fbpx

Super goed dat je je hebt aangemeld voor de gratis training “De cruciale stap om blijvend rust in je leven te creëren als moeder”. Ik kijk ernaar uit om je daar te ontmoeten.

 

Maar, waarschijnlijk wil je direct aan de slag en op de gratis training moet je nog even wachten. Lees daarom hieronder verder om te ontdekken hoe je direct aan de slag kunt gaan.

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je alles voor elkaar hebt. Je hebt een prachtig gezin, een fijne partner en een eigen bedrijf of een baan in loondienst. Je spreekt regelmatig af met vriendinnen en je helpt actief op de school of de sportvereniging van je kinderen. Maar zelf voelt het niet zo.

 

Continu heb je een opgejaagd gevoel, vanaf het moment dat je ‘s ochtends wakker wordt tot het moment dat je in bed stapt. Je weet van jezelf dat je je eigen vervelende ervaringen en patronen van vroeger meeneemt en dat ze doorwerken in je gezin van nu, waardoor je vaak snauwt tegen je kinderen en/of je partner.

Herken je het volgende?

  • * Aan de buitenkant lijkt het alsof je het goed voor elkaar hebt, maar je bent bang dat er een moment komt dat je door de mand valt en dat mensen zien dat je niet al die ballen hoog kunt houden.

 

  • * Je bent heel streng voor jezelf en je mag geen fouten maken. Alles moet goed zijn. Je zegt daarom overal maar ja op, want nee zeggen is een teken dat je iets niet aan zou kunnen of dat het niet goed zou gaan. Dat ja zeggen gaat automatisch, terwijl je soms ook wel eens nee zou willen zeggen en niet alle verantwoordelijkheden op je schouders zou willen nemen.

 

  • * Je voelt je moe vanaf het moment dat je ’s ochtends wakker wordt tot het moment dat je naar bed gaat. Maar je gaat toch door, ondanks dat je je moe voelt, want je bent niet anders gewend.

 

  • * Door die vermoeidheid ben je snel prikkelbaar, want je hebt van alles in je hoofd zitten wat nog gedaan moet worden. En jij bent degene die het moet doen, omdat het anders niet gedaan wordt of niet goed gedaan wordt. Het mag wel eens gedaan zijn met die vermoeidheid, vind je. Hoe fijn zou het zijn om energie over te houden, in plaats van dat je het gevoel hebt achter de feiten aan te lopen en in de avond geen puf meer te hebben?

 

  • * Wat ik bij veel van mijn klanten zie, is dat ze altijd bezig zijn, want als ze bezig zijn, dan zijn ze nuttig. Ze geloven diep vanbinnen dat ze pas goed genoeg zijn als ze nuttig bezig zijn. Stilstaan is geen optie, want dan voelen ze zich rot. Dat opgejaagde gevoel wat ze hebben, dat wordt dan alleen maar groter.
_LVV0300-bewerkt

Het laatste waar je op zit te wachten, is dat mensen je een zeurpiet vinden. Je wil niet zielig gevonden worden. Je wil dat mensen je zien als een krachtige en zelfverzekerde vrouw die alles onder controle heeft, maar voor jezelf voelt dat niet altijd zo.

 

Je hebt in je jeugd genoeg meegemaakt en je hebt een hekel aan mensen die daarin blijven hangen, aan mensen die vol zelfmedelijden zitten.

Daarom doe je er alles aan om je daar niet op te focussen, zodat andere mensen je niet irritant vinden. Daarom zeg je heel vaak dat het goed met je gaat, terwijl dat niet altijd zo is. Je wil dat iedereen ziet hoe sterk je bent.

 

En het mooie is dat je ook zo onwijs sterk bent. Anders zou je niet kunnen staan waar je nu staat. De andere kant is, is dat de rust ver te zoeken is en het opgejaagd en gestreste gevoel overheerst. Je wil het namelijk allemaal zo goed doen en je durft bijna geen nee te zeggen.

 

Buikpijn krijg je ervan, omdat je zo erg baalt dat je weer over je grenzen heen hebt laten gaan en niet duidelijk hebt gezegd dat je het er niet mee eens bent. Je kan jezelf wel voor je kop slaan, omdat je het weer hebt laten gebeuren.

Maar dat komt, omdat je je vaak afvraagt wat nou een goede moeder is. De een zegt dat je altijd thuis moet blijven bij je kinderen. De ander zegt dat je juist moet werken, je dromen na moet jagen en tegelijkertijd ook voor jezelf moet zorgen. Je bent er gewoon helemaal door in de war. Het liefst wil je voor jezelf duidelijk hebben wat een goede moeder is, zodat je precies weet wat de juiste keuzes zijn.

 

Je vindt het heerlijk om moeder te zijn en tegelijkertijd wil je niet alleen maar moeder zijn.

Je wil ook ondernemer/werknemer zijn, partner zijn, vriendin zijn, van betekenis zijn voor anderen en jezelf blijven ontwikkelen op werkvlak. Je wil quality tijd voor jezelf en ook samen met je partner, maar je voelt je vaak schuldig als je voor jezelf kiest.

Soms verlang je naar de tijd zonder kinderen.

Daarna voel je je schuldig, omdat je deze gedachte hebt, want je houdt zielsveel van je kinderen.

Je hebt te weinig energie om iets aan de situatie te veranderen, maar ook om iets voor jezelf te doen, met je partner of met vrienden. Je wil zo graag van die vermoeidheid af en je wil weer energie hebben.

 

Dat snap ik helemaal, want je wil niet alleen maar moeder zijn, maar je wil je ook weer jezelf voelen. Dat lukt alleen als je ook genoeg energie hebt om meer te doen dan alleen maar moeder zijn.

 

Als je genoeg energie hebt, dan kun je met jezelf aan de slag om de vrouw te zijn die je wil zijn en dus ook de moeder te zijn die je wil zijn.

 

Om je hierbij te helpen, heb ik iets heel tofs voor je. Alleen op deze pagina bied ik je de eerste module van mijn online programma “Stralend jezelf” aan: “Van continu moe naar energieke moeder” voor een miniprijsje.

 

Door deze module zorg je ervoor dat je aan het einde van de dag energie overhoudt om iets voor jezelf, met je partner of met vrienden of familie te doen, zodat je aan de slag kunt met het doorbreken van de gedachten dat je het niet goed zou doen of geen goede moeder zou zijn en je je daardoor weer jezelf gaat voelen.

Inhoud van de eerste module

4 Video's

5 Audio's

4 Opdrachten

2 Visualisaties

1 Digitaal werkboek

De mogelijkheid om digitaal je vraag te stellen over de module

De prijs voor dit online programma is 297,-. Er zijn 6 modules, maar ik vraag geen 49,50 voor de eerste module.

 

Je investering voor de module “Van continu moe naar energie moeder” is slechts 27,-.

Je verdient het om niet alleen maar moeder te zijn, maar je ook jezelf te voelen

Mijn naam is Selma Michielsen-van Noije. Ik woon samen met mijn man Daan en zoon Mees in Tilburg en ik help moeders met jonge kinderen en kinderen in de basisschoolleeftijd van een opgejaagd gevoel naar overzicht, rust en liefde voor zichzelf, zodat ze zich weer zichzelf voelen en voluit kunnen genieten van hun leven met hun gezin, familie, vrienden en werk.

 

Een aantal jaren geleden was ik degene die altijd maar hard aan het werk was. Als ik niet nuttig bezig was, dan voelde ik me rot. Ik zei bijvoorbeeld op mijn werk overal ja op. Ik nam extra taken op me, omdat ik het idee had dat ik alleen goed genoeg was als ik iedereen aan het pleasen was.

 

Niets was minder waar, want dat gevoel dat ik het niet goed deed en altijd wel iets of iemand tekort deed, bleef.

 

Toen ik mijn eigen bedrijf startte, startte ik ook met zichtbaar zijn op social media. Ik schreef posts en plaatste daar mijn foto’s bij. Telkens als ik een negatieve reactie kreeg, raakte mij dat enorm. Het demotiveerde mij, ik verwijderde mijn post en durfde een tijdje niet zichtbaar te zijn.

 

Totdat ik mezelf eraan herinnerde dat ik graag van mijn bedrijf wilde leven en er geld mee wilde verdienen. Dat betekende ook dat het nodig was dat ik mijn visie en ideeën met de buitenwereld deelde, ongeacht de mening van anderen.

Zoals je ziet, had ik onwijs veel last van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade. Deze blokkade beheerste mijn complete leven.

Ik was continu bang dat mijn man (toen vriend) mij zou verlaten, omdat hij op straat zo een veel leukere meid tegen het lijf kon lopen. Ik twijfelde heel erg aan mezelf.

 

Ik wist ook van jongs af aan dat ik graag moeder wilde worden. En ik wist ook dat ik niet wilde dat mijn kinderen zich zo zouden voelen als ik. Ik was er dan ook helemaal klaar mee dat ik mezelf continu naar beneden haalde en mijn onzekerheid mijn leven liet bepalen. Ik ging met mezelf aan de slag, omdat ik het voorbeeld wilde zijn voor mijn toekomstige kinderen.

 

Waarom?

 

Omdat ik wil dat mijn zoon zo lang mogelijk kind kan zijn, zolang mogelijk vrij, onbevangen, onbekommerd, gelukkig en speels blijft.

 

Om ervoor te zorgen dat mijn zoon dat voelt, heb ik daar als moeder mee aan de slag te gaan, zodat ik mijn ervaringen van vroeger en mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade niet doorgeef.

 

Waarom vind ik dit zo belangrijk?

 

Omdat ik zelf een kind van gescheiden ouders ben en weet hoe het is om snel volwassen te worden en het plezier en zorgeloze van het kindzijn (onbelemmerd, onbekommerd, vrij, speels, et cetera) verloren te zijn. Ik was het zo gewend om alle ballen in de lucht te houden.

Ik voelde me daardoor opgejaagd en gestrest en kon niet genieten van mijn eigen successen.

 

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, zoals de scheiding van mijn ouders, het overlijden van de partner van mijn vader, ziekte bij de nieuwe partner van mijn vader en het overlijden van de partner van mijn moeder, ben ik voor mijn ouders gaan zorgen en verloor ik de onbezorgdheid en speelsheid van het kind zijn.

 

Het lukte me niet om mijn ouders gelukkig te maken (dat moeten ze toch echt zelf doen) en mede daardoor ging ik geloven dat ik het niet goed deed en dus dat ik niet goed genoeg was. Ik ging alleen maar harder mijn best doen, maar het werkte niet.

 

Omdat ik dit niet aan mijn toekomstige kinderen wilde doorgeven, ging ik met mezelf aan de slag.

Ik volgde NLP-trainingen, familieopstellingen, Reiki-behandelingen en Reiki-cursussen om mijn “Ik ben niet goed genoeg” blokkade te doorbreken. Sindsdien raakt het me niet als iemand iets negatiefs over mijn post op social media zegt. Gewoonweg, omdat ik voel dat ik het goed doe en dat ik daarmee niet bij iedereen aansluit. En dat is oké.

 

Nou hoef jij absoluut niet al deze trainingen en cursussen te volgen. Ik heb namelijk al mijn kennis en ervaring gebundeld om ook jou te helpen je “Ik ben niet goed genoeg” blokkade te doorbreken, zodat je eindelijk weer jezelf kan zijn als vrouw, partner, vriendin, werknemer/ondernemer, moeder, et cetera.

 

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek is als er meer liefde en lichtheid en minder conflict is.

Ik help daarom moeders die last hebben van de “Ik ben niet goed genoeg” blokkade en die zich weer zichzelf willen voelen. Ik help hen naar rust en voelen dat ze er wel toe doen, zodat ze weer liefde voor zichzelf voelen en deze liefde door kunnen geven aan hun kinderen.

 

Ik geloof namelijk heel sterk als jij als ouder aan jezelf werkt, dan kunnen je (toekomstige) kinderen zo lang mogelijk onbezorgd kind zijn. Ze zien hoe jij omgaat met tegenslagen en leren daar heel veel van. Hier profiteren ze in hun hele leven van. Zeker nu ik zelf moeder ben, zie ik hoe belangrijk dit is.

 

Als jij jouw oude bagage en patronen opruimt, dan geef je jouw kind(eren) het mooiste cadeau dat je ze kan geven. Hun moeder… die overzicht heeft en rust voelt, zodat ze met haar volledige aandacht in het hier en nu is en geniet van haar gezin én haar werk.

 

Ben jij er klaar voor om je energie over te houden, zodat je aan de slag kan om je weer volledig jezelf te voelen als vrouw, partner, vriendin, dochter, werknemer/ondernemer, moeder, et cetera?

Investeer dan nu in de eerste module van het online programma: “Van continu moe naar energieke moeder”.