox.

Je verdient het om je weer jezelf te voelen, zodat je kinderen zo lang mogelijk kind kunnen zijn

Mijn naam is Selma Michielsen-van Noije. Ik woon samen met mijn man Daan en zoon Mees in Tilburg. Ik help moeders om stralend zichzelf te zijn, zodat ze van een opgejaagd gevoel naar ontspanning, rust en liefde voor zichzelf gaan, zodat ze zich weer zichzelf voelen, ze voluit genieten van hun leven met hun gezin en zodat hun kinderen vrij, speels en onbevangen op kunnen groeien.

 

Elk kind verdient het namelijk om zo lang mogelijk kind te zijn.

 

Een aantal jaren geleden was ik degene die altijd maar hard aan het werk was. Als ik niet nuttig bezig was, dan voelde ik me rot. Ik werkte op een BSO en ik had soms een kort lontje naar de kinderen toe. Daarnaast zei ik op mijn werk overal ja op. Ik nam extra taken op me, omdat ik het idee had dat ik alleen goed genoeg was als ik iedereen aan het pleasen was.

 

Niets was minder waar, want dat gevoel dat ik het niet goed deed en altijd wel iets of iemand tekort deed, bleef.

 

Toen ik moeder werd, kwamen ook meteen de meningen en waarheden van mensen uit mijn omgeving en mensen online/op social media over opvoeden en ouderschap op me af over bijvoorbeeld borstvoeding of flesvoeding, je kind 5, 3, 1 of geen dagen naar de opvang, met of zonder kinderen op vakantie, et cetera.

Als ik jaren geleden moeder was geworden en ik had deze meningen en waarheden gehoord en gelezen, dan had het me onwijs onzeker gemaakt. Ik had dan continu het idee gehad dat ik het niet goed deed als moeder, dat ik geen goede moeder was.

Destijds had ik namelijk onwijs veel last van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade. Deze blokkade beheerste mijn complete leven.

 

Ik was bijvoorbeeld continu bang dat mijn man (toen vriend) mij zou verlaten, omdat hij op straat zo een veel leukere meid tegen het lijf zou lopen. Ik twijfelde heel erg aan mezelf.

 

Ik wist al van jongs af aan dat ik graag moeder wilde worden. En ik wist ook dat ik niet wilde dat mijn kinderen zich zo zouden voelen als ik, onzeker, opgejaagd, onrustig, met een kort lontje. Ik was er dan ook helemaal klaar mee dat ik mezelf continu naar beneden haalde en dat ik mijn onzekerheid mijn leven liet bepalen.

 

Ik ging met mezelf aan de slag, omdat ik het voorbeeld wil zijn voor mijn (toekomstige) kinderen.

 

Waarom?

 

Omdat ik wil dat mijn zoon zo lang mogelijk kind kan zijn en zich vrij, onbevangen, onbekommerd, gelukkig en speels voelt.

 

Om ervoor te zorgen dat mijn zoon dat voelt, heb ik daar als moeder mee aan de slag te gaan, zodat ik mijn eigen ervaringen van vroeger en mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade niet doorgeef.

 

Waarom vind ik dit zo belangrijk?

 

Omdat ik zelf een kind van gescheiden ouders ben en weet hoe het is om snel volwassen te worden en het plezier en zorgeloze van het kindzijn (onbelemmerd, onbekommerd, vrij, speels, et cetera) verloren te zijn. Ik was het zo gewend om alle ballen in de lucht te houden.

 

Ik voelde me daardoor opgejaagd en gestrest en ik kon niet genieten van mijn eigen successen en al het moois in mijn leven.

 

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, zoals de scheiding van mijn ouders, het overlijden van de partner van mijn vader, ziekte bij de nieuwe partner van mijn vader en het overlijden van de partner van mijn moeder, ben ik voor mijn ouders gaan zorgen en verloof ik de onbezorgdheid en speelsheid van het kind zijn.

 

Het lukte me niet om mijn ouders gelukkig te maken (dat moeten ze toch echt zelf doen) en mede daardoor ging ik geloven dat ik het niet goed deed en dus dat ik niet goed genoeg was. Ik ging alleen maar harder mijn best doen, maar het werkte niet.

 

Omdat ik dit niet aan mijn (toekomstige) kinderen wilde doorgeven, ging ik met mezelf aan de slag.

 

Ik volgde NLP-trainingen, familieopstellingen, Reiki-behandelingen en Reiki-cursussen om mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade te doorbreken. Nu besluit ik zelf of we fles- of borstvoeding geven, ongeacht de mening van anderen, hoeveel ik werk, of we met of zonder onze zoon weggaan. Gewoonweg, omdat ik voel dat ik het goed doe en dat het oké is.

 

Wat ik helaas miste in al deze losse trainingen en cursussen, is de combinatie tussen het praktisch aan de slag gaan, het werken met het onbewuste en de overtuigingen die daar vast zitten en het energetische. Daar ligt juist de kracht. Je kunt pas praktisch aan de slag en de praktische stappen snel en makkelijk laten werken als je de blokkade op onbewust en energetisch niveau doorbreekt.

 

Daarom heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld om ook jou te helpen je “Ik ben niet goed genoeg” blokkade te doorbreken, zodat je eindelijk weer jezelf kan zijn als vrouw, partner, vriendin, werknemer/ondernemer, moeder, et cetera.

 

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek is als er meer liefde en lichtheid en minder conflict is.

En dat kan alleen als steeds minder mensen last hebben van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade. Daarom help ik moeders daarbij, zodat ze rust voelen, voelen dat ze er wel toe doen en zich weer zichzelf voelen, zodat ze weer liefde voor zichzelf voelen en deze liefde door kunnen geven aan hun kinderen.

 

Ik geloof namelijk heel sterk als je als ouder aan jezelf werkt, dan kunnen je (toekomstige) kinderen zo lang mogelijk onbezorgd kind zijn. Ze zien hoe je omgaat met tegenslagen en leren daar heel veel van. Hier profiteren ze in hun hele leven. Zeker nu ik zelf moeder ben, zie ik hoe belangrijk dit is.

 

Als je je oude bagage en patronen opruimt, dan geef je je kind(eren) het mooiste cadeau dat je ze kan geven. Hun moeder… die makkelijk ontspant, rust voelt en zichzelf is, zodat ze met haar volledige aandacht in het hier en nu is en geniet van haar gezin én haar werk.

 

Ben je er klaar voor om je weer volledig jezelf te voelen als vrouw, partner, vriendin, dochter, werknemer/ondernemer, moeder, et cetera?

 

Start dan met het creëren van rust in je leven als drukbezette moeder. Hoe meer rust je voelt, hoe meer rust er in huis is en hoe meer je jezelf kan gaan voelen.

 

Vraag nu het gratis ebook “8 Tips voor meer rust als drukbezette moeder” aan via onderstaand formulier:

Deze dames gingen je voor

Vraag via onderstaand formulier het gratis ebook “8 Tips voor meer rust als drukbezette moeder” aan en ontvang hem direct in je mailbox.