Het ontwikkelen van effectief gedrag

Deze oefening is bedoeld om te achterhalen welk gedrag jij op dit moment vertoond om jouw doel te bereiken. Welk gedrag laat jij zien die jou niet helpt en welk gedrag laat je zien die jou wel helpt. Ook kijken we daarbij naar welke belemmerende overtuigingen er zijn die jou tegenhouden om jouw doel te bereiken.

Deze oefening kun je beginnen door te starten met stap 1, waarbij je jouw doel formuleert. Als je merkt dat je last hebt van een bepaalde belemmerende overtuiging, dan kun je er ook voor kiezen om te beginnen bij stap 4 en dan verder gaat met stap 5, 6, 7 en 8 en daarna naar stap 1, 2 en 3 te gaan.

Klik op onderstaande link en start de oefening.

Het ontwikkelen van effectief gedrag

Wil jij hulp bij het ontwikkelen van effectief gedrag?

Klik dan op hier en meld je aan voor één van de coachingstrajecten van Coachingspraktijk van Noije