fbpx

Yes!! Super tof dat je je hebt aangemeld voor de challenge. Binnen 15 minuten ontvang je via de mail de bevestiging. Heb je binnen 15 minuten geen mail ontvangen? Check dan je spambox.

 

Blijf nog even op deze pagina, want ik heb iets heel belangrijks voor je wat ervoor zorgt dat je direct meer rust voelt.

Ik begrijp als geen ander dat het leven als moeder een voortdurende uitdaging kan zijn, waarin je continu switcht tussen de behoeften van je gezin, je werk en alle andere taken en verantwoordelijkheden. Het moederschap kan overweldigend zijn en het kan soms voelen alsof er geen einde aan komt.

 

De ochtend begint met een race tegen de klok om iedereen op tijd de deur uit te krijgen. Je jongste wil niet haar schoenen aan, terwijl je oudste moppert dat hij zijn favoriete ontbijt niet heeft. Je probeert rustig te blijven terwijl je de ontbijtboel opruimt, maar van binnen begint de stress al op te bouwen.

Tijdens de rit naar school, de opvang of de oppas proberen de kinderen hun verhalen met je te delen. Je wil er echt naar luisteren, maar je bent ook bezig met de lange to-do lijst die op je wacht. Het werk stapelt zich op en je voelt de druk om alles gedaan te krijgen.

 

Na schooltijd is het weer een race om de kinderen op te halen, snacks te bereiden, en huiswerk te maken. Je jongste is humeurig en heeft een driftbui en je oudste heeft hulp nodig bij het nieuwe legobouwwerk wat hij heeft gekregen. Je voelt je gespannen, terwijl je probeert iedereen tevreden te houden.

 

‘s Avonds is er nog meer te doen – koken, opruimen en proberen wat quality time door te brengen met je partner en kinderen. Maar je voelt je uitgeput, en de gedachte aan al het werk dat je morgen te wachten staat, hangt als een zware last boven je hoofd.

 

Het is niet gek dat je kortaf doet, snel gefrustreerd raakt en soms verlangt naar een moment voor jezelf waarin je kunt ontsnappen aan de chaos van het moederschap.

 

Je weet dat je meer innerlijke rust nodig hebt. Je verlangt naar een gevoel van kalmte en balans in je leven. Je wil genieten van de momenten met je kinderen zonder de constante druk van verantwoordelijkheden en deadlines. Je wil jezelf niet langer verliezen in de dagelijkse hectiek.

 

Je hebt behoefte aan even een moment helemaal niets, zodat je op kan laden en genoeg energie hebt om weer verder te kunnen. En dat is precies waar de online Reiki sessies voor zijn. Deze sessies zijn precies ontworpen om je te helpen ontspannen, jezelf op te laden en je bewust te worden van je eigen behoeften.

 

Ik wil je laten zien dat het mogelijk is om rust te voelen, zelfs in de drukte van het moederschap en alle andere taken en verantwoordelijkheden.

 

Dus, als je jezelf herkent in de dagelijkse uitdagingen van het moederschap, als je verlangt naar meer rust en balans in je leven, dan heb ik iets heel tofs voor je. Alleen op deze pagina krijg je 50% korting voor 1 online Reiki sessie.

 

De investering voor 1 online Reiki sessie is 29,99. Alleen op deze pagina krijg je 50% korting en dus is je investering slechts 14,99.

_LVV0037-bewerkt kleiner

Tijdens en na de online Reiki sessie:

voel je rust en diepe ontspanning, waardoor je stress en spanningen loslaat. Deze rust zal niet alleen jou ten goede komen, maar ook je kinderen zullen deze positieve energie voelen.

heb je echt even een moment voor jezelf, me-time, gepakt, waarin je jezelf oplaadt en waarin je jezelf weer kunt vinden te midden van de drukte van het dagelijks leven.

maak je weer verbinding met jezelf en je eigen behoeften, zodat je lekkerder in je vel zit en weet wat je wil.

krijg je inzichten in je eigen situatie en wat je kunt doen om het te veranderen. Dit helpt je om stappen te zetten in het dagelijks leven naar meer rust.

voel je je alerter en meer gefocust, waardoor je de volgende dag productiever bent en je beter kan concentreren op je taken.

laad je op, voel je je alsof je de wereld weer aan kunt en heb je gedurende de dag meer energie om dingen gedaan te krijgen.

ga je uit je hoofd en in je lijf, zodat je veel meer energie hebt en er weer volledig voor je gezin kan zijn.

Wat is Reiki?

Reiki is universele levensenergie en het is overal om ons heen. Alles bestaat uit energie, dus alles bestaat uit Reiki.

 

Tijdens een online Reiki-sessie geef ik je dus op afstand (extra) energie. Daardoor ontspan je beter, voel je meer rust, heb je meer energie en zit je lekkerder in je vel.

 

Dat klinkt misschien een beetje vaag of spannend, maar het enige wat jij hoeft te doen is met een ‘open mind’ mee doen en lekker gaan liggen.

Wat is zo fijn aan de online Reiki sessies?

De online Reiki sessies vinden plaats in een besloten Instagramaccount. Daardoor kun je het in je eigen vertrouwde omgeving volgen en hoef je met niemand anders te praten. Je kijkt en luistert alleen maar naar de sessie die ik via Instagram Live geef. Tijdens de sessie kom je niet in beeld.

 

De online Reiki sessies worden één keer per maand live gegeven. Je kunt de sessie terug kijken, ook dan doet de Reiki zijn werk nog. Het fijne is dat je de sessies daardoor op elk moment, wanneer het uit jou uitkomt zo vaak terug kunt kijken als je wilt. Je krijgt namelijk die weken toegang tot het account.

Wat gebeurt er tijdens een online Reiki sessie?

Op afstand geef ik je (extra) energie, terwijl jij lekker ontspant. Je hoeft alleen maar naar mijn stem te luisteren en de energie doet haar werk.

 

Regelmatig staat er een bepaald thema centraal in de sessie, zoals:

  • * voelen dat je goed genoeg bent
  • * zelfliefde
  • * oude stukken loslaten
  • * ontspanning
  • * uit je hoofd en in je lijf
  • * eer je lichaam
  • * zelfvertrouwen

 

Tijdens en na de sessie voel je diepe ontspanning en voel je je opgeladen, waardoor je de dagen erna ook meer energie hebt. Daarnaast slaap je dieper en beter.

 

Het is de makkelijkste vorm van self-care!

 

Je neemt echte me-time, je ontspant, je ruimt energetisch op, je krijgt extra energie, je slaapt beter… en dat allemaal door stil te leggen en naar mij en de muziek te luisteren. Simpeler kan toch niet?

 

Eén van de dames die regelmatig deelneemt aan de online Reiki sessies heeft het goed omschreven:

“Voor mij betekent de sessie naast ontspanning en me-time, voelen en verbinding. Ik ga op bed liggen, ga naar het Instagramaccount, luister naar Selma en ontspan. Na een korte introductie over het thema van die dag (als er een thema is) begeleidt Selma je eerst in een korte meditatie, zodat je echt helemaal ontspannen bent. Daarna trekt ze zich terug en geeft ze Reiki. In een krap uurtje gebeurt er dus genoeg. Ontspanning, meer verbinding, je voelt de Reiki door je lijf gaan. Soms krijg ik het koud, soms warm, bijna altijd warme handen, soms een drukkend gevoel op de borst of enorm de neiging diep te ademen. Daarna voel ik me elke keer lichter, alerter; blij en terug in mijn lijf.”

Klinkt bijna te goed om waar te zijn, toch?

Ik beloof je dat je ontspanning en rust voelt en zo niet, dan geef ik je na afloop je geld terug.

 

En heb je moeite om tijd voor jezelf vrij te maken? Dan is dit perfect. De sessies zijn live, waardoor je gemakkelijker de tijd neemt om te ontspannen. Je kunt na de sessies zelfs in bed blijven liggen en meteen gaan slapen, mocht je daar behoefte aan hebben.

 

Klik dus op onderstaande knop om je 50% korting op de online Reiki sessie te claimen en rust te voelen.

Hoe anderen de online Reiki sessies ervaren

Praktische informatie

De live online Reiki groepssessie geef ik via een besloten Instagram-account. Om deel te kunnen nemen, heb jij dus een Instagram-account nodig.

Op het afgesproken tijdstip ga ik live op het besloten Instagram-account. Daarna sla ik de live op als IG TV en kun je deze tot aan de volgende sessie terug kijken/ervaren

Op het afgesproken tijdstip zorg jij ervoor dat je bij de Instagram Live bent, dat je ontspannen ligt onder een dekentje en met comfortabele kleding aan. Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt.

Na een korte introductie begeleid ik je eerst in een korte meditatie, zodat je al wat ontspant. Daardoor kan de energie beter door je heen stromen.

Na de korte meditatie trek ik me terug op mijn meditatiekussen en geef ik je op afstand Reiki.

Zodra ik klaar ben met je Reiki geven, vertel ik dat en 'word je weer wakker'. Ik vertel wat ik heb gedaan en jij kunt je ervaring delen en je vragen stellen.

De sessie sluit ik af door een engelenkaart te trekken met een boodschap die je inzicht geeft.

Na betaling ontvang je een mail met alle informatie over hoe je deel kunt nemen.

De volgende data waarop ik de online Reiki sessies geef, zijn:
- Maandag 18 september om 19.30uur
- Donderdag 19 oktober om 19.30uur
- Dinsdag 14 november om 19.30uur
- Donderdag 14 december om 19.30uur

De prijs voor een persoonlijke 1 op 1 Reiki-behandeling is 69,-

 

Je investering voor 1 online Reiki sessie is 29,99.

 

Met 50% korting is je investering dus slechts 14,99 voor diepe ontspanning en innerlijke rust.