fbpx
Vraag via onderstaand formulier het gratis ebook “8 Tips voor moeders met jonge kinderen om meer rust in je leven te creëren” aan en ontvang hem direct in je mailbox.

Gratis ebook

voor moeders met jonge kinderen met een opgejaagd gevoel die overzicht en rust in hun leven willen

Voel je je ook zo moe?

Oké, je wist dat ze de eerste jaren van het moederschap ook wel tropenjaren noemen, maar deze vermoeidheid is wel echt next level.

 

Eigenlijk is het vermoeide gevoel heel de dag aanwezig en voel je je daardoor opgejaagd en niet echt lekker jezelf. Maar ja, je moet door hè.

 

Het is alleen zo ontzettend moeilijk om je aandacht bij één ding te houden. Telkens als het mama-dag is, neem je je voor om je telefoon weg te leggen en met je kinderen te spelen. Als je eenmaal bij je kinderen zit, betrap je jezelf erop dat je wat anders gaat doen. Je wilt nog even die vriendin succes wensen, want die heeft een belangrijke afspraak vandaag en dat mag je natuurlijk niet vergeten.

 

Terwijl je het berichtje verstuurt, check je toch even gauw je werkmail. En zo ben je al gauw een half uur verder. Je wilt het eigenlijk niet, maar je kan het niet laten. Het gaat gewoon vanzelf. Alleen dan voel je je daarna wel weer schuldig richting je kinderen, want die verdienen al je aandacht.

 

Heb je ook een to do lijst nodig voor je werk of bedrijf, omdat je anders volledig het overzicht kwijt raakt, terwijl je juist zo’n behoefte hebt aan overzicht en structuur? Alleen deze lijst komt nooit af, waardoor je je opgejaagd voelt en tijd tekort hebt in een dag en waardoor je alsnog in de avonden en in het weekend aan het werk bent.

Het liefst zou je dat opgejaagde en onrustige gevoel weg willen stoppen

Rust in je hoofd en lijf, daar verlang je naar, maar hoe je dat kunt doen, dat weet je nog niet. Klaarstaan voor ander is heel normaal, vind je. Alleen heb je vaak het idee dat je het voor iets of iemand niet goed genoeg doet. Daardoor ga je alleen maar harder werken, want je wilt je graag nuttig voelen, toch? Stilstaan is echt geen optie voor je, want dan voel je je nutteloos en daardoor voel je je rot. Dus ga je maar weer aan de slag.

 

En daarom heb ik het ebook “8 Tips voor moeders met jonge kinderen om meer rust in je leven te creëren” voor je geschreven. Vraag het ebook nu aan door onderstaand formulier in te vullen.

Na het lezen van het ebook

weet je hoe je én het huishouden kunt doen én quality time hebt met je kinderen

weet je waar je opgejaagde gevoel vandaan komt en hoe je hierin meer ruimte en rust kunt ervaren

heb je concrete en praktische tips om meer overzicht, ruimte en rust voor jezelf te creëren

zet je stappen om met een voldaan gevoel je laptop na een werkdag dicht te klappen, zodat je de rest van de tijd met volledige aandacht bij je gezin kan zijn

voel je je als de kinderen in bed liggen nog energiek

kun je prioriteiten stellen, waardoor je je een goede moeder, goede partner én goede ondernemer/werknemer kunt voelen

kun je elke dag starten met de gratis bonusmeditatie die bij dit ebook zit, waardoor je direct meer rust voelt

Vraag via onderstaand formulier het gratis ebook “8 Tips voor moeders met jonge kinderen om meer rust in je leven te creëren” aan en ontvang hem direct in je mailbox.

Ieder kind verdient het om op te groeien zonder stress

Mijn naam is Selma Michielsen-van Noije en ik help moeders met jonge kinderen van een opgejaagd gevoel naar meer overzicht, rust en liefde voor zichzelf, zodat ze voluit kunnen genieten van hun leven met hun gezin, familie, vrienden en bedrijf, zodat ze niet meer het gevoel hebben dat ze alles alleen moeten doen.

 

Waarom vind ik dit zo belangrijk?

 

Omdat ik zelf een kind van gescheiden ouders ben en weet hoe het is om snel volwassen te worden en het plezier en zorgeloze van het kindzijn (onbelemmerd, onbekommerd, vrij, speels, et cetera) verloren te zijn. Ik was het zo gewend om alle ballen in de lucht te houden. Ik voelde me daardoor opgejaagd en gestrest en kon niet genieten van mijn eigen successen.

Sinds 2016 run ik mijn eigen coachingspraktijk, waarin ik vrouwen hielp om een goedlopend bedrijf neer te zetten. Ik merkte alleen dat mijn impact op de wereld zoveel groter mag zijn, dan alleen een goedlopend bedrijf neer te zetten. Daarom help ik nu moeders met jonge kinderen met een opgejaagd gevoel naar een leven vol rust, vrijheid en liefde voor zichzelf, zodat ze dit door kunnen geven aan hun kinderen.

 

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek is als er meer liefde en lichtheid en minder conflict is. Ik help daarom moeders die in hun eigen jeugd iets heftigs hebben meegemaakt, zoals een scheiding, overlijden of ziekte en daarin de speelsheid en onbezorgdheid van hun jeugd zijn kwijtgeraakt. Ik help hen naar meer overzicht en rust, zodat ze meer liefde voor zichzelf ervaren en deze liefde door kunnen geven aan hun kinderen.

 

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, zoals de scheiding van mijn ouders, het overlijden van de partner van mijn vader, ziekte bij de nieuwe partner van mijn vader en het overlijden van de partner van mijn moeder, ben ik voor mijn ouders gaan zorgen en verloor ik de onbezorgdheid en speelsheid van het kind zijn.

 

Uiteindelijk koos ik ervoor om te vluchten en dat was de beste beslissing ooit. Ik begrijp dat dit een overlevingsmechanisme is en dat het voor jou natuurlijk geen optie is met je gezin.

 

Ik heb een jaar in Amerika als au pair gewerkt. Even helemaal weg uit mijn omgeving. Dat is mijn redding en de start van mijn eigen persoonlijke ontwikkelingsreis met familieopstellingen, NLP-trainingen, Reiki-behandelingen en Reiki-cursussen geweest. Pas toen ik zowel energetisch als mentaal met mezelf aan de slag ging, voelde ik steeds meer overzicht, rust en liefde voor mezelf. En dit gun ik jou ook!

 

Ik geloof namelijk heel sterk als jij als ouder aan jezelf werkt, dan kunnen jouw (toekomstige) kinderen zo lang mogelijk onbezorgd kind zijn. Ze zien hoe jij omgaat met tegenslagen en leren daar heel veel van. Hier profiteren ze in hun hele leven van. Zeker nu ik zelf moeder ben, zie ik hoe belangrijk dit is.

 

Als jij jouw oude bagage en patronen opruimt, dan geef je jouw kind(eren) het mooiste cadeau dat je ze kan geven. Hun moeder… die overzicht heeft en rust voelt, zodat ze met haar volledige aandacht in het hier en nu is en geniet van haar gezin én haar bedrijf of werk.

 

Ben jij er klaar voor? Om op te ruimen en van een opgejaagd gevoel naar meer overzicht, rust en liefde voor jezelf te gaan?

Deze dames gingen je voor

Vraag via onderstaand formulier het gratis ebook “8 Tips voor moeders met jonge kinderen om meer rust in je leven te creëren” aan en ontvang hem direct in je mailbox.