fbpx
Super goed dat je je hebt aangemeld voor de gratis 3-daagse challenge Onderneem vanuit rust en vertrouwen. Je ontvangt nog een mail met de link naar de eerste dag. Heb je deze binnen 15 minuten nog niet ontvangen, check dan jouw spambox.
Lees eerst op deze pagina verder, want ik wil nog een waardevolle tip met jou delen.

Heb jij ook het gevoel dat je struggelt met het laten groeien van jouw praktijk?

 

Je wilt heel graag ondernemen op een manier die bij jou past, maar je weet niet goed hoe je verder door moet pakken en hoe je meer klanten krijgt.

 

Je hoort regelmatig dat stemmetje in je hoofd dat zegt “Kan ik het wel?” “Zitten mensen wel op mij te wachten?”

 

Er is nog te weinig focus op hoe je de volgende stappen kan zetten en je raakt snel afgeleid door weer iets anders ‘nieuws’.

 

Omdat je jezelf nog niet echt durft te laten zien en je ook nog niet helemaal helder hebt wat je dan wilt laten zien, stel je het maar uit en durf je bepaalde stappen niet te zetten.

 

En… je wilt heel graag meer vrijheid voelen in jouw doen en met meer durf en zelfvertrouwen jouw praktijk laten groeien. Je bent op zoek naar rust en focus in jouw ondernemerschap.

 

Je wilt jouw bedrijf een nieuwe boost geven, zodat je meer focus hebt op het zetten van de volgende stappen. De stappen die je dan zet, moeten wel bij jou passen, want je hebt een hekel aan ‘schreeuwerige types’ op marketinggebied.

 

Wat ik zo vaak zie gebeuren is dat (startende) coaches overal kennis vandaan willen halen over hoe ze klanten kunnen krijgen. Begrijp me niet verkeerd. Het hebben van kennis over hoe jij klanten krijgt, heb je absoluut nodig om ervoor te zorgen dat wat je doet ook werkt.

 

Maar…

 

Alles begint bij jouw energie. Als er op energetisch vlak bepaalde blokkades zitten, waardoor je allerlei belemmerende overtuigingen hebt, dan werkt de kennis die je hebt niet. Dat wordt overschaduwd.
Hoe heerlijk zou het zijn als jij…

…je niet meer laat tegenhouden doordat stemmetje in jou dat zegt dat je niet goed genoeg bent of dat een succesvol bedrijf niet voor jou is weggelegd?

…durft te vertrouwen op jezelf en dat jij diep van binnen weet en voelt wat de juiste stappen zijn voor jou als ondernemer?

…een moment van ontspanning en rust voor jezelf neemt, zodat je weer kunt vertrouwen op jezelf en jouw intuïtie?

…niet meer vast zit in een vol hoofd met allemaal ideeën, maar dat je er ook mee aan de slag gaat vanuit flow?

…kunt zakken in jouw lijf en verbinding maakt met jezelf, zodat jij (meer) vanuit jouw hart gaat ondernemen?

…even volledig met jezelf bezig bent en me-time hebt, zodat je opgeladen bent en daarna heerlijk kunt knallen met jouw bedrijf?

Als jij jezelf hierin herkent en jij wilt dit ook, dan nodig ik je graag uit voor mijn eerstvolgende Heartflow Businesshealing.

In deze sessie van 1,5 uur sluiten we de maand in dankbaarheid af en maken we ruimte voor de nieuwe maand. Jij bepaalt jouw focus voor de komende maand, niet vanuit jouw hoofd, maar vanuit jouw hart en intuïtie. Daardoor zet je de juiste stappen die nodig zijn, zodat je een bedrijf neerzet die volledig bij jou past.

Tijdens en na de Heartflow Businesshealing

laat je moeilijkheden, vervelende klanten, struggles op ondernemersvlak los en doe je nieuwe energie en plannen op voor de komende maand

laat je bepaalde zaken die jou niet meer dienen los, waardoor er ruimte ontstaat om het anderste doen (met jouw bedrijf en privé)

voel je meer rust en vertrouwen in jezelf en jouw bedrijf

krijg je meer focus

voel je verlichting op bepaalde plekken in jouw lichaam, zodat je je daar niet meer door laat tegenhouden

ervaar ontspanning en meer energie, zodat je vanuit hier lekker kunt knallen met jouw bedrijf de komende maand

slaap je beter en dieper, waardoor je ook na de sessie oplaadt en je je dus beter kunt concentreren

maak je plannen voor jouw bedrijf voor de komende maand vanuit jouw hart, waardoor je meer vanuit flow onderneemt

nemen we eventuele spanning uit jouw lichaam weg

kom je in een diepe ontspanning die je niet bereikt wanneer je op de bank ligt of aan het netflixen bent of zelfs aan het mediteren bent

Hoe gaan we dat doen?

Op het afgesproken tijdstip check je in bij de Heartflow Businesshealing. We kijken eerst terug op de afgelopen maand. Vervolgens neem ik je mee in een korte meditatie en geef ik je 20 tot 30 minuten Reiki. Door de Reiki ga je uit jouw hoofd, in jouw lijf en ben je meer in contact met jouw hart. Na de Reiki beantwoord je verschillende vragen, welke je dus vanuit jouw hart beantwoord. Op die manier ontdek jij welke stappen jij werkelijk mag zetten om vanuit heartflow jouw praktijk te laten groeien.

Reviews

Over Selma

In de eerste 3 jaar van mijn onderneming richtte ik me alleen maar op het leren van strategieën om mijn bedrijf te laten groeien. Dat is natuurlijk super waardevolle, maar zeker niet de basis waardoor je bedrijf (flink) groeit. Denk je dus dat mijn bedrijf groeide, ik mijn baan in loondienst op kon zeggen en volledig van mijn bedrijf kon leven?

 

Nee, helaas niet.

In de eerste 3 jaar heb ik in totaal maximaal 3000,- verdiend met mijn bedrijf, dus gemiddeld 1000,- per jaar.

 

Ik voelde me mega gefrustreerd en dacht meerdere keren dat ik er beter mee kon stoppen, omdat het niet voor mij weggelegd was.

 

En toch ben ik gelukkig nooit gestopt met mijn bedrijf, omdat ik voelde dat ik iets te doen had (en heb) hier op aarde, dat ik dit het beste kan realiseren met mijn bedrijf en dat dit echt is wat ik wil.

Gelukkig had ik die vonk, die passie, die drive in mij, waardoor ik nooit heb opgegeven. Eind 2019/begin 2020 besloot ik het anders te gaan doen. Ik besloot te investeren in businesscoaching die vooral gericht was op mindset en energie. Zo liet ik me persoonlijk coachen door Kim Rietvink en door Tineke Zwart. Daardoor ging ik geloven dat ik het waard ben en dat ook ik goed genoeg ben om omzet en klanten te ontvangen.

 

Mijn bedrijf groeide zo goed dat ik op 10 oktober 2020 uit loondienst ben gegaan en sindsdien volledig van de inkomsten uit mijn bedrijf leef.

De sleutel daarvoor was en is nog steeds het doen van innerwork, het werken aan mijn mindset en geloven en voelen dat ik het waard ben om die omzet te ontvangen.

 

En nu coach ik ook vanuit mijn eigen bedrijf andere coaches om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien.

 

Waarom?

 

Ik ga echt helemaal aan als ik reacties lees van vrouwen die energie krijgen van hun bedrijf, hun eerste klanten binnenhalen, mega trots zijn op de resultaten die ze al hebben behaald, de transformatie die ze doornemen zowel persoonlijk als ondernemer en dat ze doen waar ze goed in zijn en veel energie van krijgen.

 

Als ik lees wat een groot verschil mijn tips maken, daar word ik echt blij van.

 

Daarnaast geloof ik dat de wereld een liefdevollere plek is als meer mensen écht in contact zijn met zichzelf en vanuit vertrouwen alles doen wat ze willen, doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. En ik geloof dat jij als vrouw de perfecte persoon bent om met jouw gevoeligheid, empathie en zachtheid de wereld in beweging te zetten. Dat kun je het allerbeste doen met een eigen bedrijf, waarmee je jouw bedrijf en jouw leven volledig op jouw eigen voorwaarden vorm geeft.

 

Zo zorgen we er samen voor dat we van een wereld gebaseerd op angst een wereld gebaseerd op vertrouwen maken.

En een eigen onderneming is daar een fantastisch middel voor.

Praktische informatie

  • * Na betaling ontvang je een mail waar je je aan kunt melden voor de sessie.
  • * Meld je direct aan voor de sessie, zodat je op tijd de link krijgt.
  • * De eerstvolgende Heartflow Businesshealing sessie geef ik live op 30 november om 19.30uur.
  • * Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt, zodat je de vragen op de antwoorden op kan schrijven.
  • * Zorg dat je 1,5 uur niet gestoord wordt, trek comfortabele kleding aan en ga lekker onder een dekentje liggen op het moment dat we starten met de meditatie.
  • * Naderhand ontvang je de replay, welke je twee weken lang terug kunt kijken. Dus ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je je aanmelden.
  • * Jouw investering voor deze sessie is slechts 27,-