fbpx

Jaaaa, het is gelukt. Je hebt je aangemeld voor de gratis masterclass “Ontspanning voor moeders”.

In je mailbox ontvang je de link naar de masterclass. Heb je deze binnen 15 minuten niet ontvangen? Check dan je spambox. Heb je nog niets ontvangen? Mail dan naar info@selmavannoije.nl

Blijf nog even op deze pagina, want ik heb iets heel belangrijks voor je.

Ik begrijp als geen ander dat het leven als moeder een voortdurende uitdaging kan zijn, waarin je continu switcht tussen de behoeften van je gezin, je werk en alle andere taken en verantwoordelijkheden. Het moederschap kan overweldigend zijn en het kan soms voelen alsof er geen einde aan komt.

 

De ochtend begint met een race tegen de klok om iedereen op tijd de deur uit te krijgen. Je jongste wil niet haar schoenen aan, terwijl je oudste moppert dat hij zijn favoriete ontbijt niet heeft. Je probeert rustig te blijven terwijl je de ontbijtboel opruimt, maar van binnen begint de stress al op te bouwen.

Tijdens de rit naar school, de opvang of de oppas proberen de kinderen hun verhalen met je te delen. Je wil er echt naar luisteren, maar je bent ook bezig met de lange to-do lijst die op je wacht. Het werk stapelt zich op en je voelt de druk om alles gedaan te krijgen.

 

Na schooltijd is het weer een race om de kinderen op te halen, snacks te bereiden, en huiswerk te maken. Je jongste is humeurig en heeft een driftbui en je oudste heeft hulp nodig bij het nieuwe legobouwwerk wat hij heeft gekregen. Je voelt je gespannen, terwijl je probeert iedereen tevreden te houden.

 

‘s Avonds is er nog meer te doen – koken, opruimen en proberen wat quality time door te brengen met je partner en kinderen. Maar je voelt je uitgeput, en de gedachte aan al het werk dat je morgen te wachten staat, hangt als een zware last boven je hoofd.

 

Dit is niet meer hoe je het wil. Je wil je weer jezelf voelen, zodat je de vrouw en moeder kan zijn die je wil zijn, maar je weet niet hoe.

 

De reden dat dit je niet lukt, is omdat je niet je eigen plek inneemt. Je bent moeder, huishoudster, partner van, werknemer of ondernemer, et cetera, maar je bent niet meer helemaal jezelf.

 

En om je te helpen weer jezelf te zijn, bied ik je alleen op deze pagina een hele unieke kans aan. Ik deel 1 van de meest impactvolle visualisaties van mijn online programma “Stralend jezelf” voor een hele klein prijs. Dat is de visualisatie “Je eigen plek innemen”, zodat je jezelf kan zijn.

Met deze visualisatie zorg je ervoor dat je je eigen plek inneemt in je gezin van herkomst (van toen je kind was). Wat er vaak gebeurt, is dat je als kind niet het kind was, maar dat je ouder van je ouder was door bijvoorbeeld ziekte, overlijden of andere vervelende dingen die zijn gebeurt.

 

Als je ouder van je ouder bent (geweest), dan zorgt dat ervoor dat de energie in je familiesysteem niet goed meer stroomt. Daardoor kan het lastig zijn om je grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen, jezelf te zijn, rust te voelen en je eigen pad te bewandelen.

 

Daarom heb ik deze visualisatie voor je gemaakt, want als je je eigen plek in je gezin van herkomst (dus dat je weer kind van je ouders kunt zijn) inneemt, dan kun je (weer) jezelf zijn.

Investeer dus nu in de visualisatie “Je eigen plek innemen” voor slechts 4,99 door op onderstaande knop te klikken en beluister direct deze transformerende audio.

Wat anderen zeggen over Selma van Noije

Praktische informatie

Na de betaling ontvang je binnen 15 minuten een mail met de link naar de visualisatie. Je klikt op de link en kunt deze direct beluisteren. Je kunt dat zittend of liggend doen, wat jij het prettigst vindt.

Investeer dus nu in de visualisatie “Je eigen plek innemen” voor slechts 4,99 door op onderstaande knop te klikken en beluister direct deze transformerende audio.

Je verdient het om je weer jezelf te voelen, zodat je kinderen zo lang mogelijk kind kunnen zijn

Mijn naam is Selma Michielsen-van Noije. Ik woon samen met mijn man Daan en zoon Mees in Tilburg. Ik help moeders om stralend zichzelf te zijn, zodat ze van een opgejaagd gevoel naar ontspanning, rust en liefde voor zichzelf gaan, zodat ze zich weer zichzelf voelen, ze voluit genieten van hun leven met hun gezin en zodat hun kinderen vrij, speels en onbevangen op kunnen groeien.

Elk kind verdient het om zo lang mogelijk kind te zijn.

 

Een aantal jaren geleden was ik degene die altijd maar hard aan het werk was. Als ik niet nuttig bezig was, dan voelde ik me rot. Ik werkte op een BSO en ik had soms een kort lontje naar de kinderen toe. Daarnaast zei ik op mijn werk overal ja op. Ik nam extra taken op me, omdat ik het idee had dat ik alleen goed genoeg was als ik iedereen aan het pleasen was.

 

Niets was minder waar, want dat gevoel dat ik het niet goed deed en altijd wel iets of iemand tekort deed, bleef.

 

Toen ik moeder werd, kwamen ook meteen de meningen en waarheden van mensen uit mijn omgeving en mensen online/op social media over opvoeden en ouderschap op me af over bijvoorbeeld borstvoeding of flesvoeding, je kind 5, 3, 1 of geen dagen naar de opvang, met of zonder kinderen op vakantie, et cetera.

 

Als ik jaren geleden moeder was geworden en ik had deze meningen en waarheden gehoord en gelezen, dan had het me onwijs onzeker gemaakt. Ik had dan continu het idee gehad dat ik het niet goed deed als moeder, dat ik geen goede moeder was.

 

Destijds had ik namelijk onwijs veel last van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade. Deze blokkade beheerste mijn complete leven.

 

Ik was bijvoorbeeld continu bang dat mijn man (toen vriend) mij zou verlaten, omdat hij op straat zo een veel leukere meid tegen het lijf zou lopen. Ik twijfelde heel erg aan mezelf.

 

Ik wist al van jongs af aan dat ik graag moeder wilde worden. En ik wist ook dat ik niet wilde dat mijn kinderen zich zo zouden voelen als ik, onzeker, opgejaagd, onrustig, met een kort lontje. Ik was er dan ook helemaal klaar mee dat ik mezelf continu naar beneden haalde en dat ik mijn onzekerheid mijn leven liet bepalen.

 

Ik ging met mezelf aan de slag, omdat ik het voorbeeld wil zijn voor mijn (toekomstige) kinderen.

 

Waarom?

 

Omdat ik wil dat mijn zoon zo lang mogelijk kind kan zijn en zich vrij, onbevangen, onbekommerd, gelukkig en speels voelt.

 

Om ervoor te zorgen dat mijn zoon dat voelt, heb ik daar als moeder mee aan de slag te gaan, zodat ik mijn eigen ervaringen van vroeger en mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade niet doorgeef.

 

Waarom vind ik dit zo belangrijk?

 

Omdat ik zelf een kind van gescheiden ouders ben en weet hoe het is om snel volwassen te worden en het plezier en zorgeloze van het kindzijn (onbelemmerd, onbekommerd, vrij, speels, et cetera) verloren te zijn. Ik was het zo gewend om alle ballen in de lucht te houden.

 

Ik voelde me daardoor opgejaagd en gestrest en ik kon niet genieten van mijn eigen successen en al het moois in mijn leven.

 

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, zoals de scheiding van mijn ouders, het overlijden van de partner van mijn vader, ziekte bij de nieuwe partner van mijn vader en het overlijden van de partner van mijn moeder, ben ik voor mijn ouders gaan zorgen en verloof ik de onbezorgdheid en speelsheid van het kind zijn.

 

Het lukte me niet om mijn ouders gelukkig te maken (dat moeten ze toch echt zelf doen) en mede daardoor ging ik geloven dat ik het niet goed deed en dus dat ik niet goed genoeg was. Ik ging alleen maar harder mijn best doen, maar het werkte niet.

 

Omdat ik dit niet aan mijn (toekomstige) kinderen wilde doorgeven, ging ik met mezelf aan de slag.

 

Ik volgde NLP-trainingen, familieopstellingen, Reiki-behandelingen en Reiki-cursussen om mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade te doorbreken. Nu besluit ik zelf of we fles- of borstvoeding geven, ongeacht de mening van anderen, hoeveel ik werk, of we met of zonder onze zoon weggaan. Gewoonweg, omdat ik voel dat ik het goed doe en dat het oké is.

 

Wat ik helaas miste in al deze losse trainingen en cursussen, is de combinatie tussen het praktisch aan de slag gaan, het werken met het onbewuste en de overtuigingen die daar vast zitten en het energetische. Daar ligt juist de kracht. Je kunt pas praktisch aan de slag en de praktische stappen snel en makkelijk laten werken als je de blokkade op onbewust en energetisch niveau doorbreekt.

 

Daarom heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld om ook jou te helpen je “Ik ben niet goed genoeg” blokkade te doorbreken, zodat je eindelijk weer jezelf kan zijn als vrouw, partner, vriendin, werknemer/ondernemer, moeder, et cetera.

 

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek is als er meer liefde en lichtheid en minder conflict is.

En dat kan alleen als steeds minder mensen last hebben van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade. Daarom help ik moeders daarbij, zodat ze rust voelen, voelen dat ze er wel toe doen en zich weer zichzelf voelen, zodat ze weer liefde voor zichzelf voelen en deze liefde door kunnen geven aan hun kinderen.

 

Ik geloof namelijk heel sterk als je als ouder aan jezelf werkt, dan kunnen je (toekomstige) kinderen zo lang mogelijk onbezorgd kind zijn. Ze zien hoe je omgaat met tegenslagen en leren daar heel veel van. Hier profiteren ze in hun hele leven. Zeker nu ik zelf moeder ben, zie ik hoe belangrijk dit is.

 

Als je je oude bagage en patronen opruimt, dan geef je je kind(eren) het mooiste cadeau dat je ze kan geven. Hun moeder… die makkelijk ontspant, overzicht heeft, rust voelt en zichzelf is, zodat ze met haar volledige aandacht in het hier en nu is en geniet van haar gezin én haar werk.

 

Ben je er klaar voor om je weer jezelf te voelen?

 

Investeer dan nu in de visualisatie “Je eigen plek innemen” door op onderstaande link te klikken.