fbpx

Follow Us:

Jaaaa, het is gelukt. Je hebt je aangemeld voor de gratis training “De cruciale stap om blijvend rust in je leven te creëren als moeder met jonge kinderen”.

In je mailbox ontvang je de link naar de training. Heb je deze binnen 15 minuten niet ontvangen? Check dan je spambox. Heb je nog niets ontvangen? Mail dan naar info@selmavannoije.nl

Scroll naar beneden om kans te maken op een gratis doorbraaksessie

De gratis training is voor moeders met jonge kinderen die zich opgejaagd voelen, het beste willen voor hun kinderen en tegelijkertijd even geen moeder willen zijn en zich weer zichzelf willen voelen. Ze willen graag de vrouw zijn die ze graag willen zijn als partner, vriendin, werknemer/ondernemer, dochter, moeder, et cetera, maar dat lukt ze nu niet.

Uiteraard ga ik al van alles met je delen, maar ik wil de training graag nog waardevoller maken door deze op jou af te stemmen. Zou je mij daarom willen helpen door onderstaand formulier in te vullen?

Onder de ingevulde formulier verloot ik een gratis doorbraaksessie waarin je inzicht krijgt wat je op dit moment tegenhoudt om de vrouw te zijn die je graag wil zijn en om je weer jezelf te voelen.

Super dankjewel voor het invullen en tot binnenkort!

  Waar loop je nu tegenaan?

  Welke gedachten ervaar je op dit moment die je tegenhouden om te kunnen ontspannen en rust te voelen?

  Wat is je grootste dagelijkse obstakel/uitdaging/beperking?

  Waar verlang je naar?

  Waarom is dit zo belangrijk voor je?

  Wat houdt je op dit moment tegen om je verlangen te bereiken? Waardoor heb je dit nog niet bereikt?

  Wat denk je nodig te hebben om dat wat je tegenhoudt weg te halen?

  Geef het hieronder aan als je kans wil maken op een 1 op 1 Reiki afstandsbehandeling voor nog meer ontspanning en rust?