fbpx

3-daagse challenge Onderneem vanuit rust en vertrouwen

Voor vrouwelijke coaches die de basis van hun bedrijf hebben neergezet vanuit hart werken en nu de switch willen maken naar ondernemen vanuit rust en vertrouwen

Herken jij het volgende?

 • * De basis van jouw bedrijf staat, maar je bent nog steeds continu bezig met allerlei to do lijstjes. Er lijkt geen einde aan te komen.
 • * Je hebt jouw bedrijf opgezet met hard werken en je merkt dat het je veel energie kost/heeft gekost.
 • * Je dacht dat jouw eigen bedrijf jou vrijheid op zou leveren, maar het tegendeel is waar.
 • * Je wilt heel graag jouw bedrijf verder laten groeien, maar niet met nog meer hard werken.
 • * Je wilt eindelijk eens makkelijk en vanuit rust en vertrouwen ondernemen.
 • * Je wilt een goede balans tussen jouw bedrijf en privé.
 • * Je bent op zoek naar meer energie en weer vanuit enthousiasme jouw bedrijf runnen.
 • * Durven loslaten en vertrouwen dat het wel goed komt, dat vind je nog wel een dingetje.
 • * Soms vraag je jezelf wel eens af of je wel de juiste keuze hebt gemaakt qua doelgroep en jouw aanbod, omdat het zo hard werken is.

En ben jij op zoek naar…

 • * hoe je vanuit rust en vertrouwen kunt ondernemen en jouw bedrijf verder kunt laten groeien?
 • * rust in je hoofd?
 • * hoe je ervoor zorgt dat je niet meer iets niet doet of half doet, omdat je het nog spannend vindt, maar hoe je juist vol overtuiging ondernemer kunt zijn?
 • * hoe je je niet meer laat leiden door wat er in de buitenwereld gebeurt, maar dat je de keuzes voor en in jouw bedrijf maakt op basis van jouw eigen gevoel?
 • * hoe je uit jouw hoofd komt en in jouw lijf, zodat je ook meer vanuit gevoel en intuïtie jouw bedrijf kunt runnen?
 • * een goede balans tussen jouw bedrijf en privé?
 • * hoe jij het voorbeeld kunt zijn voor jouw (toekomstige) kinderen?

Ik zie zoveel vrouwen met gigantisch veel potentie en dromen, maar die te hard werken om dat te realiseren. Ze willen heel graag meer naar hun gevoel en minder vanuit hun hoofd doen, maar dat is nog een uitdaging. Daardoor laten ze zich nog tegenhouden door dat stemmetje dat bang is wat de buitenwereld van haar vindt. Ze houden zichzelf dag in dag uit kleiner dan ze zijn. Met als gevolg dat ze opstaan met hun dromen en er ook weer mee naar bed gaan en aan het einde van de dag weer balen van wie ze die dag zijn geweest. Ze balen van hoeveel ze gepiekerd hebben, hoe onaardig ze weer tegen zichzelf gesproken hebben. En dat mag wel eens klaar zijn. Ik was zelf ook zo en ik weet dat het doorbroken kan worden.

Daarom is dit niet simpelweg een 3-daagse challenge, maar een uitnodiging. Een uitnodiging aan jou om de eerste stap te nemen richting minder hard werken en meer ondernemen vanuit rust en vertrouwen. Om nu eindelijk eens dat patroon van hard werken te doorbreken waar je waarschijnlijk al maanden – al dan niet jaren – in zit.

 

Herken jij jezelf hierin, ben jij coach en wil jij jouw praktijk laten groeien?

Dan past de gratis 3-daagse challenge Onderneem vanuit rust en vertrouwen bij jou

In deze gratis challenge ontdek jij:

 • * wat jou helpt om dat harde werken meer los te laten en meer vanuit rust en vertrouwen te ondernemen
 • * wat je vooral ook niet moet doen, omdat jouw bedrijf daardoor niet gaat groeien
 • * hoe je jouw bedrijf vanuit rust en vertrouwen laat groeien
 • * wat jou helpt om die klanten aan te trekken die bij jou passen
 • * wat het belangrijkste werk is als ondernemer en waar je de meeste tijd en aandacht aan zou moeten besteden
 • * wat Reiki voor jou en jouw bedrijf doet

 

Reiki speelt een enorm grote rol bij mij en mijn klanten in het laten groeien van hun bedrijf. Daarom ga ik iets unieks doen tijdens deze challenge. Ik geef op de tweede dag een online Reiki groepssessie. Daardoor ontspan je meer, ga je uit jouw hoofd en kom je in jouw lijf. Daardoor maak je keuzes vanuit vertrouwen in plaats van uit angst. En dat wil je, want dan pas kun jij jouw bedrijf laten groeien.

 

Wat is Reiki?

Reiki is universele levensenergie en is een healing door middel van energie, waarbij ik je extra Reiki/energie geef. De energie komt vervolgens vanzelf op de plekken in het lichaam waar het nodig is.

 

Reiki heelt blokkades, waardoor je veel beter ontspant, meer rust voelt en meer vertrouwen ervaart.

Praktische informatie

 • * De challenge duurt 3 dagen en geef ik live. Schrijf dus alle 3 de dagen in jouw agenda.
 • * Dag 1 is op maandag 15 november om 9.00uur
 • * Dag 2 is op dinsdag 16 november om 9.00uur
 • * Dag 3 is op woensdag 17 november om 9.00uur
 • * Elke dag duurt 1 tot 1,5 uur.
 • * Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Je ontvangt elke dag naderhand een link naar de replay.
 • * De replays zijn tot en met donderdag 18 november beschikbaar.

Referenties

Ik heb Selma ingeschakeld toen ik vastliep in het ontwikkelen van mijn bedrijf. Ik had een diepe wens voor het creëren van een passief inkomen. Ik kende de strategieën (rondom marketing en bijv. een funnel), maar ik zag nog niet duidelijk voor me hoe dit ook voor mij kon werken. Ik liep tegen allerlei dingen aan waardoor ik voor mijn gevoel niet vooruit kwam. Ik had geen overzicht en wist niet waar ik moest beginnen. Ik vond de praktische uitvoering complex en had (achteraf gezien) ook nog wel te dealen met een aantal hardnekkige overtuigingen.

 

Selma heeft mij vanaf de basis meegenomen in het opzetten en het maken van mijn online programma, en ook bij het starten met social media advertenties. Ze heeft er voor gezorgd dat ik met een duidelijk stappenplan aan de slag kon gaan, een plan wat ik vervolgens alleen maar hoefde te volgen! Ze maakte daarmee al mijn grote doelen heel behapbaar en haalbaar.
Natuurlijk waren er hobbels op de weg ernaar toe, maar Selma heeft altijd de potentie in mij gezien én in mijn bedrijf. Haar vertrouwen in mij heeft super veel goeds gedaan voor mijn bedrijf!
Dankzij Selma is het vertrouwen in mijn eigen kunnen enorm gegroeid (en daarmee mijn bedrijf ook!)

 

Als coach is Selma warm en liefdevol, maar ze kan ook kritisch en direct zijn. Ze weet precies de juiste vragen te stellen om je weer op weg te helpen. Ze heeft kennis van zaken en ze combineert het praktische super goed met het persoonlijke (tot de diepere lagen!). Haar ervaring met o.a. reiki is super waardevol geweest in het traject.

 

Ik kan Selma van harte aanraden aan alle onderneemsters die niet weten waar ze moeten beginnen met het opzetten of opschalen van hun bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat ik maar één van de velen ben die de coaching en hulp van Selma goed kunnen gebruiken!

Tjarda – postpartum doula
Mega super dankjewel voor een ontzettende waardevolle VIP-sessie!

Al snel kwamen we er achter dat er een stuk uit mijn verleden ‘aangepakt’ moest worden, voor we door konden.
Dit was niet waarvoor ik kwam en er zin in hebben had ik dan ook niet. Terug gaan naar mijn verleden, waar ik genoeg verdriet heb gehad.
Ik had toch geen behoefte aan meer verdriet. Verleden is verleden.

 

Toch zijn we, ben ik, er voor gegaan. En wauw, wat heeft mij dit veel gebracht!
Aan het einde vond ik rust en had ik nog meer zin om te DOEN. Weg met negatieve belemmeringen, wat onzekerheden, weg oude mindset.
Hallo meer positiviteit, hallo nieuwe mindset. Doen en doorpakken/door knallen met mijn praktijk :-D.

 

Had er al zin in, ik was al goed op weg. Maar die zin is er nu alleen maar meer.
Dag erop, want ik had even nodig om alles te laten dalen, ben ik dan ook heerlijk meteen aan de slag gegaan met deze positieve verandering.

 

Wat is het toch heerlijk om meer rust te ervaren, handvatten te hebben en een helpende hand te krijgen die je even weer mee helpt de richting in te gaan waar je heen wilde.

 

Nogmaals dankjewel lieve Selma.

Christel – Voetreflextherapeut, gespecialiseerd in Babyvoetreflexologie

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en bang om fouten te maken.

 

Ik wilde anderen pleasen en te vriend houden. Ik liet niet van mezelf horen, waardoor ik op het werk en op het begin met mijn bedrijf kansen liet lopen.

 

Ik dacht vaak: “Anderen zijn altijd beter en leuker”, “Ik wil een leidinggevende functie, maar ik kan dat niet” en “Ik doe het niet goed genoeg.”

 

Op een gegeven moment was ik hier zo klaar mee en ik besloot dat ik het niet meer alleen kon doen.

Inmiddels heb ik in 4 jaar tijd 22.000,- geïnvesteerd in coaching, NLP trainingen, Reiki-cursussen, familieopstellingen en businesscoaching. Ik heb me persoonlijk laten coachen door verschillende top businesscoaches.

 

En nu coach ik zelf andere coaches die zeker weten dat ze volledig van hun bedrijf willen leven en er vol voor willen gaan, zodat ze dit ook daadwerkelijk bereiken.

 

Waarom?

 

Ik ga echt helemaal aan als ik reacties lees van vrouwen die ik heb geholpen dat ze hun eerste omzet draaien en nieuwe klanten aantrekken, doen waar ze blij van worden en dat ze tegelijkertijd rust en vertrouwen ervaren, weten en geloven dat ze iets te doen hebben hier op aarde en daar ook daadwerkelijk iets mee doen.

 

Als ik lees wat een groot verschil mijn tips maken, daar word ik echt blij van.

 

Ik geloof dat de wereld een liefdevollere plek is als meer mensen écht in contact zijn met zichzelf en vanuit vertrouwen alles doen wat ze willen. En ik geloof dat jij als vrouw de perfecte persoon bent om met jouw gevoeligheid, empathie en zachtheid de wereld in beweging te zetten. Zo zorgen we er samen voor dat we van een wereld gebaseerd op angst een wereld gebaseerd op vertrouwen maken. En een eigen onderneming is daar een fantastisch middel voor.

 

En… hoe meer coaches ik help hun bedrijf te laten groeien, hoe meer mensen zij vervolgens kunnen helpen. Dat vind ik een mooi ripple effect!